Microsoft vydal Windows Phone 7 7392 Security Update
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
K tomu se muzu pripojit,uz kdysi jsem to psal,ze barvy jsou prepalene a nekteri mistni me skoro oznacili za exota.Take radsi SLCD,kde barvy jsou verne a realne.
Barvy u amoledu možná nejsou věrné. Nicméně jsou pěkné na pohled a při přímém porovnání s htc ti 99% lidí řekne že má omnia lepší displej a to se prodává. když sem vedle sebe položil HD7 a omnii tak na htc jsem viděl tu dotykovou mřížku jako u starého Touch HD což mi celkem dost vadilo, také barvy mi připadaly nevýrazné (ale to bylo tím že vedle ležel barevnější displej). Celkově se mi ale amoled zdá lepší.
Každý má vlastní názor a nikomu ho neberu. Je možné, že někdo řekne, že SAmoled je hezčí, ale garantuji, že každý grafik a fotograf dá přednost barevně věrnému a pro oči příjemnějšímu SLCD, co používá HTC.
-
hujer
- smartguru

- Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
No, u monitoru určitě ano, tam je věrnost barev přínos. Ale u mobilu bych to tak jasně neviděl.
Zatím každý (co mají HTC stroje s Androidem či WM) co viděl displej na mé Omnii7 tak byl unešen, hlavně podáním černé, kontrastem a nikomu "veselejší" barvy nevadily, spíš naopak...
Zatím každý (co mají HTC stroje s Androidem či WM) co viděl displej na mé Omnii7 tak byl unešen, hlavně podáním černé, kontrastem a nikomu "veselejší" barvy nevadily, spíš naopak...
@hujer: zcela souhlasím
Nezačínejme flame o tom co je lepší
Tisíc lidí, tisíc chutí. Za sebe řikám ano, černou má amoled super a celkově zprvu jsem byl taky unešenej, ale pro mě to barevné podání postupem času přešlo do jakési "kýčovosti". O monitrech bych se vůbec nebavil, kdo to s grafikou myslí vážně, ví po čem jde. Mě osobně proste obraz HD7 vyhovuje a nemám s ním problém a za samoled bych uz neměnil pokud na něm neudělají pár úprav
... 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
HTC HD7 bych sem ani nedaval jako porovnani,ten se nemuze radit jako zastupce SLCD,protoze vetsina jich SLCD nema.Az nyni nove kusy maji SLCD.Dlouho se osazoval displej z HD2..když sem vedle sebe položil HD7 a omnii tak na htc jsem viděl tu dotykovou mřížku jako u starého Touch HD což mi celkem dost vadilo, také barvy mi připadaly nevýrazné
hujer: No to ani náhodou. Měl jsem pár dní Omnii 2 (hrozná s*ačka, po pár dnech jsem ji vrátil a pořídil HD2) a displej byl příšerný, barvy přepálené, nepřirozené, zbytečně moc kontrastní, bylo to velice nepříjemné a bolely z toho oči.
Omnia 7 update ihned ohlásila, zune nabídlo stažení, bohužel u kroku 6 při restartu zařízení se celý proces zasekne, na mobilu svítí Samsung Omnia 7 a nic dalšího se neděje. Ostatní updaty (ten před NoDo a pak samotné NoDo proběhly bez problémů)
Máte někdo podobné zkušenosti? Nevíte co s tím?
Máte někdo podobné zkušenosti? Nevíte co s tím?
Zkoušel jsi tohle? Třeba to bude tvůj případ
http://pocketnow.com/windows-phone/sams ... ate-errors" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pocketnow.com/windows-phone/sams ... ate-errors" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky za info. Bohužel, mám bootloader verzi 4.10.1.9, diky ktere se neda ten software od samsungu použít - ani po stlačení kombinace volume up + camera a připojení kabelu se prostě nespustí ten download režim, takže se to v dané chvíli prostě nedá obejít. :/ Jako teď mi to asi nevadí, NoDo mám a bez tohoto updatu se obejdu, jen se začínám trošku bát, jak tobude haprovat když přijde Mango.
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
USB JIG přehraj fw a máš klid.. USB JIG je microusb a spojený 4 a 5 pin rezistorem o hodnotě 301k.
Díky za radu. O tom jsem taky četl všude o tom jigu, nicméně nejsem v tomhle směru nejjistější a nechce se mi do toho pouštět jinak než v případě krajní nutnosti.
Ještě mě napadá zkusit restore na 7008 a poté znovu update měl jsem stejnou verzi bootloaderu a update mi dneska z 7004 na 7008 proběhlo v pořádku a z 7008 rovnou na 7392 který obsahuje i NoDo taky v pořádku...verze bootloaderu se po tomto změnila.. Jestli to může pomoc nevím..ale zkusit to můžeš..Budjik wrote:Díky za info. Bohužel, mám bootloader verzi 4.10.1.9, diky ktere se neda ten software od samsungu použít - ani po stlačení kombinace volume up + camera a připojení kabelu se prostě nespustí ten download režim, takže se to v dané chvíli prostě nedá obejít. :/ Jako teď mi to asi nevadí, NoDo mám a bez tohoto updatu se obejdu, jen se začínám trošku bát, jak tobude haprovat když přijde Mango.
- Attachments
-
- update_small.png
- update-zmenyFW
- (435.19 KiB) Downloaded 1 time
Zavolal jsem si i na helplinku samsungu. Odkázali mě do servisu... Frajer na lince toho věděl výrazně méně než já o tom problému, což mě sice nepřekvapuje, ale přesto se mi to úplně nelíbí.
-
poslete
- nováček

- Zařízení: Blackberry Bold 9780
Omnia 7 od T-Mobile ...dnes 2 nové updaty po sobě, cca 20 minut a vše je ok. Finální verze 7.0 (7392)
A jaké updaty jste měl předtím? Už jste měl NoDo, nebo se vám to nainstalovalo až dnes?