Já mám třeba rád klasické kalkulačky. I přesto, že můžu mít dostačující počítadlo v pda, a i přesto, že ta reálná znamená další krabici navíc, vždycky jí budu dávat přednost před pda, které mám stále na stole
Google zveřejnil video s Androidem 3.0 pro tablety
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
V pořádku, já se nehádám. Stejně jako já jsem pro některé zaslepenec, fanatik a úchyl proto, že stále vidím užitečnost ve stylusu a d-padu. Však to znáš, ne? 
Já mám třeba rád klasické kalkulačky. I přesto, že můžu mít dostačující počítadlo v pda, a i přesto, že ta reálná znamená další krabici navíc, vždycky jí budu dávat přednost před pda, které mám stále na stole
.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
To IkE Blaster, to já si rád zachovám zdravej rozum tím, že klidně řeknu že _iNTERFACE je zakomplexované nedomrdě co si myslí, že snědlo chytrou kaši a ještě žije ve virtuální realitě
pro moderátory: raději mi dejte BAN nebo mi z něj již příště smíchy pukne palice
To _iNTERFACE, možná bys byl dobrej SCI-FI spisovatel
A vůbec tu nejde o tablety, Apple či něco takového, obojí používám. A je dobře, že tu jsou. Tablel je výbornej pomocník PC. Ale ani náhodou ho jen tak nenahradí.
pro moderátory: raději mi dejte BAN nebo mi z něj již příště smíchy pukne palice
To _iNTERFACE, možná bys byl dobrej SCI-FI spisovatel
A vůbec tu nejde o tablety, Apple či něco takového, obojí používám. A je dobře, že tu jsou. Tablel je výbornej pomocník PC. Ale ani náhodou ho jen tak nenahradí.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ty jsi tezce paranoidni,nejen Standovi ale i ostatnim tady vkladas veci,ktere nenapsali.Smyslis za ostatni,hlasas tady za ostatni..Tablet je dobry pomocnik,maji svou vyhodu i potencial,ale proste PC nenahradi,s tim se smir a nechovej se jak male decko,ktere zije ve scifi a utopijnich snech a ma klaustrofobii z PC skrinek,protoze si neumi uklizet.Prober se do reality a nezij "mimo" pak ani tve prispevky nebudou totalne "mimo"
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
>
chlapci citat vas poriadne nenaucili...tablety ako pojem, ktory teraz vznika je nieco uplne ine ako si tablety predstavujes napr ty htcreklama...tablety o ktorych hovorim a o ktorych pisem, ak ste si to zas nevismli, lebo nereagujete na argmenty, ale len na moje meno, sa zatial len vytvaraju...zatial je len jeden tablet a az teraz az teraz google predstavil svoj vlastny system pre dalsie tablety...to su tablety, ktore este len vznikaju, tak isto aj sluzby k nim...aplikacie knim...hry k nim...docky, mysky,klavesnice, displaye, klimatizacia, aj veskera informovannost o nich...takze ak som cokolvek pisal, urcite som to nehovoril ako o fakte, ktory je platny uz dnes...nie je a urcite to nebude ani za tyzden...ale snad si nemyslite, ze ked google vysiel s novym systemom, pridal sa k applu a postupe sa k nim pridaju aj dalsi ,tak ze toto vsetko razu prestane, lebo htcreklama to tak nechce...to snad nemyslis vazne? vyvoj bude pokracovat a co to znamena? ze ani nie 5 rokov a ani jeden z vas si na desktop nespomenie...a ak hej, tak asi tak ako dnes na nokie3310, ktore vo svojej dobe nieco znamenali, ale dnes uz len malokto by nad takym zariadenim uvazoval...
> ani jeden z vas este neodpovedal, co konkretne dokaze pre bezne domace pouzitie lepsie desktop, nez tablet...odpovie mi konecne niekto? otazka ale plati v rozpati 5 rokov, kedy naozaj uz malo ludi bude mat doma pod stolom nejake zaprasene krabice...texty, documenty, videa,hry, internet, veskera komunikacia, fotky, aplikacie...co take tablety do najblizsich piatich rokov sa nedokazu naucit? co take bude udrzovat nadradennost desktopu nad tabletmi?? odpove mi niekto nejakou konkretnou cinnostou bezne dennodenne vyuzivanou, ktoru tablety do piatich rokov nezvladnu a uzivatel bude musiet siahnut po zaprasenej krabici pod stolom??
> a kubec mal by si naozaj poziadat o ban, lebo do tejto temy si priniesol len urazky, lacny humor a nic prospesne...naco tu je takato bleskovka o tretom androide? ja navrhujem aby jirka uz nikdy nepisal o tomto systeme, ked je tu take verejne povedomie, ze to je zbytocnost, ze je to mrtvy smer, ze desktop nikdy nevymyzne a vzdy pri kazdej tejto teme si nejaky z vas poslednych mohykanov kopne a nezabudne poznamenat aky je len ten ibmpc dobry a ze spolu so stylusom budu navzdy vernou dvojicou...co keby ste si zalozili forum o ibmpc a tam si vypisovali svoje zvratky a slusnych ludi nechali sa zabvit o veciach, ktore ich zaujimaju??
> ci pokial sa nebudem vyjadrovat negativne na apple, na google, na samsung, lg, nvidiu motorolu a vlastne na vsetko okrem ms a ibm tak dovtedy budem zaslepena ovecka?? ako mozem byt zaslepena ovecka, ked fandim obrovskemu poctu spolocnosti, systemov alternativ narozdiel od vas, ktori slepo zastavate 30 rocnu zastaralu platformu, ktora naozaj pomaly vymiera?? zamyslite sa nad sebou, toto je uz vazne chore, ked dospeli ludia sa spravaju ako male pojasene deti...
> ani jeden z vas este neodpovedal, co konkretne dokaze pre bezne domace pouzitie lepsie desktop, nez tablet...odpovie mi konecne niekto? otazka ale plati v rozpati 5 rokov, kedy naozaj uz malo ludi bude mat doma pod stolom nejake zaprasene krabice...texty, documenty, videa,hry, internet, veskera komunikacia, fotky, aplikacie...co take tablety do najblizsich piatich rokov sa nedokazu naucit? co take bude udrzovat nadradennost desktopu nad tabletmi?? odpove mi niekto nejakou konkretnou cinnostou bezne dennodenne vyuzivanou, ktoru tablety do piatich rokov nezvladnu a uzivatel bude musiet siahnut po zaprasenej krabici pod stolom??
> a kubec mal by si naozaj poziadat o ban, lebo do tejto temy si priniesol len urazky, lacny humor a nic prospesne...naco tu je takato bleskovka o tretom androide? ja navrhujem aby jirka uz nikdy nepisal o tomto systeme, ked je tu take verejne povedomie, ze to je zbytocnost, ze je to mrtvy smer, ze desktop nikdy nevymyzne a vzdy pri kazdej tejto teme si nejaky z vas poslednych mohykanov kopne a nezabudne poznamenat aky je len ten ibmpc dobry a ze spolu so stylusom budu navzdy vernou dvojicou...co keby ste si zalozili forum o ibmpc a tam si vypisovali svoje zvratky a slusnych ludi nechali sa zabvit o veciach, ktore ich zaujimaju??
> ci pokial sa nebudem vyjadrovat negativne na apple, na google, na samsung, lg, nvidiu motorolu a vlastne na vsetko okrem ms a ibm tak dovtedy budem zaslepena ovecka?? ako mozem byt zaslepena ovecka, ked fandim obrovskemu poctu spolocnosti, systemov alternativ narozdiel od vas, ktori slepo zastavate 30 rocnu zastaralu platformu, ktora naozaj pomaly vymiera?? zamyslite sa nad sebou, toto je uz vazne chore, ked dospeli ludia sa spravaju ako male pojasene deti...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nejhorsi je,kdyz si fanatik jako ty hraje na vizionare.Tebe nahradi driv robot driv nez tablet nahradi pc,takze te to ani trapit nemusi.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
a plácáš a plácáš, překrucuješ, a vytýkáš lidem něco co nikdy netvrdili - mluvíš z cesty. o té prospěšnosti tebe tomuto fóru se fakt rád něco dozvím.
většina nás, co nám říkáš poslední mohykáni, jsme lidi kteří jsou absolutně nestranní a používají prakticky všechny platformy jakýchkoliv firem, ale tos bohužel za tu dobu ještě nepochopil. také jsi nepochopil, že tato nesmyslná debata nemá nic společného ibmpc, a že o něj vůbec nejde. od první věty co jsi k tématu napsal se jedná zase jen o blbej OT.
většina nás, co nám říkáš poslední mohykáni, jsme lidi kteří jsou absolutně nestranní a používají prakticky všechny platformy jakýchkoliv firem, ale tos bohužel za tu dobu ještě nepochopil. také jsi nepochopil, že tato nesmyslná debata nemá nic společného ibmpc, a že o něj vůbec nejde. od první věty co jsi k tématu napsal se jedná zase jen o blbej OT.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
_iNTERFACE: teď budu dělat, že nepíšeš hovadiny jako htcreklama o člověku, jehož hlavní přístroj je už dlouhou dobu Nokia Maemo a neobviňuješ ze zaslepenosti člověka, který narozdíl od tebe používá minimálně čtyři rozdílné platformy a má přehled a zkušenosti, to bych ti pak nemohl rozumně odpovědět...
No, psal jsem dlouhý elaborát, ale dle zkušeností to nemá smysl, takže stačí zmínit jednu činnost: filmy. Na 7" - 10" tabletu se nikdo nebude dívat na filmy. Ano, můžeš tablet připojit k obrazovce, ale tím tablet ztrácí na mobilitě a jsi tam, kde bys byl s "ibmpc". Naopak já budu mít ibmpc, na něm budu přehrávat film, zatímco v ruce budu mít mobilní tablet pro nenáročnou činnost.
No, psal jsem dlouhý elaborát, ale dle zkušeností to nemá smysl, takže stačí zmínit jednu činnost: filmy. Na 7" - 10" tabletu se nikdo nebude dívat na filmy. Ano, můžeš tablet připojit k obrazovce, ale tím tablet ztrácí na mobilitě a jsi tam, kde bys byl s "ibmpc". Naopak já budu mít ibmpc, na něm budu přehrávat film, zatímco v ruce budu mít mobilní tablet pro nenáročnou činnost.