Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

Post by miramares »

Teď jsem si vzpomněl na jeden problém u WP7 a mám pocit, že to je na WP8 pořád... Zkoušel jsme už někdo odeslat MMS v roamingu, když máte v roamingu zakázané datové přenosy?
Manek49
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 5C

Post by Manek49 »

Bodejť by to odesílalo MMS, když nejedou data, tak to holt na WP je, žádný data - žádný MMS...
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

matko882 wrote:Mate niekto skusenost s tymto obchodom? http://www.1-2umobil.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Predpokladam ze to je vcelku seriozny podla hodnoteni na heureke....chcel by som odtial zobrat Lumiu 920 kedze vyjde lacnejsie ako u nas na SVK a ked plati pri Nokii europska zaruka tak mi to moze byt v podstate jedno odkial ju kupim.
Já jsem tam koupil, zarezervoval, osobně si dojel a naprosto v pohodě, velmi ochotně mi gratis ořízli SIMku, vystavili fakturu na koho jsem potřeboval, pohoda, ochotní, vstřícní.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by mberdych »

To ma ale kazda platforma. Rozhodne iOS a Android. Myslim mms v roamingu.
martkono
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 820

Post by martkono »

steelspace wrote:Zasekávání a restarty - osobně se domnívám, že to způsobují aplikace třetích stran běžící na pozadí. Mě třeba telefon restartovala aplikace AppoinTile (kalendář). Je to divné, mělo by to být ošetřeno, ale je to tak. Zkus odinstalovat nebo zakázat všechny aplikace běžící na pozadí.

Folie - nepoužívám, jemné škrábance v protisvětle tam jsou.

Ked narazite na takuto chybu, tak to radim nahlasit autorom aplikacie. Ak aplikaciu len prestanete pouzivat/zmazete, nicomu to nepomoze :)
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

Jak dobře slyšíte hovor? Já jak v telefonu, tak v bluetoth sluchátku slyším dost bídně, mám to na nejvíc hlasité co to jde a stejně slyším málo. Na předchozí experii jsem si to musel ztišovat jak to řvalo a na Lumii to sotva slyším.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Naprosto skvěle. I v hlasitém prostředí mám Volume tak na 8..
motas
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Post by motas »

Taky nemám absolutně žádný problém s hlasitostí. Jak přímo v telefonu, tak ani v handsfree Parrot v autě, a ani s headsetem Nokia BH 907
tints
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 950

Post by tints »

TomasSX1 wrote:Chcel by som sa opytat majitelov L920 ci pouzivaju na svojom telefone nejake ochrane folie na displayi alebo ak nie, tak v akom stave maju display po dlhsom pouzivani?! Vydno nejake skrabanceky/skrabance?!
ja mam 920 uz pol roka, a dostava nenormalne zabrat, lebo robím prerabky bytov, sadrokartony, elektroinstalacie, cize je neustale vystaveny prachu,a nie raz som ho mal v spolocnom vrecku so sadrokartonovymi skrutkammi, ktore su fakt ostre. jedine mam prach pred prednou kamerou, ale to by tam mal uplne kazdy tel. okrem IP6X ale na LCD zatial ziedne ryhy nevidiet ani necitit, mozno uz ma nieco za sebou ta oleofobna vrstva, ale nieje tam nic vidiet, foliu nepouzivam ziadnu, len puzdro CC-1043 objednal som si dve,ale pouzil somm len cierne a sive mam este nepouzite, to neviem kedy prijde na rad, lebo ani to nema ziadne stopy poskodenia
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

motas wrote:Taky nemám absolutně žádný problém s hlasitostí. Jak přímo v telefonu, tak ani v handsfree Parrot v autě, a ani s headsetem Nokia BH 907
Já mám headset od SE, teď jsem zkusil headset NOKIA a tam je to OK, tak nevím, kde problém. Ale z telefonu to mám na 10 a stejně nic moc hlasitost.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Nyny wrote:Jak dobře slyšíte hovor? Já jak v telefonu, tak v bluetoth sluchátku slyším dost bídně, mám to na nejvíc hlasité co to jde a stejně slyším málo. Na předchozí experii jsem si to musel ztišovat jak to řvalo a na Lumii to sotva slyším.
Lumia 920 rve dost,max hlasitost 7.U takove Lumie 800 nestacilo ani na max.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak

Post by mberdych »

Jo, hlasita je dost. Jsem na to haklivej. Nejeden telefon jsem kvuli tomu vracel.
chuckymichal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet

Post by chuckymichal »

Ahojte všetci,tak som si kúpil Lumiu 920,chcem sa opýtať kde nastavim aby mi mail chodil hneď po odoslani.Mam gmail a mam tam synchronizaciu iba od 15min.Dakujem za každú radu.Pred tým som mal Android a tam to bolo bez problémov.Je to pre mňa dosť podstatna vec.
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Google Pixel 2

Post by hudyss »

Me chodi hned, mam nastaveno "pri doruceni polozek"
mberdych
smartmaniak
smartmaniak

Post by mberdych »

No bohuzel bozsky Google zrusil podporu Activesync. To si ale stezuj jinde a ne u Nokie.

Pouze lidem, kteri meli ucet uz pripojeny to zustalo.
Hektor
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 620

Post by Hektor »

Přihlaš se na google mail přes outlook exchange a ne přes vytvořený profil pro google.
SirTom
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 / Surface RT

Post by SirTom »

Hm, tak mám telefon zpět z reklamace. Těšil jsem se jak na Vánoce :) ale jsem akorát naštavný. Sice jsem telefon dostal zpět rychle, sice opravili bzučící vibrace, ale to s čím jsem to reklamoval (vypadávající zvuk) nevyřešili. Nechápu, že si to sakra ten servis nevyzkouší před předáním zákazníkovi. Speciálně jsem uváděl, že to dělá při navigaci. Spustím navigaci a na prvním rohu vypadne zvuk...
chuckymichal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet

Post by chuckymichal »

Tak od včera som majiteľom Lumie 920 vo farbe yellow (žlta) móóóc pekný telefonik a podotýkam, že nie som 15 ročný teenager (31) ;-) . Predal som Samsung Galaxy Note 2 (mimohodom veľká spokojnosť) a zobral Lumiu. Lákal ma ten nový W8 a chcel som si dať chvíľu pokoj od Androidu a ked podotýkam v Note 2 bol perfektne odladený. Dúfam, že nebudem banovť. Chcem sa opýtať vlastníkov. Budú mi chodiť maily okamžite po odoslaní? Lebo mám Gmail a v nastaveniach som našiel synchronizáciu min.od 15 minút. To by som bol veľmi sklamaný ak by to tak bolo a tým pádom by som znova rozmýšlal nad prechodom späť na android. Dakujem za každú radu. A chcem sa spýtať na nejakú aplikáciu na počítadlo hovorov a spotrebovaných dát. Inak kúpil som hned k telefónu tú bezdrátovú nabíjačku Nokia tiež v žltom prevedení a je to fakt luxus používať. Proste položíš a hned dobíjaš. Hlavne ten kábel do tej podložky je veľmi dlhý cca.1,7 m, čo je tiež veľká výhoda. Určite odporúčam kúpu by som povedal, že k tej Nokii nutnosť. Len mohla to Nokia dávať do balenia k telefónu to by bolo úplne dokonalé. Ale zatial neľutujem tých 45€ čo som do nej investoval. Zišla by sa ale ešte jedna :-)) Tak vás poprosím o odpovede na moje otázky. Ďakujem a prajem pekný deň
martkono
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 820

Post by martkono »

Ak by nahodou maily neodosielalo hned, staci po odoslani tuknut na tlacitko synchronizacie a mail vtedy urcite prelezie von.
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Post by steelspace »

Email odchází ihned. K prodlevě není důvod, nejedná se o synchronizaci. U ne-activesync emailů jsou POP3 a IMAP pro získávání emailů (klient si musí o nový email říkat v intervalu). Odesílání je zcela jiný protokol - SMTP. Není důvod email ihned neodeslat.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”