M.BoBo wrote:Ja taky nereklamoval vibrační motorek, vibrace jsou hlasitější, ale chapu to. Ale co mi vadilo, tak opravdu kolísající signál při hovoru a výpadky, které jsem uvedl zde již nejake 2 měsíce zpět, a jak je vidět tak to není ojedinělý problém. Toto je velmi neprijemny problém. Prach v kamerce je pouze esteticky problém, ale i tak by to byt nemělo, a melo by to uvedeno v reklamacnim protokolu, a ne se stavět zády.
Aha, neměl jsem to číst. Myslel jsem, že mám, poté co jsem obdržel nový kus, s reklamacemi pokoj. Když mi někdo během hovoru říkal, že mě přestává slyšet, myslel jsem, že je to kolísáním intenzity signálu operátora. Jak je vidět, tak to bude jinak. Což mě mrzí. A opět je to věc, která se projevuje pouze náhodně. Takže v servisu se projevit vůbec nemusí.
Z jiného soudku. Směju se kvalitě skla na displeji. Nevydrží vůbec nic. U starého iPhonu 3 nebo 3G bylo úplně jedno co s telefonem člověk dělal a škrábance nebyly. U skla Gorilla Glass se projeví škrábanec okamžitě. Na druhém kusu mám, po zkušenostech s prvním, fólii. To mě u iPhonu ani nenapadlo instalovat.