Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Prosím o radu: existuje nějaká aplikace - z velkého množství - která umožní upload videa natočeného L920 z telefonu přímo na YouTube? V HD. DĚKUJI.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
TubePro http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 673e06655f" onclick="window.open(this.href);return false;
-
demosvk
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 1020, Band 1, Surface PRO 3
Tiez sa mi stava ze sa neviem vratit zo stranky do FB aplikacie a myslel som ze to je len u mna. Riesim to tak ze dam refresh stranky a potom sa uz vratit da ...
@steelspace: ano, umí to nahrát na youtube videa, která nahraješ pomocí této aplikace v telefonu. Mě ale jde především o to, uploadovat videa, která mám v telefonu uložena z dřívějška...mělo by to jít ve složce Uploading, ale nic se neděje...
1. Chápu to dobře tak, že tel. automaticky upřednostňuje připojení přes wi-fi vůči datům? Venku čerpám data, příjdu domů, kde jede wi-fi a jakýkoliv další download funguje výhradně přes wi-fi?
2. Jestliže ano, je nutné mít zapnutou volbu "Po vypršení časového limitu displeje nechat Wi-Fi zapnuté"?
2. Jestliže ano, je nutné mít zapnutou volbu "Po vypršení časového limitu displeje nechat Wi-Fi zapnuté"?
1. ano
2. ne
2. ne
2. je to lepší nechat zapnuté, žere to míň baterku než připojení přes 3G obzvláště pokud není ideální signál
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9TNrhlB1up4[/youtube]nofu wrote:A to mám jako udělat jak?
Tak to fakt ne, já nemma takou vykopávku jak pán.
Je možno na Lumii 920 vyvolat stejný stav jako při spárování s autodržákem Nokia CR-200? Teď mi přiišel, ale nefunguje mi na Lumii NFC.
Zdravím,
měl bych dotaz na zkušenosti s reklamací "šedivek". Vezmou telefon bez keců atd.? Rozhoduji se jestli jít do max-shopu (nebo nějaký ekvivalent) nebo připlatit a jít do ofiko CZ distribuce... Díky za radu/odpověď.
měl bych dotaz na zkušenosti s reklamací "šedivek". Vezmou telefon bez keců atd.? Rozhoduji se jestli jít do max-shopu (nebo nějaký ekvivalent) nebo připlatit a jít do ofiko CZ distribuce... Díky za radu/odpověď.
-
FraDiavolo
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Reklamoval jsem jednou v Nokia prodejně v Praze na Floře a podruhý v Cellnetu v Praze na Skalce, na Flóře měl chlapík nějaký řeči že neví jestli mi to v servisu vezmou, že to neni určený pro náš trh (v Arvatu to vzali, nebyl žádnej problém). V Cellnetu vše bez řečí... Vždy jsem přišel s telefonem a záručním listem od Max Shopu.
Ahoj,FraDiavolo wrote:Jestli používáš Microsoftí email tak se do něj přihlaš na počítači a někde v nastavení kalendáře to je. Kdybys potřeboval bližší navigaci tak napiš.jiri_cz wrote:Prosím Vás víte někdo, jak vypnout chození upomínek ohledně narozenin na mail od outlooku? Štve mě, že mě to furt na mobilu pípá a připomíná, kdo má každý den narozeniny. A v mobilu u účtu od microsoftu nejde nastavit synchronizace ručně.
navazuju na tento dotaz, kde můžu najít nastavení aby mi pořád nechodily emaily toho co mám v kalendáři? Já to nikde nenašel. A ještě jeden dotaz a to je jak se mám dostat z mobilu ke všem doručeným emailům v outlook.com. Když emaily otevřu v aplikaci v mobilu tak jich tam vidím pouze posledních cca 20 a zbytek nevidím.
Díky
v nastavení kalendáře na webu, v kalendáři narozenin, si zrušíš upozorněnínavazuju na tento dotaz, kde můžu najít nastavení aby mi pořád nechodily emaily toho co mám v kalendáři? Já to nikde nenašel.
v nastavení pošty na mobilu, nastavení synchronizace a tam zvolíš interval, za jakou dobu máš mít emaily v telefonuA ještě jeden dotaz a to je jak se mám dostat z mobilu ke všem doručeným emailům v outlook.com. Když emaily otevřu v aplikaci v mobilu tak jich tam vidím pouze posledních cca 20 a zbytek nevidím.
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
no a pokud chceš najít starší email, dej vyhledávání, to co nenajde v telefonu můžeš přes odkaz prohledat i na serveru
@motas:
1) já upozornění kalendáře chci, jen nechci aby mi to posílalo maily, který pak musím mazat, funguje to tak ?
2) dík, když jsem vybral v nastavení "libovolné období" tak mi to natáhne všechny maily do mobilu? To mi asi dost zaseká paměť. Moje představa byla taková, že to co aktuálně vidím těch cca 20 mailů mi stačí vidět(v nastavení bylo za poslední 2 týdny) a když chci vidět nějaký starší email, tak ho vyhledám tak jak píše Karelchadim, ale ne tím, že půjdu na server, ale tím že pouze v klientovi kliknu na lupu a vyhledá mi to ze všech mailů na serveru, ale to asi nejde co?
1) já upozornění kalendáře chci, jen nechci aby mi to posílalo maily, který pak musím mazat, funguje to tak ?
2) dík, když jsem vybral v nastavení "libovolné období" tak mi to natáhne všechny maily do mobilu? To mi asi dost zaseká paměť. Moje představa byla taková, že to co aktuálně vidím těch cca 20 mailů mi stačí vidět(v nastavení bylo za poslední 2 týdny) a když chci vidět nějaký starší email, tak ho vyhledám tak jak píše Karelchadim, ale ne tím, že půjdu na server, ale tím že pouze v klientovi kliknu na lupu a vyhledá mi to ze všech mailů na serveru, ale to asi nejde co?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Mam to take tak nastaveno - libovolne obdobi,ve schrance cca 1500 emailu,pamet to nijak "nezasekava".když jsem vybral v nastavení "libovolné období" tak mi to natáhne všechny maily do mobilu? To mi asi dost zaseká paměť.
Myslel jsem to tak, že to zaplní paměť telefonu když to všechny ty emaily stáhne, ale nezaplnilo. A co s těma došlíma emailama z kalendáře ? Chci upozornění kalendáře, ale ne aby mi k tomu pořád posílal email.
Něco se rýsuje http://m.wpcentral.com/nokia-youtube-up ... ds-details, ale zatím (snad :( ) jen pro L1020.vojta66 wrote:Prosím o radu: existuje nějaká aplikace - z velkého množství - která umožní upload videa natočeného L920 z telefonu přímo na YouTube? V HD. DĚKUJI.
V komentech pod článkem někdo píše, že používá http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 237de2db9e