LG ještě tento měsíc uvolní aktualizaci pro Optimus 2X
Tak já jsem si koupil před nějakým časem 2x z amazonu a chystám se přeinstalovat ROM na ver. 10c s cestinou,,,, ale potom co tu čtu, tak přemýšlím, že se na to vykašlu. Pač v angličtině a s US softwarem šlape jako hodinky a žádné tyto problémy se mi nedějou....
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Máš Nahodit Cyanogenmod 7
-
petosak
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: LG P990 - Podruhé v servisu
Aktualizace tento mesic nebude!
released by LG in the Box on Thursday, May 26, 2011 at 14:01
.
We regret having to announce that the software version expected by the end of the month - in order to solve the instability problems alleged by some customers - has been postponed for several weeks. Troubleshooting is taking longer than expected because of the systematic nature of the anomalies reported, involving only a part of owners of LG Dual Optimus. Many customers have found the solution to instability in fact known (and reset the product off the phone is charging) with the upgrade to version V10b, we recommend that in any case to make. We also recommend that you reset the product to the factory settings using the menu "Privacy" after the upgrade.
released by LG in the Box on Thursday, May 26, 2011 at 14:01
.
We regret having to announce that the software version expected by the end of the month - in order to solve the instability problems alleged by some customers - has been postponed for several weeks. Troubleshooting is taking longer than expected because of the systematic nature of the anomalies reported, involving only a part of owners of LG Dual Optimus. Many customers have found the solution to instability in fact known (and reset the product off the phone is charging) with the upgrade to version V10b, we recommend that in any case to make. We also recommend that you reset the product to the factory settings using the menu "Privacy" after the upgrade.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
No, je vidět, že LG to prostě neumí...
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Upřímně je mi uplně fuk co LG dělá za SW, stejně používám neofiko a ten má takovou komunitu, že není co řešit.
LG softwaru už začínám mít plné zuby. Byl by nějaký tip na spolehlivou custom ROM, u které funguje vše, jak má? Nechci jít metodou pokus-omyl.
- Robot_Honza
- přispěvatel

- Zařízení: LG P500 a LG P990 / Samsung Galaxy S 2
Tak nevím, v pátek odeslali z Kladna přes Ostravu ke mě do Prahy z opravny zařízení. Snad bude vše fungovat jak má, ale pokud nee, tak bych se dal cestou jiný ROMky, jen mě děsí, že tím přijdu o záruku... :( Co pak, když se něco jinýho na tom pokazí...
Vaše názory?
Vaše názory?
doporučuju factory reset, vyřešil i můj problém s aktivací wifi. Holt se jim ten update moc nepovedl...
- Robot_Honza
- přispěvatel

- Zařízení: LG P500 a LG P990 / Samsung Galaxy S 2
Factory reset proběhl 5x a nic, proto šel na měsíc a to doslova do světa. Už jsem přemýšlel, že mi ta doba vyhovuje a nechám si vrátit peníze, abych koupil dvoujádrový HTC nebo Samsung.