HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
-
Georf
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Bohužel mi to nejde. Tu adresu mám dát do RSS/Atom URL, nebo OPLM ?pak to chce URL kanálu a Název kanálu... Po zadání hlásí ? Jméno kanálu není možné obnovit. Dík.
Burgy wrote:Co vím, tak smartmania má k dispozici RSS pouze pro články= http://smartmania.cz/rss.php a pro bleskovky= http://smartmania.cz/forum/rss.php .
K fóru jako takovému o žádné RSS záložce nevím..
Takže pokud Ti budou stačit ty uvedené dva zdroje, stačí si ty adresy tam přidat jako New channel a hotovo...
Paměťová karta
prosim o prominutí jednoduchosti mých dorazů, alej je to mé 1. zařízení tohoto typu. Poradíte jakou pamětovou kartu koupit. Chtěl bych min. 6GB ale radši 8GB (pokud možno přesné označení) Děkuji
Přemýšlel jsem o: SanDisk Micro Secure Digital (SDHC) 8GB (Class 4)
Přemýšlel jsem o: SanDisk Micro Secure Digital (SDHC) 8GB (Class 4)
-
Radek Hübl
- smartstar

PRoblém s GPS
Nainstaloval jsem TT6 (orig. z balení), ale nenajde žádný satelit (ani cca po 4 hod. za oknem). TT GPS modul detekuje a zapne (bliká červená LED dioda. Kde by mohl být problém??
-
Radek Hübl
- smartstar

Mojito: Myslim ze TomTom 6 je spojen primo s spristrojem na kterem je poprve zaregistrovat, to jest, ze ti k tomu musi dat jeste pristroj 
Ale nevim to urcite
Igo je zase pevne spojen s kartou na ktere je prodan, to jest, kdyz ti nekdo bude chtit prodat Igo z druhe ruky, tak ti k tomu dat i kartu na ktere je nahranej.
Ale nevim to urcite
Igo je zase pevne spojen s kartou na ktere je prodan, to jest, kdyz ti nekdo bude chtit prodat Igo z druhe ruky, tak ti k tomu dat i kartu na ktere je nahranej.
ISA Firewall client pre WM6
Pozdravujem Vás, už som to zadaval do sekcie OS ale skusim aj tu. Nedokažem synchronizovat cez Exchange server v praci kde mame ISA server a vsetky PC maju instalovany ISA firewall clienta. Cez WiFi mam pridelenu IP ale dalej sa nedostanem pretoze ISA server ma neautorizuje. Uz som bol aj na Technete a hladal na webe ale zatial som nic nenasiel. Doma cez DSL synchronizujem bezproblemov, vytocim VPN a pripojenim na Exchange to zosynchronizujem. Takze to co zapise sekretarka a ja v terene dokazem synchronizovat jedine doma alebo GPRS. 
A dalsia otravna hlaska pri strate a znovu obnoveni operatora - signalu "Operátor sa v databázi nenachází. Prosím kontaktujte vašeho operátora pro nastavení připojení. ..." a ked kliknem na skryt este zobrazi nastavenie Pripojenia. Nechapem o ake nastavenia ved vsetko funguje. Ale inac je to super zariadenie moje prve ale max.spokojny.
Mam HTC TyTN II (WM6) zakupeny mimo operatora.
A dalsia otravna hlaska pri strate a znovu obnoveni operatora - signalu "Operátor sa v databázi nenachází. Prosím kontaktujte vašeho operátora pro nastavení připojení. ..." a ked kliknem na skryt este zobrazi nastavenie Pripojenia. Nechapem o ake nastavenia ved vsetko funguje. Ale inac je to super zariadenie moje prve ale max.spokojny.
Mam HTC TyTN II (WM6) zakupeny mimo operatora.