Acer M900 se prodává ve Velké Británii, jak to bude v ČR?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

Viz. začátek citace...
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Tak, akce M900 za 180 liber už skončila...
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

ziminix: No tak to jsem zvědavý až ti dorazí... škoda že nejedeš na sraz, rád bych se na něj podíval :-)
zackon
nováček
nováček
Zařízení: Samsung omnia II

Post by zackon »

Stále hledám nějaké zařízení typu HTC shift s podporou sim karet,ale nemůžu nic najít....nehodlá dělat HTC nějakýho nástupce?
Edit:nevěděl jsem kam to napsat o umpc se tu moc nepíše
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

zackon: UMPC a Tablety mají na fóru své vlastní sekce... i když tato zařízení nepatří do hlavního "záběru" SmartManie. HTC zatím žádného nástuce Shiftu nepřipravuje, což je určitě škoda :-(
Hans 20
nováček
nováček
Zařízení: Toshiba TG01, i-mate Ultimate 9502, HTC X7500

Post by Hans 20 »

ziminix wrote:uni: Neříkej mi, že HTC Universal je překonaná záležitost :) Já jsem totiž ještě neviděl stroj, který by ho překonal :grin:
HTC Ahena :-D :-D :-D
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Sorry za OT, ale Uni, Athena a Shift ukazují, že HTC, když chce, má velký potenciál. Škoda je, že ho za pět let využije ve čtyřech přístrojích.
Lukas Kosik

Post by Lukas Kosik »

ziminix
VIP
VIP

Post by ziminix »

Tak dneska mi dorazil. V obrovské, A3kové bublinkové obálce :) potom zabalený ještě do bublinek. Krabice pěkná, balení dobrý, příslušenství taky. Přibalený pouzdro na mě působí velmi solidně a příjemně na dotek. Akorát mi chybí česká koncovka na nabíječku, ale adaptér je univerzální, takže koncovky z HP nabíječky mi pasují :)

Co se týče zpracování, řekl bych to asi takhle - Acer. Semtam některý tlačítko necvaká, takže nemáte moc jistotu o stiskutní. Jinak klávesnice bych řekl je výborná. Líbí se mi přítomnost šipek, OK a Win tlačítka, na druhou stranu nepotěší, že i tečka a čárka jsou dostupné jen pod FN.

Jdu telefon zapnout, pak se podělím o SW poznatky :)

-----
Tak k softwaru, zatím mám jenom verzi se všema customizacema, pak udělám ještě HR a nebudu nic instalovat z těchto věcí. Co se týče Acer Shellu, je to zajímavé prostředí, musím říct, že je to vychytané, takže to běhá svižně a plynule, stačí si jen zvyknout na rozmístění prvků a takovéhle věci. Při tomhle Shellu bez spuštěných programů je tak 29MB RAM volné.

Telefon sice nemá 3,5mm jack, pouze miniUSB, nicméně mohu říci, že Y-redukce (3,5mm jack a miniUSB) na HP 614c mi funguje bez problému. Dioda na fotoaparátu taky svítí pěkně :) Jogdial je protáčecí a klikací. Funguje dobře.

Co se týče čtečky otisků prstů, je možné si vybrat z několika možností navigačních metod, mezi nimi je i myš, ovšem v pohodlné navigaci trochu brání hrana "krytu" displeje, o kterou mi vždycky drhne prst při pohybu nahoru. G-senzor funguje, přímo v nastavení je možné si vybrat aplikace, které chci aby byly podporovány a které ne. Ačkoli je tam i položka Acer Shell, tak se mi v něm nepřetáčí. Přetáčení s klasickou today funguje OK.

Celkový dojem zatím takový, že za ty peníze je to solidní stroj.

Určitě ještě udělám nějaké video benchmarky a napíšu další poznatky.
pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S4

Post by pk »

ta volna ram je naozaj "skvela" :grin: podarilo sa ti s tym nieco spravit? co celkova odozva systemu a podobne..
ziminix
VIP
VIP

Post by ziminix »

Ještě pak změřím RAM bez Acer Shellu. Jinak odezva systému je dobrá, kupříkladu složka Windows se mi otevřela v Total Commanderu velmi rychle. Na svém iPaqu čekám několik vteřin.
Mariomaroa
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Samsung g810

Post by Mariomaroa »

Taky hooodně uvažuji o tomto komunikátoru (za tyhle prachy).
ziminix: Odkud jsi objednával a přišla krabice originálně zabalená ( ve folii)? A co stabilita systému, někde psali, že se telefom někdy nechce probudit a někdy že tuhne. A taky gps fix mě hodně zajímá, jak dlouho trvá (bez a-gps)?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

ziminix: Mohl bys zkusit toto video?
http://www.mediafire.com/?fkdylmtz52a" onclick="window.open(this.href);return false;

Jinak HTC vs Acer :)
http://www.youtube.com/watch?v=tSOheP9f ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
ziminix
VIP
VIP

Post by ziminix »

Mariomaroa: Objedával jsem z Clove Technlogoy, krabice přišla zabalená ve fólii. Akorát v balení chybí EU konektor pro nabíječku, je tam pouze UK. Se zatuhnutím jsem prozatím neměl problémy. GPS jsem netestoval. Mimochodem, za tyhle prachy už není, na Clove vychází asi na 12k, na handtec asi na 9k.

IkE: V TCPMP benchmark 105%, jinak se to celkem seká při přehrávání. Naproti tomu ve WMP naprosto luxusní, bez jedinýho záseku, naprosto plynulé ve všech akčích scénách, trochu jsem čuměl :)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Díky. Je celkem známé, že CorePlayer a TCPMP není vhodný na novější formáty a CPU.
ziminix
VIP
VIP

Post by ziminix »

No, náhodou klasický Matrix trailer 640x350 projede v TCPMP na 145%, CP o dost míň. Každej prostě umí líp jiný kodeky, ale CP mi přijde, že se hodí tak akorát na Qualcomm.
MrProchy
nováček
nováček

Post by MrProchy »

Řešil někdo z vás jak je to s reklamací? Acer myslím má roční mezinárodní, ale obávám se, že platí pouze pro notebooky :-/

Za tu cenu je to fakt paráda a brzo to za ni nebude už nikde k dostání, nicméně s nulovou zárukou by se mi dotoho zas moc nechtělo :(
ziminix
VIP
VIP

Post by ziminix »

Vzhledem k tomu, že E-Teny mají servis někde v Německu, tak osobně trochu pochybuji, že Acer bude v ČR tato zařízení servisovat, když se tu ještě ani neprodávavají.
MrProchy
nováček
nováček

Post by MrProchy »

Mno pokud je tu prodávat začně, tak bude muset. Otázka je, zda Ti záruku při koupi jinde uzná. Já znám acer, tak spíš ne :-/ Koukal jsem se, a ta International Traveler's warranty platí fakt jen pro notebooky.

Je pravda že za tu cenu se to asi oplatí risknout, pokud by to šlo úplně dokytek, tak se to dá stále tomu prodejci zpět do UK poslat no. Bohužel to stejně vypadá, že už není ani za těch 230Gbp.
ziminix
VIP
VIP

Post by ziminix »

Potom co jsem si ho já koupil, tak v tom obchodě ho hned druhej den zdražili na dvojnásobnou cenu. Ten druhej se ještě nějakou chvíli držel na těch 7-7,5k, ale teď už je taky dost vysoko.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”