HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Locked
Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

Post by Mauik »

hmm, zaujimave. cakala som, ze s tymi bugmi to tak neostane a oficialny fix nejaky pride. ale neviem neviem ci je to uz pravda. stale mi to pride ako rumor :-)
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Post by Radek Hulán »

Hm, to vypadá, že se jim něchce měnit hardware (asi čočka), tak na softwarové úrovni udělají to, co si člověk pak opravuje ve Photoshopu, prostě aplikují filtr ;) Také mám střed fotek růžový a softwarem to nebude... (nevadí mi to, používám foťák jen na foto záznam tabulí z porad a meetingů, ale jde o princip)
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

Post by Milan Pištělka »

to hanysek.j:
File explorer je na nic. Jediné rozumné řešení je TotalCommander nebo RescoExplorer.
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

Růžová fotka?, budiž. Podstatně více mi vadí problém se zprávami, tj. důvod, proč ještě HD2 nemám.
tzniva
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC HD 2

Post by tzniva »

Pistolník wrote:To tzniva a Mishak. Chlapi nevymýšlejte blbiny přes osmej nebo kolikátej odkaz nastavení a použijte jak už tady taky bylo několikrát doporučeno (viz Mike-biker) MoDaCo Nodata. jedním klikem vypnu. Jedním zapnu. Jak prosté. A hlavně funkční snad úplně na každém zařízení.
Dik funguje to Tom

-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 24, 2009 17:28) --
Libek wrote:Zdravím,

mám menší problém s HD2. Když chcete psát např. sms a otočíte telefon o 90° doleva měla by se vám automaticky natočit i klavesnice a přizpůsobit se tak displeji. Stejně tak jako u prohlížení obrázků. Mně ovšem tato vychytávka nefunguje, resp. jednou po deseti pokusech se to chytne... Nemáte někdo zkušenosti, co s tím? Zkoušel jsem kalibrovat G-sensor, ale problém to nevyřešilo...
Díky za rady.
Mam podobnou zkušenost pouze u fotek taky se neotáčí u zpráv jen na jednu stranu poradí někdo zda je to problem nastavení nebo něčeho jiného Dík
M.O.
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by M.O. »

Dobrý den,
můj problém se týká zobrazování stavu baterie v horním baru. Vůbec se mi neukazuje, kolik mi zbývá baterie. Pokud kliknu na horní bar, vyjedou mi všechno informace o operátorovi, připojení i o stavu baterie, ale vůbec se mi nezobrazuje ukazatel baterie vedle hodin.
krupica
nováček
nováček

Post by krupica »

španěl wrote:dobrý den, poradí mi někdo jak vyřešit samovolné připojování hd2 k datové síti. v ČR mi to nevadí, mám tarif, ale bude mi to dělat i v zahraničí u jiného operátora a můj operátor mě pak zkasíruje za připojení v roomingu? začínám a chybí zkušenosti :-( . Poradí mi někdo?
bez problemu ... defaultni nastaveni blokuje data při roomingu... a signalizuje to ikonka ve stavové liště...

-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 24, 2009 19:16) --
forest01 wrote:Dobry den, premyslim (vicemene uz jsem se rozhodl) pro koupi HTC HD2. Ale protoze PDA pouzivam jiz nekolik, tak me nepotesil kapacitni displej u tohoto zarizeni. Tak nejak uz jsem si zvykl na stylus. Chtel bych se zeptat, jestli mate nekdo zkusenost se stylusem pro kapacitni displeje, popripade zda-li muzete nejaky doporucit. Nejake jsem nasel, ale ty mi prijdou dost monstrozni (napr. pro iPhone..) Psal jsem dotaz na sunnysoft, jestli budou k HD2 nabizet nejaky (magneticky) stylus a odpoved byla, ze nejake testovali, ale vysledek nic moc.. Mate nekdo zkusenost..muzete neco doporucit..?? Dekuji za reakci
...jak už se tu někde objevilo... dagi, objednal jsem si na několik druhů stylusů na TW, včetně tohoto z odkazu (zatím favorit) ... ten by měl stačit právě na těch pár aplikací, na které nestačí zoomer .. jakmile dojdou plánuji test a video...
forest01
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Asus P535

Post by forest01 »

Diky. To video na youtube (kresleni na iPhone) me celkem uklidnilo, ze by ta presnost mag. styl. nemusela byt zas tak tragicka, ale stale mi ten stylus samotnej prijde "obrovskej". Neexistuje neco jako je na tomto obrazku: http://palmare.idnes.cz/htc-si-patentov ... trendy_ram" onclick="window.open(this.href);return false; Chapu, ze je to asi jen ilustracni foto, ale kdyby nekdo nasel nejaky "hubenejsi" stylus, tak budu rad za odkaz. Pouzivam PDA jak pro zabavu, taj i pro praci a toto je posledni strasak pred koupí HD2.
flatliners
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray

Post by flatliners »

dnes teprve sem se dostal k nastavení emailu a mám problém.nové emaily se mi načtou v pořádku,ale když chci email odeslat,ukáže se hláška abych zkontroloval připojení k síti,nebo nastavení emailu.ale nastavení je tam tak jednoduché,že tam nemůže snad být nic špatně,neví někdo kde by mohla být chyba?schránku mam na seznamu.dík
krupica
nováček
nováček

Post by krupica »

RE: Stylus to Forest01

... já uvažuji takto... stylus musí mít dostatečně silné magnetické pole, proto jsou stylusy pro kapcitní disp. tak tlusté a monstrozni (čím subtilnější, tím menší magnetické pole... a nebudou fungovat). No a ani ty tlusté moc nefungují.

Co se týká stylusu DAGI předpokládám, že v plastu bude magnetická hmota (asi... stejně jako v dioptrických plastových sklech pro vysoký index lomu světla je kov), která přesto nebrání transparentnosti, ale vytváří dostatečně silné magnetické pole... uvidíme až dojde.. jak bude fungovat, na mne udělalo dojem video jak píše čínské znaky...

.. no a co se týká jeho velikosti... netrápí mne to ... od TyTna II přes Pro k PRO2 jsem stylus skoro přestal vytahovat na běžné ovládání. Stylus jsem potřeboval (a dnes mi na HD2 chybí) na obsluhu vzdáleného přístupu, kreslení, firemní databaze a to jsou chvíle kdy opravdu nesedím v autě a řídím, ale jsem v klidu .. tzn. spíše ocením větší kus co bude dobře sedět v ruce...

-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 24, 2009 20:21) --
flatliners wrote:dnes teprve sem se dostal k nastavení emailu a mám problém.nové emaily se mi načtou v pořádku,ale když chci email odeslat,ukáže se hláška abych zkontroloval připojení k síti,nebo nastavení emailu.ale nastavení je tam tak jednoduché,že tam nemůže snad být nic špatně,neví někdo kde by mohla být chyba?schránku mam na seznamu.dík
vlastí zkušenost se stejnou situací ... prokousal jsem se v nastavení SENSE až k WM nastavení účtu, kde byl špatně SMTP sevr...
Frankx
nováček
nováček

Post by Frankx »

jacek wrote:Růžová fotka?, budiž. Podstatně více mi vadí problém se zprávami, tj. důvod, proč ještě HD2 nemám.
Tak tak, ty zprávy jsou nejhorší. Nechápu, že na to při testování nikdo nepřišel, první problém jsem zaznamenal 2h od koupě při přijetí asi osmé zprávy od jednoho člověka. Nevím no, vzhledem k ceně by ten telefon mohl mít méně nedodělávek...
Radek Hulán
smartstar
smartstar

Post by Radek Hulán »

Příjemné, k HD2 stačí připojit Bluetooth klávesnici a funguje, ovladače jsou již obsažené.

Image
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Post by AtoM. »

A co BT myš?
flatliners
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray

Post by flatliners »

krupica:už sem na to přišel,v nastavení smtp musí bejt zaškrtnuto "server odchozí pošty požaduje ověření".dík
krupica
nováček
nováček

Post by krupica »

Radek Hulán: Příjemné, k HD2 stačí připojit Bluetooth klávesnici a funguje, ovladače jsou již obsažené.

Radku, prosím Vás ...výrobce a typ klávesnice ? spokojenost? nebo doporučíte jinou?
Radek Hulán
smartstar
smartstar

Post by Radek Hulán »

Používám Freedom Universal Keyboard², spokojenost.
forest01
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Asus P535

Post by forest01 »

krupica: pockam si na tu tvou recenzi stylusu, kdybych nasel neco co by me zaujalo hodim sem odkaz
Frydex
nováček
nováček

Post by Frydex »

Múže mi někdo poradit ? Při zapínání Bluetooth v nastavení a správci komunikací na ON mi vypíše hlášku "Bluetooth nelze zapnout". Taktéž nelze rokliknout volby Bluetooth. Ani když chci odslat soubor přes BT, tak tam ta nabídka prostě není - jako by prostě BT v telefonu "nebyl"
Po koupi mi normálně fungoval, teď nic a to už jsem zkoušel obnovit i Tovární nastavení... nic.
Ještě jedna věc, po zapnutí HD2, těsně před najetí HTC Sense se na displeji objeví hláška "BTTrayCE není platná aplikace systému Pocket PC" - má to souvislost ? co to je ?
tomulinek
nováček
nováček
Zařízení: Galaxy S3, Transformer, Xoom 3G

Post by tomulinek »

Nevím, ale stylus na kapacitní displej je na fórech diskutovaný tam a zpět – nevím, co si od něj slibujete. Pokud vás nepřesvědčí zkušenosti zde, mrkněte na video test 2 stylusů s HD2: http://wmpoweruser.com/?p=10565.
Myslím, že to komentář nepotřebuje (aneb prst je prst).
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

Post by fido_cz »

Frydex wrote: "BTTrayCE není platná aplikace systému Pocket PC" - má to souvislost ? co to je ?
Urcite si instaloval TomToma, je te reseno o par stranek zpet.
Locked

Return to “HTC HD2”