HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Locked
martinf
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by martinf »

t.prochazka wrote:to mirekp:
S tím kalendářem je to vážně divné. Sice tam ten týden v pořádku mám, ale stránkování fakt blbne, při kliknutí na šipku vpřed a vzad to ne vždy skočí o týden. A když dám přejít na dnešek, tak to ukáže týden 9.11 - 15.11, tedy předchozí týden. Pak kliknu na šipku dolů a jsem na 2.11 - 8.11, tedy o týden zpět, tak kliknu na šipku nahoru a jsem na 19.10 - 25.10, tedy zase o dva týdny zpět. Chápe to někdo?
Mám stejnou zkušenost...
Libek
nováček
nováček

Post by Libek »

Zdravím,

mám menší problém s HD2. Když chcete psát např. sms a otočíte telefon o 90° doleva měla by se vám automaticky natočit i klavesnice a přizpůsobit se tak displeji. Stejně tak jako u prohlížení obrázků. Mně ovšem tato vychytávka nefunguje, resp. jednou po deseti pokusech se to chytne... Nemáte někdo zkušenosti, co s tím? Zkoušel jsem kalibrovat G-sensor, ale problém to nevyřešilo...
Díky za rady.
forest01
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Asus P535

Post by forest01 »

Dobry den, premyslim (vicemene uz jsem se rozhodl) pro koupi HTC HD2. Ale protoze PDA pouzivam jiz nekolik, tak me nepotesil kapacitni displej u tohoto zarizeni. Tak nejak uz jsem si zvykl na stylus. Chtel bych se zeptat, jestli mate nekdo zkusenost se stylusem pro kapacitni displeje, popripade zda-li muzete nejaky doporucit. Nejake jsem nasel, ale ty mi prijdou dost monstrozni (napr. pro iPhone..) Psal jsem dotaz na sunnysoft, jestli budou k HD2 nabizet nejaky (magneticky) stylus a odpoved byla, ze nejake testovali, ale vysledek nic moc.. Mate nekdo zkusenost..muzete neco doporucit..?? Dekuji za reakci
martasx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2,DHD

Post by martasx »

V položce nastavení zvuky jsou profily nepřišel jsem na to jak je konfigurovat ani prohlížet jdou jenom vybrat nevíte jak na to.
tzniva
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC HD 2

Post by tzniva »

Prosím Vás muže mi někdo poradit jak vypnout datové připojení na HD2,aby bylo vyple tehdy kdy chci já a ne když se rozmyslí telefon se připojit, automatické aktualizace mám vyplé snad všechny,vim že nejsem jediný kdo se stím potýká dik Tom
Mishak
nováček
nováček

Post by Mishak »

tzniva wrote:Prosím Vás muže mi někdo poradit jak vypnout datové připojení na HD2,aby bylo vyple tehdy kdy chci já a ne když se rozmyslí telefon se připojit, automatické aktualizace mám vyplé snad všechny,vim že nejsem jediný kdo se stím potýká dik Tom
Tohle jsem nasel na strankach od HTC:

How do I disable my 3G/GPRS Data Connection?

Follow the steps below to ensure that your phone will never connect to a GPRS/3G Data Connection.

1. Go to Start > Settings > Menu > All Settings > Connections > Connections
2. Tap Add a new modem connection > then under Select a modem, select Celluar Line (GPRS) > Name the Connection "Offline" >Tap Next.
3. In the Access point name text box input "Offline" and tap Next.
4. On the next page tap Finish.
5. On the second Connections Menu, tap Manage existing connections and select "Offline" then click OK.

a tady link: http://www.htc.com/www/faqs.aspx?p_id=2 ... 118112&f=t
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

MoDaCo - NoData. 8-)
marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG G3, note 8.0

Post by marek_proksa »

s kalendářem to mam stejné, s těmi tydny, pijde mi že se posouvaji tak nějak chaoticky, nevidím v tom žádnou posloupnost...a nakonec se mi to na některém tydnu zasekne a jak posouvám dál, tak posouvám furt tam je stejný týden...přišel někdo na to co s tím?
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by Pistolník »

To tzniva a Mishak. Chlapi nevymýšlejte blbiny přes osmej nebo kolikátej odkaz nastavení a použijte jak už tady taky bylo několikrát doporučeno (viz Mike-biker) MoDaCo Nodata. jedním klikem vypnu. Jedním zapnu. Jak prosté. A hlavně funkční snad úplně na každém zařízení.
Lunatic George
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC Kaiser

Post by Lunatic George »

Jsem další z lidí, kteří o HTC HD2 uvažují. Používám programy, kde se údaje zapisují stylusem v PenReaderu (nepoužívám tedy HW ani SW klávesnici) a kreslí se jednoduchá schémata. S tímto typem displeje to tedy nepůjde ? Děkuji za odpoveď na možná blbej dotaz, ale nebudu přeci kupovat něco, co by mi bylo k ničemu.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Na to kámo zatím zapomeň. Sice HTC patentovalo magnetický stylus, ale kdy a jakou kvalitou - toť ve hvězdách :roll: . V současné době to tedy nejde. :-(
stannanek
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2/16GB, PDA ASUS 639

Post by stannanek »

Pro tzniva: já s těma datama bojoval už u iPhona 3GS, ale tam to byl marný boj. U HTC je to fakt super s utilitkou Modaco Nodata. Stahni cab. nainstaluj a po vypntí dat v nastavení se ti to už samo nepřipojí. Jinak jen při vypnutí v nastavení se to zapne zase tehdy, když spustíš aplikaci, která spojení vyžaduje.
matt_OVA
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Sony Ericsson

Post by matt_OVA »

Dotaz na stylus:
Lze očekávat, že bude v budoucnu HTC dodávat vlastní originální styus pro kapacitní display, který se co do přesnosti bude blížit práci se stylusem na odporovém displayi? ... Chápu, že to může být trochu věštění ze skleněné koule, ale budu rád i "jen za" kvalifikovaný odhad... Lepší než nic :wink:
hanysek.j
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC HD2 LEO

Post by hanysek.j »

Ahoj. Mám problém s průzkumníkem. Když jsem chtěl zobrazit obsah složky "windows" v HD2, tak průzkumník přestal pracovat (vytížení CPU 98%). Když jsem ho sestřelil ve správci úloh, tak bylo vše OK, ale když jsem opět spustil průzkumníka, tak se opět snažil zobrazit obsah složky windows, a opět neúspěšně. Průzkumník nereaguje na nic a jediná možnost je opět sestřelení. Jak toto vyřešit, průzkumník chci používat, ale momentálně ho prostě nemůžu spustit (případně s ním pracovat). Soft reset nepomáhá...Díky za tipy, jak to vyřešit. Honza
Kal_Kal
nováček
nováček

Post by Kal_Kal »

matt_OVA wrote:Dotaz na stylus ...
Dle informací o tom, že kapacitní má přesnost řekněme cca 20*20 px a odporový cca 1*1 px tak je asi jasné že takové přesnosti jako na odporovém se stylusem nemáš šanci dosáhnout, ale bylo by to pořád lepší než to ovládat prstem kde mám dotekovou plochu cca 60*60 px.
BINY1
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD 2

Post by BINY1 »

Ahoj mám další problemek...konkretne se spojenou bluetooth HF. Když mě nekdo zavola, přijmu rovnou hovor tlačítkem na HF, jakmile hovor ukončím tak už se ale telefon sam nezamkne a me v kapse dela neplechu... Nevíte jak na to?
španěl
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: htc hd2

Post by španěl »

dobrý den, poradí mi někdo jak vyřešit samovolné připojování hd2 k datové síti. v ČR mi to nevadí, mám tarif, ale bude mi to dělat i v zahraničí u jiného operátora a můj operátor mě pak zkasíruje za připojení v roomingu? začínám a chybí zkušenosti :-( . Poradí mi někdo?
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Nejen na predchozi strance mas odpoved. :roll:
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

to španěl : nezlob se na me ale mam pocit ze asi neumis cist .. na predchozi strance se tady na to uz nekdo po x-ty ptal ...
je to program Modaco - Nodata
jako opravdu nevim jestli lidi neumite cist nebo jste jenom tak lini neco zkusit najit nebo si procist ...
flatliners
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray

Post by flatliners »

vypadá to na dobré zprávy.vada foťáku je asi softwarová a né hardwarová a htc pro ni bude vydávat fix.tak doufejme že to tak je :)
http://pocketnow.com/rumor/htc-hd2-came ... re-related" onclick="window.open(this.href);return false;
Locked

Return to “HTC HD2”