Nokia Lumia 1020: Všeobecná diskuze
Nahoře na přitlačení je guma a na spodní straně je nalepena taková pěna, tvrdý plast je pouze v místech, kde se plocha těla opírá - ale tam se dá něco nalepit.
Rozměr mobilu se dá korigovat, ocelová část se natahuje na pružinkách. Výhoda je, že prakticky všechny díly jsou kovové.
Rozměr mobilu se dá korigovat, ocelová část se natahuje na pružinkách. Výhoda je, že prakticky všechny díly jsou kovové.
Pride to iba mne, alebo su fotky z 808 lepsie a realnejsie (1020 akuart nastavuje vacsi konttrast a saturaciu)Nio5830 wrote:zajímavé srovnání Nokia 808 a 1020![]()
http://www.digimanie.cz/recenze-nokia-l ... eview/5311" onclick="window.open(this.href);return false;
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Mají reálnější a věrnější podání barev, než L1020, nicméně Lumia Black update má toto vylepšit a vrátit se zpět na toto věrnější podání barev, místo toho přibarvování.
Zkusil jsem v prodejně nafotit pár fotek N 808 a N1020, až na ty barvy měla N 808 lepší výsledek. Možná to bylo způsobené neznalostí N 1020 a nějakého nastavení, ale fotky u ní jsou takové zrnité. U N 1020 mě láká živý systém, který se zdokonaluje doplňováním aplikací, což hold už u N 808 a symbianu není a nebude. Je opravdu N 1020 jednodenní mobil? Myslím tím výdrží baterky.matoman wrote:Pride to iba mne, alebo su fotky z 808 lepsie a realnejsie (1020 akuart nastavuje vacsi konttrast a saturaciu)Nio5830 wrote:zajímavé srovnání Nokia 808 a 1020![]()
http://www.digimanie.cz/recenze-nokia-l ... eview/5311" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Pekne to pada http://tely.cz/Product/view/949" onclick="window.open(this.href);return false;
Vcera mi dorazil origo grip. Ted jeste aby se mi Lumia konecne vratila ze servisu
Co se tyce ministativu, volim radeji gorillapod. Ten si muzu temer kdekoli pridelat a cvakat z jakekoli vysky od zeme. V realu si moc nedokazu predstavit fotit s 15ti cm stativem s pevnyma nohama. I kdyby teleskopickejma.
Vcera mi dorazil origo grip. Ted jeste aby se mi Lumia konecne vratila ze servisu
Co se tyce ministativu, volim radeji gorillapod. Ten si muzu temer kdekoli pridelat a cvakat z jakekoli vysky od zeme. V realu si moc nedokazu predstavit fotit s 15ti cm stativem s pevnyma nohama. I kdyby teleskopickejma.
Ahoj, měl bych dotaz na synchronizaci kalendáře. Mám do něj připojen firemní google kalendář, vše se mi korektně aktualizuje. Problém nastává, když z telefonu zapíšu nový záznam na určitou hodinu. Sice se to synchronizuje do google kalendáře, kde se objeví úkol, ale problém je že je to o hodinu dříve a v rámci synchronizace mi to zpětně přepíše i ten zapsaný úkol v telefonu. Kdybych chtěl vtipkovat na vlastní konto, tak bych řekl, že nemůžu nikdy přijít pozdě... Nicméně, časová pásma jsou všude automatická a správná (UTC+1hod). Když to pak na googlu opravim na správnou hodinu, sesinchronizuje se to i do telefonu a je už pak vše OK. Asi bych mohl zadávat si to rovnou později, ale to mi ted yv dnešní době přijde nemístné... Předem díky za náměty...
Zdravim, mam trochu zacatecnickou otazku. Muzu normalni sim kartu sam ustrihnout a udelat s ni micro ? Nebo musim do obchodu ?
-
mceza
1) Pro dotaz jsi použil špatnou sekci
2) Tohle sis mohl velmi snadno nalét na internetu
3) Můžeš si ji ustřihnout. Doporučuji však zajít k operátorovi, který si ji ořízne na k tomu určených kleštičkách. Vlastním ořezem riskuješ požkození SIMky. Navíc toto jde jen u novějších Universal SIM. Pokud máš (třeba jako jsem míval donedávna já) stařičkou SIMku, nemusí v telefonu fungovat správně.
2) Tohle sis mohl velmi snadno nalét na internetu
3) Můžeš si ji ustřihnout. Doporučuji však zajít k operátorovi, který si ji ořízne na k tomu určených kleštičkách. Vlastním ořezem riskuješ požkození SIMky. Navíc toto jde jen u novějších Universal SIM. Pokud máš (třeba jako jsem míval donedávna já) stařičkou SIMku, nemusí v telefonu fungovat správně.
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
Takže dnes zakúpená z Alza.sk ako rozbalený, do 7 dní otestujem, zatiaľ OK...
Re: Nokia Lumia 1020: Všeobecná diskuze
S Tebe musí mít obchody radost... Viz vlákno L925
Take uvazuji o stativu a tak jsem si nasel nabidky na gorillaipod. Je to takova mrnava trojnozka. Nedochazi me z toho jak se dostat do vysky oci. Muzes me to osvetlit, prosim. Eventuelne dat odkaz kde bych to videl a mohl si to objednat ?mmme wrote:Pekne to pada http://tely.cz/Product/view/949" onclick="window.open(this.href);return false;
Diky !
Ahoj, kolik je k dispozici volné paměti pro uživatele a jak je to s velikostí aplikací např. jízdní řády, google maps. Jde mi o to, když si nainstaluji třeba 10 aplikací, kolik zaberou paměti. Ď
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Jíva: Gorillapod sice nevytáhnu do výšky oči ale často ho oproti ministativu s pevnejma nohama mužů k lecčemu přidělat a dosáhnout požadovaného.
Nio5830: těžko odpovědět. Systém zabere 2 giga. Pak je tam složka "jiné" a ta u mě zabírá další 2 giga. Dál je to individuální. Něco mapy, apps, atp.
Nio5830: těžko odpovědět. Systém zabere 2 giga. Pak je tam složka "jiné" a ta u mě zabírá další 2 giga. Dál je to individuální. Něco mapy, apps, atp.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
aplikace mívají kolem 10MB.. Takže se jich do telefonu vejdou desítky i stovky, i když necháš třeba polovinu úložiště pro fotky..
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Nejvic mista zabiraji hry, nektere maji i gigo. Pak neni potiz zaplnit 10 gb jen hrama 
Děkuji za odpovědi ohledně paměti. Tudíž zbývá dost volné paměti na fotky a videa. U androidu má telefon např. psáno 8 GB paměti, ale nakonec jí je pro uživatele jen 4 GB a po pár nainstalovaných aplikacích zbývá cca 1 GB paměti, tak na fotky, videa a filmy slouží paměťová karta. Na hry naštěstí moc nejsem 
-
mceza
Já na hry také nebyl, ale některé herní tituly za to stojí 
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Taky jsem si telefon kupoval na maily/internet/nějaké to focení... a teď mi přijde, že jej primárně využívám jako GameBoye