Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti
tak už vám to někomu jde?
Učím se na zkoušku, takže času na kontrolu dost
Zatím bohužel nic :( Doufám, že to nebyl jen planý poplach ....
Také nic, pořád stejné odmítavé hlášení 
presne bud to hlasi nepodporovane zarizeni a nebo ze server neodpovedel :(
ani nikde žádný články že by něco bylo vydaný, už pomalu přestávám věřit že se něčeho oficiálního vůbec dočkáme.. 
Oficialne je uz uvedeny update SW pro B7610 ( vcera jeste nebyl ),ale asi vazne bude problem v brandingu O2.
http://cz.samsungmobile.com/supports/so ... ateMain.do" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cz.samsungmobile.com/supports/so ... ateMain.do" onclick="window.open(this.href);return false;
Tohle tam je už od pátka .....
achjo...spíš bych to viděl - poprosit někoho, kdo si koupil Pročko s 6.5 CZ, aby udělal Dump a upnul to. Nebo si udělat výlet do Britexu.
Protože rychlost jakou Samsung pracuje je katastrofa.
Protože rychlost jakou Samsung pracuje je katastrofa.
S touhle verzi se mi akorát změnila hláška na "Toto zařízení není podporováno. Zvolené zařízení nepodporuje aktualizaci softwaru."
Jen doufejme, že nebudeme litovat exkluzivity kyslíků.
Jen doufejme, že nebudeme litovat exkluzivity kyslíků.
-
Bakllazaan
- nováček

- Zařízení: iPhone 4S
Mám telefon od O2 a chci si zakoupit SurfAndMail od Tmobilu.... vím že je tu nastavení tohoto připojení ale nejsem si jist co to znamena a jaký je mezi nima rozdíl...konkrétně WAP GPRS a INTERNET GPRS. k těmto dvoum věcem jsou témě identická nastavení. jak se to má teda správně provést? ...nechal sems i poslat konfigurátorskou SMS a nevim jestli to fachá správné, jelikož mi nejde aktivovat Email
PS: pročet sem forum pořádně
PS: pročet sem forum pořádně
A má to nějakou souvislost s upgradem na WM6.5 na Omnii Pro?
-
alex33
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: Samsung omnia pro 7610 Wm6.5
Pokud někdo chce oficiální romku tak zkuste nahodi tu co tady dával martosk pár stránek zpět.
Mám ji nahozenou je v cz dokonce nabíhá kyslíková obrazovka tak mám z toho pocit že je to ta oficiální na kterou všichni čekáme
Mám ji nahozenou je v cz dokonce nabíhá kyslíková obrazovka tak mám z toho pocit že je to ta oficiální na kterou všichni čekáme
-
Bakllazaan
- nováček

- Zařízení: iPhone 4S
je to snad součástí windowsů a jejich zkušeností.danri wrote:A má to nějakou souvislost s upgradem na WM6.5 na Omnii Pro?
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Neni,kyslíkovská obrazovka není věc ROMky ale csc. ,pokuď jsi tam dával České nebo si tam nechal co tam bylo máš tam furt kyslíky.alex33 wrote:Pokud někdo chce oficiální romku tak zkuste nahodi tu co tady dával martosk pár stránek zpět.
ROM to může být oficiální stejně jakou jsem používal já,ale ne pro nás..
Hmm, takze koukam, ze jsem vypustil poplasnou zpravu
. Nejsem doma, ale jak to pujde, tak to zkusim a pokud to nepujde, tak se do nich pekne opru 
-
Daidalos
- smartstar

Z toho si nic nedělej.
Nemá smysl nad tím důmat,oni ty prodavači sami nevědi,jeden ti řekne tohle druhý ono...
A nemá cenu se ani zlobit na ně,prostě v tý společnosti maj bordel a přece nemůžou řešit jeden blbej upgrade na Omnii
Být váma bych počkal na nějakou čistou WM 6.5 a hodil si tam třeba SPB bo nějakou jinou náhradu,protože s Widgetama to nemá budoucnost..
Nemá smysl nad tím důmat,oni ty prodavači sami nevědi,jeden ti řekne tohle druhý ono...
A nemá cenu se ani zlobit na ně,prostě v tý společnosti maj bordel a přece nemůžou řešit jeden blbej upgrade na Omnii
Být váma bych počkal na nějakou čistou WM 6.5 a hodil si tam třeba SPB bo nějakou jinou náhradu,protože s Widgetama to nemá budoucnost..
-
fore
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10
nazdar.. tka sem tise cekal a cetl vase prispevky :D a jak vidim.. nic :S .... ale zaslechl sem ... ze samsung ty svy upravy do WM dost zapracoval a ciste rom osekane se asi nedockame jelikoz je to pry dost slozity se toho zbavit.. jen doufam ze kvuli kyslikum nepridem o upgrade .. to by me vazne zamrzelo ..
-
Daidalos
- smartstar

To je blbost,diť první čistý ROM už se objevujou,stačí počkat měsíc max dva, a budou dovedený k dokonalosti 
-
fore
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10
uz aby to tady bylo
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
Teď jsem to zkusil a dostal jsem toto:

Dál jsem to nezkoušel, ale je třeba to zkusit víckrát vybrat ten telefon ze seznamu. Mám verzi 1.4.0IK1, je na ni odkaz v tomto vlákně. Zkuste to i někdo další

Dál jsem to nezkoušel, ale je třeba to zkusit víckrát vybrat ten telefon ze seznamu. Mám verzi 1.4.0IK1, je na ni odkaz v tomto vlákně. Zkuste to i někdo další