Čekání na Mango update
Čekání na Mango update
Tak co, ještě dneska to asi už nestihnou, co? :D
Čekání na Mango update
Tak Mango dnes asi opravdu nebude. viz. oficialni twitter: http://twitter.com/#!/WinPhoneSupport/s ... 6895575040" onclick="window.open(this.href);return false;
Čekání na Mango update
Tenhle Twitter účet je úplně na nic. Tam neví nebo neřeknou nikdy nic 
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Čekání na Mango update
Panebože, kdy už to konečně pochopíte, že dnes a ani zítra žádné Mango nebude...
Microsoft nikdy neuvedl přesný termín. Vše je jen rumor a nic víc... A vy se tu furt ptáte a ptáte a stále dokola...
Microsoft nikdy neuvedl přesný termín. Vše je jen rumor a nic víc... A vy se tu furt ptáte a ptáte a stále dokola...
Čekání na Mango update
Panebože, kdy si kapitáni (http://bit.ly/V3TUQ" onclick="window.open(this.href);return false;) začnou psát svoje úžasné a revoluční postřehy do svýho notýsku namísto veřejných diskusí?
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Čekání na Mango update
Tak si ještě nějaký pátek počkáme.
https://twitter.com/#!/joebelfiore/stat ... 4654139393" onclick="window.open(this.href);return false;
Čekání na Mango update
Jak to říká Joe, tak je to pravda. Takže další rumor bude 23.9.? :D
- Hejlic
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Kindle Fire (JB)
Čekání na Mango update
Ja myslím, že určitě 23.9. Pozděj už to snad nedaj. Na FB psali "několik dnů". Takže týden!! 
Čekání na Mango update
Uz vubec nema smysl resit konkretni datum pokud ho neoznami MS. Vse ostatni jsou jen plky co v konecnem dusledku akorat vsechny nastvou.
- MichailusB
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7
Čekání na Mango update
Presne tak... osobne si myslím, že MS sám nemá pevný dátum určený. Tieto dohady sú naozaj nezmyselné, pretože aj ak MS oznámi oficiálny release Manga, tento release nebude v jednej vlne a bude sa líšiť od krajiny, výrobcu a operátora. A podľa môjho názoru (a o tom môžme samozrejme polemizovať) by dokonca dávalo zmysel, aby Mango bolo uvoľnené pre súčasných držiteľov WP telefónov až po tom, ako sa začnú predávať nové "Mango" telefóny. Takže ešte aby to nebolo "by the end of fall" niekedy v prosinci 
- patnik
- nováček

- Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 925
Čekání na Mango update
Nemalujte čerty na zeď... 
Čekání na Mango update
Možný to samozřejmě je. Aby to pak ale nebyl jeden ze zbytečných hřebíčků do rakve WP7, protože naserou své uživatele (že to neslíbili neznamená, že by neměli).
- MichailusB
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7
Čekání na Mango update
Mno, MS je známy svojou schopnosťou elegantne nas.ať milióny užívateľov
Ale samozrejme nechcem malovať čertov na stenu, len skrátka vydanie Manga koncom jesene je rovnako pravdepodobné, ako jej začiatkom. A ja osobne budem radšej, keď bude vydaná aktualizácia riadne odtestovaná, ako ak by mali byť problémy pri update, hoci nemusia byť spôsobené priamo MS, ale výrobcami... (Samsung).
-
nocturneop15
- přispěvatel

- Zařízení: Omnia 7
RE: Čekání na Mango update
Obavam se, ze termin release nezalezi na ms, ale na samsungu - oni musi doladit balik device specific ovladacu. Bez nich by bylo mango stejne polovicate jako je tedka...
Sent from my OMNIA7 using Board Express
Sent from my OMNIA7 using Board Express
-
Krusty
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64GB
Čekání na Mango update
Já už jsem vytočený až moc... Je to od MS obrovsky nezodpovědné jak s námí zachazí. Je to jako kdyby si někdo objednal mobil a oni mu napsali časem vám dojde... To že nemají dané pevné datum bylo ze začátku dobrou reklamou jelikož se každý těšil, ale nyní přešli spíše k nas.ávání více a více lidí. Já si vybírat telefon a vydět takovýto přístup firmy která dodává sw mobilu takovýmto způsobem, tak na ně hodím bobek. Proč nemůžou být aspoň z poloviny tak "schopní" jako Apple který aspoň zveřejňuje data svých release jak mobilů tak sw. A dělají s tím zbytečné caviky, Mango má betu Mango bylo představeno jsou na něj aplikace ale ke stažení není. MS u mě hodně klesnul!
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Čekání na Mango update
Krusty:
Ale no tak, kvůli tomu se svět nezboří. Moc si to bereš...
Ale no tak, kvůli tomu se svět nezboří. Moc si to bereš...
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Čekání na Mango update
No v porovnání s Applem se musím MS zastat - i přesto, že na Mango taky dost netrpělivě čekám, tak Apple nebyl za ty čtyři roky schopen udělat např. kvalitní home obrazovku, což je u "smart" founu docela základ. A takových věcí je víc. Takže já raději budu mít měsíc zpoždění updatu, než 4 - 5 let čekat na základní věci, i přesto, že je mám přesně nalinkované.Krusty wrote:Proč nemůžou být aspoň z poloviny tak "schopní" jako Apple který aspoň zveřejňuje data svých release jak mobilů tak sw.
Nicméně Micsrosoftu se nezastávám absolutně. U WP jsou záležitosti, za které bych mu občas přál totální neúspěch platformy.
EDIT: nocturneop15 níže: příteli... nezeptáš se mě na důvod mého postoje, místo toho odstřihneš mou citaci tak, aby vypadala jako neopodstatněný výkřik do tmy, čili opravdu hloupě, a na základě toho soudíš můj "nápad"? Ano, to je naopak příklad dospělé reakce nemajíc pranic společného s hloupostí...
-
nocturneop15
- přispěvatel

Čekání na Mango update
To je ale hloupy napad - prat nekomu neuspech platformy...Z kazdeho uspechu tezime vsichni - kopiruji se uspesne veci, neuspesne mizi. Takze jen at se dari vsem, at prichazeji s novyma vecma, at se treba sezerou - uzivatele na tom jen vydelaji.bych mu občas přál totální neúspěch platformy
A co se cekani tyce, zatim se zda, ze na zakladni veci budeme cekat leta i u WP7. Zatim maji (z meho pohledu) WP7 akorat dobry messaging a spravu kontaktu (oboji je pro me zasadni), ale vsecko ostatni stoji za houby.
Aspon ze posledni Zune 4.8 uz neni vylozene nebezpecny jako byval, uz je jen nepouzitelny
(pripevek obsahuje subjektivni nazory, tak se z toho snad nikdo nepostavi na hlavu, neprezentuju je jako jedinou moznou pravdu)
Čekání na Mango update
Jen tak ciste pro zajimavost v cem je iTunes s doplnkem lepsi nez bezny Zune na Windows?
-
nocturneop15
- přispěvatel

Čekání na Mango update
Spis v cem nejsou horsi, tak by mel znit dotaz - priserne jsou totiz taky.
Jinak je v nich daleko lip resene prehravani hudby, katalogizace atp. Vic jsem to nezkoumal, nakonec jsem se na celou synchronizaci multimedii do WP7 vykaslal - dokud to nebude umet poradne, je to ztrata casu. A umet poradne to nebude nejspis nikdy, takze to holt Omnia bude telefon, ctecka na maily a herni konzole na zachod...beztak je kvalita zvukoveho vystupu dost otresna a poslech cehokoli jineho nez mluveneho slova je ponekud utrpeni...
Jinak je v nich daleko lip resene prehravani hudby, katalogizace atp. Vic jsem to nezkoumal, nakonec jsem se na celou synchronizaci multimedii do WP7 vykaslal - dokud to nebude umet poradne, je to ztrata casu. A umet poradne to nebude nejspis nikdy, takze to holt Omnia bude telefon, ctecka na maily a herni konzole na zachod...beztak je kvalita zvukoveho vystupu dost otresna a poslech cehokoli jineho nez mluveneho slova je ponekud utrpeni...