Windows Phone Preview for Developers
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
No ale pozor, u kontaktu, který mám spárovaný do jednoho přes link funkci vidím v pohodě i Twitter Feed.
Ale volně kontakty co sleduju v kontaktech nevidím.
Ale volně kontakty co sleduju v kontaktech nevidím.
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
No když nevidím kontakty, nemohu to ani spárovat..
Zvláštní, já kontakty z TW vidím a mohu si je v seznamu kontaktů filtrovat ve WP8.1 DP...
- Attachments
-
- wp_ss_20140908_0001.jpg (18.81 KiB) Viewed 5988 times
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Já už některé měl propárované z předchozích verzí systému a to se uchovává uložené v záloze. Ale nevidím ty, které k ničemu spárovány nebyly nikdy.
-
Radek Hulán
- smartstar

Já je taky viděl, po OTA upgrade na 8.1 GDR1. Ale po flashnutí Cyanu už ne. Vidím Twitter ve filtru, ale žádné kontakty.
Já dělal čistou instalaci, CYAN přes NSRT a neobnovoval jsem zálohu, zvláštní
-
Radek Hulán
- smartstar

Update: problém se vyřešil poté, co jsem prolinkování Microsoft účtu s Twitter a LinkedIn odebral v telefonu a zase nejdříve znovu přidal v telefonu, včetně zadání hesel. Pak se to objevilo i na webu a v telefonu funguje. Opačným postupem (přidat na webu, pak v telefonuu) se kontakty nezobrazovaly.. Zjevná chyba, ale aspoň ten druhý postup funguje 
Včera jsem zjistil, že po aktualizaci na Cyan a zárověň PD 8.1 GDR1 mi aplikace Nokia Play To nenajde žádné video, které nebylo pořízené telefonem. Mohu pouštět pouze to co natočím. Před aktualizováním jsem tuto app více jak rok spokojeně používal. Může prosím někdo vyzkoušet jestli to chodí na Cyanu bez PD?
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Tomet: Mě ta aplikace jak se zdá funguje / Nokia Lumia 1520.
Už někomu naskočila aktualizace Cyan co mají PfD? Stále čekám a nic.
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
já si myslím, že už to asi nespustí, na L1520 jsem to před čtrnácti dny flashnul přes NSRT a 520-ku asi udělám teď o víkendu
Ja patrim medzi tych trpezlivejsich, ale na Cyan pre DP sa mi nechcelo čakať, tak som to flashol cez Nokia Care Suite
Mám pocit, že to ani jinak nejde (a ani nikdy nešlo) udělat. Logicky:
1. MS vydá novou verzi PfD(Preview for Developers), vývojář ji stáhne, FW v mobilu zůstává stejný
2. Vyjde nová verze FW (např. Cyan) která je vlastně balíkem FW + OS a je určena pro běžné uživatele
3. Tuto novou verzi si musí vývojář nahrát (na chvíli se stane běžným uživatelem)
4. Potom si vývojář nahraje znovu novou verzi OS PfD a má tedy nejnovější verzi FW a OS PfD
EDIT: Jakými prostředky to udělá (jestli NSRT nebo jinak) je vedlejší...
1. MS vydá novou verzi PfD(Preview for Developers), vývojář ji stáhne, FW v mobilu zůstává stejný
2. Vyjde nová verze FW (např. Cyan) která je vlastně balíkem FW + OS a je určena pro běžné uživatele
3. Tuto novou verzi si musí vývojář nahrát (na chvíli se stane běžným uživatelem)
4. Potom si vývojář nahraje znovu novou verzi OS PfD a má tedy nejnovější verzi FW a OS PfD
EDIT: Jakými prostředky to udělá (jestli NSRT nebo jinak) je vedlejší...
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
Hlavne je citelne zrychlenie 8.1 po HR... cize ci cakat na cyan a potom spravit hr, alebo flashnut... ja som si vybral to druhe 
matiqos: Nedočká se nikdo. Z toho, co jsem výše napsal vyplývá, že pojem "Cyan pro vývojáře" neexistuje. Pro znalce: nebo se pletu?
Akoze nechapem naco uvolnili Cyan pre Developer preview len pre ATaT operatora v USA a nikde inde, to mali dat rovno pre cely DP program naraz
-
Radek Hulán
- smartstar

Já čekal dlouho, flashnul jsem před týdnem přes NSRT. A výsledkem je VELICE znatelné zrychlení telefonu oproti předchozím kumulovaným OTA updatům. Přitom s docela slušnou zálohou, jakou umí 8.1, není ten reinstall tak bolestivý.
Já na Lumii 1020 čekal a čekal, až jsem se připojil k NSRT a flashnul jsem Cyan, nahodil PfD a nainstaloval GDR1, pak HR, obnova zálohy a:
1. Telefon funguje (rychlost se mi zdá stejná)
2. Během 3 dní žádký škub, cuk ani samovolný restart
3. Zase lidi slyším a slyší i oni mě (měl jsem hodně ztišené sluchátko a na druhé straně mě taky slyšeli blbě).
Za mě - vyplatilo se to.
1. Telefon funguje (rychlost se mi zdá stejná)
2. Během 3 dní žádký škub, cuk ani samovolný restart
3. Zase lidi slyším a slyší i oni mě (měl jsem hodně ztišené sluchátko a na druhé straně mě taky slyšeli blbě).
Za mě - vyplatilo se to.
-
baschiscoo
- nováček

- Zařízení: Lumia 920 white
Mam pred flashovanim cez NSU vypnut automaticke zalohovanie ? Obavam sa len toho ze ked mi nainstaluje CYAN a nedam este obnovit zalohu, ci sa nahodou nestihne spravit nejaka kde bude telefon bez aplikacii, lebo obnovu chcem spustit az po nainstalovani GDR 1.veigy wrote:Přesně tak, akorát hard reset bych vyměnil za: Aktualizace pomocí NSRT (NSU).
Dik za odpoved
Záloha se neobnovuje sama. Já to dělal stylem, že jsem udělal zálohu, flashnul Cyan, udělal přihlášení s hotmail účtem bez obnovy, stáhl ze Store PfD aplikaci, nainstaloval GDR1 a updaty, potom dělal HR a zadal účet a obnovu zálohy. Nakonec jsem ale stejně dělal nový HR a jel načisto