Nokia Lumia 925: Všeobecná diskuze
jak pise mimonaut prehravat cez DLNA hej ale presuvat minimalne..
tak se mě stáhla aktualizace Black
- Attachments
-
- wp_ss_20140109_0001.png
- (81 KiB) Downloaded 446 times
jj, Nokia dnes začala s uvolňováním pro Lumii 925 a 1020, další modely budou následovat
http://smartmania.cz/bleskovky/nokia-za ... one-8-6696" onclick="window.open(this.href);return false;
http://smartmania.cz/bleskovky/nokia-za ... one-8-6696" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak paráda, taky už aktualizuju 
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Dokonce pribylo Data Sense, ac je to Vodafone.
Bohužel nejde nastavit vlastní vyzvánění pro aplikace jako Viber atd.. :(
-
Simon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II
A ono to v nejakom systéme ide nastaviť vyzvánanie na skype, viber, whatsapp?!
Re: Nokia Lumia 925: Všeobecná diskuze
Whatsapp rozhodně.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
No a bohužel nejde nastavit ten hnusnej a slabej zvuk u notifikací. Ten je stále stejný a právě u toho by měla být možnost nějaké kustomizace... No a změnit zvuk u ostatních aplikací taky nejde. Takže bohužel, tomuhle rozhodně neříkám dobře odvedená práce...
Mam pocit, ze zmeny zvukov maju prist az vo WP 8.1
A kde??mberdych wrote:Whatsapp rozhodně.
v nastavení je pro notifikace pouze položka zap/vyp všechny ostatní oznámení
Myšleno na jinych platformach.
Mam otazku..oplati sa aktualizovat nokia camera po aktualizacii? Pise ze zmeny len pre 1520 a 1020 tak ci to ma vyznam?
Určitě doporučuji aktualizovat. Ano pravda, že v nejnovější aktualizace této appky přináší vylepšené zejména pro L1020+1520 , ale všeobecně se doporučuje určitě vše zaktualizovat.
Dobry den,mám dotaz,pořídil jsem si lumii 925...proč se ubírá sama od sebe uživatelská pamět?například dnes ráno jsem měl volné místo 11,70giga a o 4 hodiny déle mám 11,65 giga,je to třeba tím že aktualizuji nebo facebookem??děkuju za odpověd
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Myslím, že to budú tie dočasné súbory..
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Při používání se plní temp systému, který se opět automaticky promazává. Plní do určité míry, pak to přestane. U nového telefonu je to normální.
V tempu jsou jak data aktualizací, odkládací prostor, registry, prostor pro rozbalování stažených věcí, databáze (které se samosebou naplňují) apod. Přírůstek v řádu MB je prostě standard. Složka "jiné" a "systém" může mít u dlouhodobě používaného systému se spoustou aplikací i třeba 2GB ve složce systém a 2GB ve složce Jiné.
Tento prostor je rozdělen do třech složek - systém, jiné a dočasné soubory. Tu první a druhou si managuje pouze systém, tu třetí můžeš pomocí nastavení "kontrola úložiště" promazat
V tempu jsou jak data aktualizací, odkládací prostor, registry, prostor pro rozbalování stažených věcí, databáze (které se samosebou naplňují) apod. Přírůstek v řádu MB je prostě standard. Složka "jiné" a "systém" může mít u dlouhodobě používaného systému se spoustou aplikací i třeba 2GB ve složce systém a 2GB ve složce Jiné.
Tento prostor je rozdělen do třech složek - systém, jiné a dočasné soubory. Tu první a druhou si managuje pouze systém, tu třetí můžeš pomocí nastavení "kontrola úložiště" promazat
OK děkuju 
Ma niekto taku skusenost ze aktualizoval som na lumiu black a v glance screene nemam moznost zmeny farby pri nocnom rezime? Nieze by mi to chybalo ale proste ked to tam ma byt tak ma to stve
Neda sa to nejak vyriesit?
je mozne, ze potrebujes aktualizovat aj tie nokia veci a doplnky...
Skus nejaky pusher...
Skus nejaky pusher...