Dell Venue Pro
Dell Venue Pro
Stando taky se mi zdá, že slyším hůř než jsem zvyklý. Není to, ale u každého hovoru. Je to jako by takové mázlé
-
- nováček
- Zařízení: Dell Venue Pro, Xperia X10, Lumia 820
Dell Venue Pro
Tak jsem ho koupil a musím říct, že zklamán rozhodně nejsem, systém WP7 je opravdu návykový, zpracování telefonu precizní a klávesnička rozhodně nezklamala.
Zvuk není špatný, hovory slyším celkem dobře i v hlučném prostředí a oproti mojí X10 jde nastavit hlasitost minimálně na dvojnásobnou úroveň - i když někde na hodnotě nad 7 už repráček trošku chrčí, ale když člověk jde po rušné ulici, je za tu hlasitost opravdu vděčný.
Jediné, co mi zatím dělá problémy, je odemykání telefonu, resp. rozsvícení displeje, když chci jen nahlédnout na hodiny nebo jestli nemám zmeškané události. Vždycky je nutné zmáčknout to pidi-zamykací tlačítko nebo vysunout klávesnici. Na androidu se dal rozsvítit displej klávesou Home. Není u WP7 nějaká jiná možnost, než zamykacím tlačítkem? Nebo třeba nějak přemapovat tlačítko foťáku, aby se místo spuštění foťáku jen zapla zymykací obrazovka?
Zvuk není špatný, hovory slyším celkem dobře i v hlučném prostředí a oproti mojí X10 jde nastavit hlasitost minimálně na dvojnásobnou úroveň - i když někde na hodnotě nad 7 už repráček trošku chrčí, ale když člověk jde po rušné ulici, je za tu hlasitost opravdu vděčný.
Jediné, co mi zatím dělá problémy, je odemykání telefonu, resp. rozsvícení displeje, když chci jen nahlédnout na hodiny nebo jestli nemám zmeškané události. Vždycky je nutné zmáčknout to pidi-zamykací tlačítko nebo vysunout klávesnici. Na androidu se dal rozsvítit displej klávesou Home. Není u WP7 nějaká jiná možnost, než zamykacím tlačítkem? Nebo třeba nějak přemapovat tlačítko foťáku, aby se místo spuštění foťáku jen zapla zymykací obrazovka?
-
- stálý přispěvatel
- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
Dell Venue Pro
tuhle funkci má LG Optimus 7, ale ten má home button mechanický
-
- nováček
Dell Venue Pro
Tak je mi to jasný, vlastnost odemykat s pomocí home sytém WP7 má, ale senzorová tlačítka jsou při zamčení neaktivní (je to logický, jinak by se pořád rozsvěcoval displej). Vymyslel někdo na DVP nějaké schůdnější řešení? Nahmatat to malý tlačítko někde tam nahoře za zkosením je trošku umění.
-
- smartmaniak
- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Dell Venue Pro
U HTC Radar s tím nemám žádný problém. Navíc kvůli tomu, abych věděl, kolik je hodin, nosím na zápěstí hodinky. Vytahovat kvůli tomu z kapsy nebo pouzdra telefon mi přijde nepraktické, obzvláště, když nemám volné ruce, anebo někde v tlačenici, kde mi ho může každou chvíli někdo vyrazit z ruky.
Osobně bych tento "problém" nepokládal za tragedii a nutnost ho řešit.
Osobně bych tento "problém" nepokládal za tragedii a nutnost ho řešit.
Dell Venue Pro
No rychlejší metoda je vysunout klávesnici
-
- nováček
Dell Venue Pro
To Flynn: Nejedná se o žádnou tragédii, jen nepohodlí a zajímalo mě, jestli není něco pohodlnějšího. Největší problém mám v noci, když se probudím a reozespale se snažím oživit displej. Dneska jsem ve 3 ráno shodil mobila ze stolku
Ono je fakt asi jediným rozumným řešením vysunout klávesnici, jak píše kecirij.
Ono je fakt asi jediným rozumným řešením vysunout klávesnici, jak píše kecirij.
- mimonaut
- smartmaniak
- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Dell Venue Pro
ještě je jedna varianta, a to přes foťák.. v nastavení fotoaparátu lze zapnout volbu "probudit telefon dlouhým přidržení spouště" -a pak hned zmáčknout zpět. -ale to je asi ještě komplikovanější..
-
- smartmaniak
- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Dell Venue Pro
Zase budu "hnusnej": já mám v ložnici projekčního budíka, který ukazuje nejen čas, ale i venkovní teplotu a to současně. Stačí jen víčko (zde oční) nadzvednout.borixeus wrote:Největší problém mám v noci, když se probudím a reozespale se snažím oživit displej. Dneska jsem ve 3 ráno shodil mobila ze stolku ...
-
- smartmaniak
- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
RE: Dell Venue Pro
U DVP jiná možnost než vypínací tlačítko nebo povysunutí klávesnice není. Tlačítko je velmi nepraktické, takže zapínání řeším povysunutím klávky. Nic lepšího tu nemáme
-
- nováček
Dell Venue Pro
Kdysi jsem používal hodinky, budíka, navigaci, výjimečně foťák. Hodinky nemám už 10 let, budíka 12, navigaci přes 5 a foťák beru jen na rodinné oslavy a dovolenou. Vracet se k ničemu z toho zatím nechciFlynn wrote:Zase budu "hnusnej": já mám v ložnici projekčního budíka, který ukazuje nejen čas, ale i venkovní teplotu a to současně. Stačí jen víčko (zde oční) nadzvednout.borixeus wrote:Největší problém mám v noci, když se probudím a reozespale se snažím oživit displej. Dneska jsem ve 3 ráno shodil mobila ze stolku ...
Dell Venue Pro
Tak jsem se rozhodnul DVP prodat. Moc ho nepoužívám. Pokud někdo máte zájem tak kdyžtak napište SZ. Jinak Dell je jako nový v podstatě nepoužitý. Komplet příslušenství a záruka Collect and Return do 22.10.2013 v Německu.
Jinak jak jste se tady bavili o tom service tagu, tak mě se na ČR Dellu taky tváři jako nějaký server, ale pokud service tag zadám na německém Dellu, všechno je Ok a identifikuje to jako DVP.
Jinak jak jste se tady bavili o tom service tagu, tak mě se na ČR Dellu taky tváři jako nějaký server, ale pokud service tag zadám na německém Dellu, všechno je Ok a identifikuje to jako DVP.
-
- nováček
- Zařízení: DELL Venue Pro, Nokia Lumia 920 Grey
Dell Venue Pro
DD,
nevíte náhodou, jak se u DVP dostanu do nastavení foťáku? Mám DVP nový, koupený u DELL CZ, z českými WP 7.5, verze 7.10.8107.79. Když ťuknu na zubaté kolečkou foťáku, objeví se mi pouze ikonky možnosti nastavení blesku (auto, vždy, nepoužívat). Jinak nic.
Díky moc...
nevíte náhodou, jak se u DVP dostanu do nastavení foťáku? Mám DVP nový, koupený u DELL CZ, z českými WP 7.5, verze 7.10.8107.79. Když ťuknu na zubaté kolečkou foťáku, objeví se mi pouze ikonky možnosti nastavení blesku (auto, vždy, nepoužívat). Jinak nic.
Díky moc...
Dell Venue Pro
Bohužel nijak. Jedinou možností je změnit jazyk na Angličtinu.
- mimonaut
- smartmaniak
Dell Venue Pro
podle mě by to mělo jít deploynout do telefonu souboru kde je text k nastavení, jen přepsat kód z anglického na český jazyk - sice bude nastavení v angličtině, ale bude tam.. podobně se to alespoň dělalo na Omnii7. Případně rovnou přeložit text v souboru - to se taky někomu podařilo. A možná existuje už i ten přeložený soubor.. To by mělo být stejné. Nevím přesně jak na to, ale úplně beznadějné to není, zkus prohledat fórum tady nebo web.
Dell Venue Pro
Deploynout? To je XAP?
Uvědomuješ si, že pro DVP není interop unlock?
Uvědomuješ si, že pro DVP není interop unlock?
- mimonaut
- smartmaniak
Dell Venue Pro
aha.. a co ten soubor "camerasettingsmanifest" (s přejmenovanou koncovkou .0405) tam nacpat ještě před aktualizací.. To by mělo fungovat.. Vlastně myslím, jsem ho na omnii taky dával do telefonu ještě před mangem.
Dell Venue Pro
Jak ho tam chceš nacpat? I NoDo je uzamčený. Předchozí verze pro DVP nejsou.
- mimonaut
- smartmaniak
Dell Venue Pro
interop unlock je až záležitost manga. čili jestli jde telefon odemknout, můžeš do něj před mangem cpát cokoliv.. A odemknout asi jde, když tam je čeština, která pro 1.generaci není oficiálně k dispozici.. Na xda píšou, že starým chevronem DVD normálně unlocknout jde, jen může být problém se znovuuzamčením.. což by pro případné nastavení foťáku nemělo mít vliv.
Dell Venue Pro
Čeština se tam cpe přes WP-Update-Cab-Sender (tedy přímo do Manga).
Jak se cpou soubory do telefonu co má NoDo když má jen dev unlock?
Jak se cpou soubory do telefonu co má NoDo když má jen dev unlock?