Samsung Omnia W: Všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
Robert Varga
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC Titan

Post by Robert Varga »

Cisi wrote:Tak jsem si dneska taky poridil Omnii W a jelikoz je to muj prvni smartphone, tak se teprve rozkoukavam. Hlavne Zune byl pro me orisek, ale ted uz vim, jak na nej. Kazdopadne omluvte muj zacatecnicky dotaz: potrebuju k marketplace internet? To same k prihlaseni na Win Live ID. Rad bych tam najel, ale nerad bych, aby mi to neco sezralo :)
Potřebuješ internet. Buď mobilní jako službu k tarifu od operátora, nebo po zapojení do PC se použije internet ze tvého PC.

Založit si windows live ID je základ (Nastavení > účty...), a nakupovat v Marketplace pak budeš moci přímo z mobilu.
Cisi
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia W

Post by Cisi »

Robert: Diky.
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

tak po necelom roku a pól pôjde omnia w do servisu. treba vymeniť displej (hnusný samoled), odišlo vypínacie tlačítko a batéria sa mi mierne nafúkla a vďaka tomu mi začal odpadávať zadný kryt aj keď bol telefón položený len na stole a jej výdrž sa rapídne znížila :D :x
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Baterku už mám taky novou, z Avacomu. Docela mě překvapilo, jakým způsobem umřela, defacto stejně, jako ta tvoje. Z ničehonic výdrž cca 4 hodiny, poté se nafoukla tolik, že se do telefonu nevešla. Kvalitka.
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

presne, v pôvodne po nabití telefón ukazoval 1 deň a nejaké hodiny, potom už len necelých 10 hodín :D výmena batérie je najmenej, horšie je to tlačidlo a displej. tam to musí ísť v rámci záruky
Post Reply

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”