Lumia Black update: Všeobecná diskuze, zkušenosti
Přesně tak. Pokud se někdy v budoucnu nedočkáme notifikaci na WIN "klávese", tak by alespoň Nokia mohla toto dodělat do Glance, který má plně pod svou kontrolou. Primitivní, ale jistě by to spousty uživatelů potěšilo. Připadám si jako blbec, když musím při každém návratu k pracovním stolu mávat rukou nad telefonem, jestli náhodou někdo něco nechce.
-
Simon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II
Ano, tuším som to postoval priamo do tohto topicu. Nižšie modely ako je 520ka a iné, vraj Glance nebudú mať. A padlo tam niečo také ako "No ClearBlack, no Glance."mceza wrote:Spíš se mluví o provázanosti ClearBlack technologie a Glance Screenu.
Glance mi príde ako fájn vec, ale stále mám pocit že ho proste nevedia využiť naplno. Respektíve, si myslím že by mohol obsahovať omnoho podrobnejšie nastavenie a prispôsobenie pre užívateľa.
Re: Lumia Black update: Všeobecná diskuze, zkušenosti
Black update je pěknej shit, lituju, že jsem vůbec instaloval...po aktualizaci nefungoval filtr hovoru+SMS, na doporučení fora jsem provedl hard reset, ale poté nefunguje ještě víc věcí-filtr hovoru+SMS stále nefunguje, nejede navíc nastavení síť+, příslušenství, rychlý přehled, účty Microsoft a Favebook po každém vypnutí a zapnutí "nejsou aktuáln"í a musím se přihlašovat ručně...před aktualizací vše fungovalo, je to normální??? [ANGRY FACE]
Nejkouzelnější je hláška "zkuste to za chvíli znovu". Za cca 5 měsíců, co mám L820 jsem byl spokojenej jak želva, teď mám chuť telefon hodit z okna...dá se vrátit zpět na Amber?
s tymi uctami bol problem aj v amber.. takze opat hard reset
Stáhni si Amber a vrať ho tam, jak je bohatě popsáno. Tvé problémy jsou řešitelné aktualizací aplikace Bonusy a info, pomocí například lumia updater, můžeš aktualizaci urychlit. Rovnou aktualizuj vše a budeš spokojený....
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Ano. Holt si to nesedlo. Chce to praci a preinstalaci. Pak to bude ok. Přes NSU to půjde. Líbí se mi ty noční hodiny v zelené barvě. 
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
U mě black v pohodě. Žádný z problémů se nevyskytl ani při OTA, ani při používání telefonu.
Jenom při vypínání Wifi, je tlačítko cca 7 vteřin zašedlé (neaktivní) než se wifina vypne, ale to jsem měl už na Amberu.
Taky se vám tak dlouho wifi vypíná?
Jenom při vypínání Wifi, je tlačítko cca 7 vteřin zašedlé (neaktivní) než se wifina vypne, ale to jsem měl už na Amberu.
Taky se vám tak dlouho wifi vypíná?
Mě se tak dlouho vypíná řekněme cca každé 3-4 vypnutí jinak to hned, ale občas se to jakoby zasekne a trvá to déle.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Spozoroval som, že telefon sa výrazne menej zahrieva..zda sa mi to alebo je tomu tak ? 
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
Zatím jsem to nezpozoroval, ale mám docela dobrou výdrž baterie. Za 14 hodin (něco málo netu, tři delší hovory a dvě SMS, baterie 85% 
potvrdzujemmato289 wrote:Spozoroval som, že telefon sa výrazne menej zahrieva..zda sa mi to alebo je tomu tak ?
mohl by mě prosím poradit co mám dělat se svou lumii glance screen mám nastavený na náhled ale někdy nad telefonem mužů mávat jako na 1 máje ale nic se neobjeví 
Dnes mi přišla aktualizace na Lumia Black, nevím co se aktualizovalo, byla označená MS a číslo 8.?.?.... Jsem si ho blb nepoznamenal. Trvalo to asi 15 minut i ozubená kola běhala.
Edit: pro upřesnění Black jsem už měl a mám tam CV-DE
Edit: pro upřesnění Black jsem už měl a mám tam CV-DE
Jo OS mám stejně, FW mám na konci jen 0001 (DE) sw pro mobilní komunikaci mám 1.0.202158.3 systém na čipu 8960.
Neměl jsem před aktualizací na Lumia Black DEV3, tak se možná dohrávalo něco od MS.
Edit: Aha v "O systému" mám 3051.40000.1349.0001
A v Bonusy a Info mám: 3051.40000.1349.10317
(jedu na jiný Product code)
Neměl jsem před aktualizací na Lumia Black DEV3, tak se možná dohrávalo něco od MS.
Edit: Aha v "O systému" mám 3051.40000.1349.0001
A v Bonusy a Info mám: 3051.40000.1349.10317
(jedu na jiný Product code)
- mato289
- smartguru

Takže ďalší problém...telefon nereaguje na pridanie hlasitosti..pustím hudbu hudba začne hrať, no či pridávam či uberám, vždy hraje rovnako nahlas..pri stisnutí tlačidiel sa horná lišta normálne vysunie a signalizuje pridavanie a uberanie hlasitosti, no márne nič sa nedeje, vždy to ostane rovnako.
Je to už v poradí druhý problém v Black, nič také sa mi pred tým nestalo :/
Je to už v poradí druhý problém v Black, nič také sa mi pred tým nestalo :/
-
zlieva
- častý přispěvatel

- Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS
Tak som to teraz skúšal z tou hlasitosťou pri prehrávaní hudby a úplne normálne to funguje. Skúšané v vstavanom prehrávači, Black nainštalovaný od prvýh minút keď ho pre nás uvoľnili.
- mato289
- smartguru

Po reštarte je to už v poriadku..no nechápem tomu..
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Neví někdo, jestli už je Nokia Black cz na netu? Pro přeinstalování přes Nokia Care Suite..
V navifirmu+ nic...