YAMATO: Přesně to mi také vadí a i v tomto topicu jsem to psal několikrát

Marná snaha. Vzdávám to, už poněkolikáté

Ale zrovna v tomhle threadu ani nechápu, co nám všem chce sdělit, mám pocit, že on začal oponovat věcím, které tu nikdo nenapsal.
Já právě osobně bych ani neměl velký problém iPhone používat, momentálně bych musel spoustu věcí oželet, takže by mě to mrzelo a štastný bych nebyl, ale tak nepřekousnutelné by to nebylo... A jelikož mám možnost volby, tak nepřecházím. iPad bych používat nemohl, opravdu netuším, co bych na něm dělal. Když bych šel na web, tak hned najdu věc, ke které potřebuji plnohodnotný počítač. Knížky se mi lépe čtou buď na e-inku, nebo menším LCD. Hudbu poslouchám přes hifi z notebooku nebo PC s externí USB zvukovkou (to si ta soustava zaslouží

). Hry nehraji. No, vážně nevím. To je pro mě ještě jednoúčelovější, než je ten iPhone. A právě tento tablet by dokázal několik těch deficitů smazat, proto se mi líbí více než iPad. No a věřím, že podobně jsou na tom i někteří další, kteří zde přispívali. Někteří z nich, si kvůli tomu dělají z Apple srandu, protože ten tablet je obecně použitelnější pro širší skupinu lidí (myslím, že přítomnost USB portu neomezuje ani zapřísáhlé antiUSB uživatele). No a teď mi prosím vysvětlete, co se nám tu vlastně snažil _iNTERFACE celou dobu sdělit