Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile Technical Preview
Já si klidně počkám, pokud dostanu spolehlivost a rychlost alespoň jako WP 8.1
Spíš se nabízí otázka, v jakém stavu a kdy vyjde final 
-
hotovyrado
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
jo, to má smysl... jinak já změním strategii zkoušení... v primární 920 nechám Denim.... Desítky nahodím do 620 až pojedou mapy na SD kartě (mělo by být od sestavení 10563) a až když to pojede na L620 pěkně, budu vědět, že to má smysl dávat na 920veigy wrote:Myslím, že obecně se dá říct, že na x20 řadě to jede hůře, ale je to pochopitelné, protože nemají být v první vlně...
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Já to udělal přesně naopak :D na L930 mám W10M a na L920 v případě nouze Denim...
- Otravná osoba
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: Atrix 4G / Lumia 1020
Rozhodně není kam spěchat. Já to zkusil kdysi na l1020 a pak jsem musel řešit, jak dát dohromady bootloader a přivést telefon zpět k životu
Ale to byla na druhou stranu hrozná smůla. Na WPCentral jsou nějaké zkušenosti ve smyslu že už tak nic moc výdrž l1020 je ještě horší, i nějaké zkušenosti se zpomalováním.
Také se přidávám k názoru, že případná optimalizace na řadu (x)x20 zabere nějaký čas i po uvedení nových lumií. Těžko hádat, jak fungují buildy na nových modelech. L950(xl) má výkonu na rozdávání a nepřekvapí, že v prezentaci vše běželo OK, ale zatím jsem nikde neviděl video s l550, disponující slabším HW, a to mě trochu znepokojuje.
Také se přidávám k názoru, že případná optimalizace na řadu (x)x20 zabere nějaký čas i po uvedení nových lumií. Těžko hádat, jak fungují buildy na nových modelech. L950(xl) má výkonu na rozdávání a nepřekvapí, že v prezentaci vše běželo OK, ale zatím jsem nikde neviděl video s l550, disponující slabším HW, a to mě trochu znepokojuje.
- Otravná osoba
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: Atrix 4G / Lumia 1020
-smazáno-
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Otravná osoba : daj si w10m na youtube na lumii 520, 532, 435 a pod. a uvidis ako to cca bezi... co som videl zopar videii tak +/- ako na 8.1 (teda okrem bugov ktore sa vyskytuju u kazdeho zariadenia) - hw v 550 je cca rovnaky ako 532
-
elka_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S 64 GB
Co znamená ta ikona "sirky" u baterie?

-
imperator
- smartmaniak

rapid charge by to malo byt - cize rychlonabijanie
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Aha... to je docela divné, protože mobil mi leží na stole nepřipojen k ničemu 
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Zapnutej spořič baterie?
No asi určitě jo, teď jsem to zkoušel...
No asi určitě jo, teď jsem to zkoušel...
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Aha. Divné je, že ho mám povolený až od 10% a teď mám 96. Ale po restartu to zmizelo.
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
A nezapl sis ho omylem v liště?
-
elka_cz
- častý přispěvatel

On se zapl včera sám, měl jsem večer 9% baterie a zřejmě tam zůstal i po vytažení nabíječky ráno. Jinak k náhodnému zapnutí: lištu vůbec nerozbaluju.
-
imperator
- smartmaniak

ahh pardon na jednom videu predstavovali rapidcharge a bola tam ta ikonka a davalo mi to teda vacsi zmysel (ta zapalka)
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Je to spořič baterie a ikonka je podle mě lístek zelený 
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
správně, je to přeci EKO lísteček
žádná sirka
.
EDIT: Jinak, tenhle build se zdá být trošku schizofrenní - dva dny naprosto super, potom špatný, momentálně u mě má zase super období, baterie zase drží druhý den, skoro všechno funguje jak má. Zkoušel jsem nastavit displej znovu na 175%, víc ikon na ploše je super, stejně tak v notifikacích, ale je to na lupu. Což o to, písmo se dá zvětšit, ale zvětší se jenom systémové + na webu je to nepoužitelné - část jede podle systémových a část je stále zmenšená, takže zatím vracím u L830 zpět na doporučených 200%.
Zajímalo by mě, nikomu se nestává, že horní cca půl centimetr displeje se divně vykresluje - nestíhá? když jedu z HS do menu a zpět, je vidět, že je prostě vršek pomalejší, to samý v EDGE, nejlépe je to poznat, když se dá EDGE na šířku. Snad radši nahodím zpět 8.1, abych testnul, jestli není chyba v displeji, ale mám pocit že to začlo dělat s minulým buildem.
EDIT: Jinak, tenhle build se zdá být trošku schizofrenní - dva dny naprosto super, potom špatný, momentálně u mě má zase super období, baterie zase drží druhý den, skoro všechno funguje jak má. Zkoušel jsem nastavit displej znovu na 175%, víc ikon na ploše je super, stejně tak v notifikacích, ale je to na lupu. Což o to, písmo se dá zvětšit, ale zvětší se jenom systémové + na webu je to nepoužitelné - část jede podle systémových a část je stále zmenšená, takže zatím vracím u L830 zpět na doporučených 200%.
Zajímalo by mě, nikomu se nestává, že horní cca půl centimetr displeje se divně vykresluje - nestíhá? když jedu z HS do menu a zpět, je vidět, že je prostě vršek pomalejší, to samý v EDGE, nejlépe je to poznat, když se dá EDGE na šířku. Snad radši nahodím zpět 8.1, abych testnul, jestli není chyba v displeji, ale mám pocit že to začlo dělat s minulým buildem.
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Tak sorry, v té modré jsem lísteček opravdu nepoznalpogo8303 wrote:správně, je to přeci EKO lístečekžádná sirka
.
Otestováno na EDGE naležato a naprosto plynulé.pogo8303 wrote:Zajímalo by mě, nikomu se nestává, že horní cca půl centimetr displeje se divně vykresluje - nestíhá? když jedu z HS do menu a zpět, je vidět, že je prostě vršek pomalejší, to samý v EDGE, nejlépe je to poznat, když se dá EDGE na šířku. Snad radši nahodím zpět 8.1, abych testnul, jestli není chyba v displeji, ale mám pocit že to začlo dělat s minulým buildem.
hlasim divne chovani na lumia 925 ..dela si to od rana co chce..dal jsem 6 domovske tlacitko na windows a porad mi nabihal FB..pak ukoncim pres podrzeni sipky vsechny app a za chvilku je pod sipkou mam znovu..mazeeec
fotak mi rano nechtel nejak nacist...subway surfer nema podporu pro tento build..skoda.. mno asi se vratim spet na 8.1 ...a ta spotreba baterie kdyz si s tim hraju je fakt velka..
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Možná už to tu někdo psal, ale hlásím nefunkční natáčení videa v Lumia Camera.
Asi mám s lumia 535ds hodně velké štěstí, tento build je nejlepší ze všech. Občas mi sice zamrznou sms (kliknu a ono nic), ale po chvíli se to rozjede.