100x Nokia Lumia pro Windows Phone vývojáře (diskuze)
-
Tomáš Kápl
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Jinak pokud máte s vaší soutěžní Lumií nějaký problém, nebojte se napsat Ireně Buličkové maila. Oprava je zřejmě možná (aneb odnesl jsem telefon do Nokie a teď čekám)...
Já mám na lumii vyvyklané tlačítko foťáku, tak nevím jestli to reklamovat nebo ne. Funkční je ale je to taková vada na kráse.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
co znamena vyvyklane? me se take hybe asi pul milimetru sem a tam
nemuysis tym, ze ide tak ako stlacit ... ak to tak to je dvojfazove tlacidlo, najprv do polky zaostruje a po dotlaceni vytoti
No, myslím tím že když s telefonem zaklepu tak to tlačítko chrastí. 2 kamarádi co mají lumii800 s tím problém nemají.
Už to tolik nesouvisí s touto soutěží, ale říkal jsem si místo zakládání nějakého příspěvku, tak že se ještě zeptám zde. Nemá někdo nějaké informace k této nové soutěži, která se chystá: http://www.microsoft.cz/uzsetoblizi/quiz.aspx Vím, že tam píšou, že informace budou brzy, ale zajímalo by mě zda už teď někdo neví o co asi půjde. Jestli půjde o ty tablety nebo o něco jiného. Abych věděl na co se zhruba připravovat 
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Pravdepodobne pujde o podobnou soutez, jako s uvedenim WP7 - tentokrate mirenou na Windows 8 a WP8. Zatim nema cenu tu resit coby kdyby, pockejme si na oficialni prvidla