CorePlayer Mobile 1.2.1

Diskuze o programech pro Windows Mobile
permar
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGS 5

Post by permar »

Dnes vyšel upgrade na verzi 1.2.4 ,ještě jsem ji nezkoušel ,takže nemohu říct co nového přináší,ale přispěvatel Tomula to brzy zjistí :grin: .Tímto ho také zdravím. :wink:
Petras.18
přispěvatel
přispěvatel

Post by Petras.18 »

Dnes jsem si nainstaloval novou verzi 1.2.4, ale prozatím jsem nějaké velké změny nespatřil. Až o něm budu vědět více, dám vědět! :wink:
MarekTT
nováček
nováček

Post by MarekTT »

Prosim o radu. Popdoruje Coreplayer aj prehravanie videa ktore je ulozene v pc ? Myslim po kabli alebo wifi. Lebo som to skusal a nejak mi to nejde :( :evil: Cez Media player by to aj islo len ten zas nedokaze prehravat rozne druhy videa...

Edit: Vyriesene :grin:
permar
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGS 5

Verze 1.2.5

Post by permar »

Dnes byla vydána verze 1.2.5.
Honza Bouma
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10

Post by Honza Bouma »

Kdyz tohle tema vidim,tak jsem hodim i svuj prispevek,i kdyz jsem ho puvodne dal do sekce iPAQ-mam 614c. Nejak to kdyztak spojte,nebo to nechte,jak uznate za vhodny.
Nemuzu za boha CorePlayer prinutit aby prehraval MP3 i po "vypnuti" zarizeni. Po stisknuti se prehravani jakoby pauzne a po opetovnem stisknuti> "zapnuti" se opet pusti. Kdyz dam prehravat soubor na internetove radio-treba odtud: http://www.gb-soft.cz/XDAII/links_for_iRadio.htm - tak to hraje porad,ale u MP3 ne! V cem je problem? Mam CorePlayer 1.2.5 build 4506 diky za radu
Post Reply

Return to “Aplikace”