iPAQ 614 - ako doinštalovať xT9 pre CZ/SK
-
Honza Bouma
- přispěvatel

- Zařízení: SE Xperia X10
-
Honza Bouma
- přispěvatel

-
Honza Bouma
- přispěvatel

-
Honza Bouma
- přispěvatel

Ty jo no kdybych udělal něco jinýho než tam má Lord Mystic na shadowork, tak bych to sem určitě napsal, ale takhle bych to akorát okopíroval, snad jen si skontroluj registry jestli máš správně zeditovaný a vůbec sem to nerestartoval, jen po úplně poslední editaci registru a pak to jelo, ale s nějakáma souborama z Modaca, který vypadaly úplně stejně jako z shadoworku mi to nešlo a teď v pohodě ... nepoužívám teda lokalizaci
-
powerlifter
- nováček

- Zařízení: BlackBerry Bold 9000
-
Honza Bouma
- přispěvatel

zkus Unaccent je to tady někde na foru ... mae to diakritiku ze sms, já to zatim nezkoušel. http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=29273 až to budeš mít ozkoušený, tak se poděl, jak to fachá, já na to teď nemám čas
Je možnosť i na Sk
Je možnosť i na Sk ako sa podarilo na CZ.
-
Honza Bouma
- přispěvatel

Jaké potíže konkrétně ? Stačí přepnout do modu abc a píšeš jako normálně a neměl by být žádný problém.
Se slovenštinou by neměl být problém pokud se sežene někde SK T9 slovník
PS: Sakra no tak je fakt problém s tim kalendářem, teď jsem to zkoušel a píše to tradičně jen čísla místo písmenek a dělá to jak Agenda One, tak i Pocket Informant :( a bohužel se tomu nezamezí ani pokud se přepne klávesnice na jiný typ, no tak tohle už já nevyřeším :(
Se slovenštinou by neměl být problém pokud se sežene někde SK T9 slovník
PS: Sakra no tak je fakt problém s tim kalendářem, teď jsem to zkoušel a píše to tradičně jen čísla místo písmenek a dělá to jak Agenda One, tak i Pocket Informant :( a bohužel se tomu nezamezí ani pokud se přepne klávesnice na jiný typ, no tak tohle už já nevyřeším :(