Sony Ericsson ukončil spolupráci s HTC, na řadě je Mobinnova

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

WM je určený pro stylus, kde jsi vzal, že pro prsty? :lol: Jinak když ti zabodnu vidle do nohy, mohu pak taky říkat, že jsem se tě ani nedotkl? Trochu "meleš z cesty", smím-li to říct. Dotyk != prst. Takže, jaké jiné displaye, než dotykové? (Pokud myslíš EMR, tak ti dám možná ještě za pravdu :lol: Ale i tak je pro mne "tlaková" technologie lepší)

Klávesnice má vždy nějaké zpomalení, ale že by to bylo tak nesnesitelné... Změna vzhledu ve Windowsech taky stojí dost času.

Btw kolik reklam je opravdu pravdivých? Možná tak ty na Apple, kde je slogan s jednoduchým ovládáním a jednoduchým systémem.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

loocas wrote:...mam uplne stejne zkusenosti... se svym HTC Kaiserem.
Zarizeni je to pomale, tezkopadne a vubec nesplnuje to, co slibovaly recenze a reklamy.
To je přesně to, o čem pořád mluvím. Recenze a reklamy... :-D
Na druhou stranu chápu, že laik nečeká od serveru jako Mobilmania lži. Bohužel by je čekat měl, protože tak to je.
loocas wrote:Dalsi obrovskou vadou WM je ergonomie. Mam pocit, ze WM proste neni system pro dotykove displaye, mozna pro stylus, coz neni problem, ale rozhodne ne DOTYKovy. Tlacitka jsou titerna, jejich mackani je narocny a nepresny, za chuze nebo v aute dokonce nemozny a vubec, celkove me jak TyTN, tak WM kompletne zklamaly a odradily od jakykoliv dalsi koupe do budoucna podobnyho zarizeni.
Nechci na fóru SM dělat pořád jen bordel, ale toto mi dokáže rozproudit krev. Jsi snad svéprávný ne? Proč si kupuješ OS, který je úplně jiný než vyžaduješ? WM je velmi dobrý systém (a díky za něj), ale pokud si kupuješ něco, co vlastně ani nechceš, neshazuj na to vinu. Tu hledej u sebe. WM už od dob handheldů je určený pro stylus, to se snad dá vypozorovat.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

v době handheldů to ale se ještě nejmenovali WM, ale Palm-size PC, ale to je jen takový detial :-D
SaintPaul
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Orange SanFrancisco = ZTE Blade

Post by SaintPaul »

K praskání krytu u X1 - myslím si, že je to individuálně kus od kusu.
Mám shodou okolností sérii 08W46 a zatím jsem nikde ani náznak trhliny nenašel. Je fakt, že se k němu chovám líp než k manželce :-D .
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

tady je seznam všech zařízení, který Mobinnova vyráběla:
http://pdadb.net/index.php?m=pdamaster& ... rows_max=0
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Hm tam snad dělala opravdu pouze ten design... Protože za I-Mate a HP jsem rad, za iPhone styl a tuhle nestvůru http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=1673 pro WM bych vraždil
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”