(OT já vím, ale musel jsem se podělit o svou radost
OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky
-
tompec
- častý přispěvatel

- Zařízení: Iphone 7 128 black
To je ovšem bomba, vypnutím na noc se ušetří spousta energie !
)
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Stačí na noc hodit Flight režim.
Není hned třeba zapínat a vypínat každý den. 
Hlavně mi Omnia Pro při StandBy módu přes celou noc veme cca 2-5% baterky při zaplém GSM takže problém bych v tom neviděl.
-
mike-biker
- moderátor

Mě se zlepšila výdrž na 2 dny. vypínám BT a WiFi, na noc mám standby, kterej stejně nic nepapá, jsem docela spokojen. ještě aplikaci na LED jako svítilnu, WM 6.5 bez prokletého TW a Widgetů a jsem zatím spokojen. 
Stejne jako mike-biker to taky resim Flight modem pres noc, a baterky de facto neubyde.
2 Standa99: Mam za to, ze toto nastaveni je standardni soucasti WM.
2 Standa99: Mam za to, ze toto nastaveni je standardni soucasti WM.
-
tompec
- častý přispěvatel

- Zařízení: Iphone 7 128 black
Tak jsem si OP chtěl objednat přes O2 web shop a ouha.... nemáme skladem
Tak nevím, kdy bude a jestli počkat nebo oželet tu pětistovku a koupit hned v kamenném obchodě... 
-
fore
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10
mel bych dotaz... da se nejak zbavit pri nahlednuti do fotoalba tech ostatnich *sedych* obrazku sipecek a ostatnich blbosti ? skratka aby tam byli jen fotky.. a ne zadny obrazky z aplikaci ci co to vubec je ...
-
mike-biker
- moderátor

No určitě to půjde. Jenže WM jsou plný metastáz Samsungu a jedno z řešení je PURE ROM, kam si každý nainstaluje, co bude potřebovat. Já třeba používám Photo Album od Spb, kde si dokonce můžeš nastavit Widget a složku, kterou chceš prohlížet. Takže třeba jen fotky. 
-
fore
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10
no... mrknu na to... nekde snad bude tlacitko download.. :D tim nenarazim na warez :D to by me ani ve snu nenapadlo
-
komunista
- nováček

- Zařízení: Google Nexus S, Samsung B7610, Motorola V500
Vážně uvažuji o koupi tohoto Samsungu od jeho představení po něm koukám, ale zatím jsem ho nikde jinde než u O2 neviděl! (přez net se mi ho zatím kupovat nechce) Tak jsem se chtěl zeptat jestli O2 nějak pozměnilo vzhled nebo hl. menu a pod. Děkuji za odpověď
Tyto informace se už na tomto fóru dočteš tak hledej, nemá smysl zaneřádit tuto sekci.
-
rybar73
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
Zdravim, nevite nahodou jak to je s tou migraci na WM 6.5?? Ja zatim cekoval MS a k memu prekvapeni dneska(7.10) z kolonky "Phones that can be updated from Windows Mobile 6.1 to 6.5" Pro zmizlo a uz je tam jenom Omnia 2(zatim bez datumu). Tak kdyby jste nekdo meli nejake novinky sem s nima 
-
mike-biker
- moderátor

No novinky jsou takový, že oficiálně se s WM 6.5 letos nepočítá. Prý až napřesrok. Ale oficiální WM 6.5 se srač.ami od Samsungu si již můžeš stáhnout zde:
http://www.modaco.com/content/i8000-omn ... i8000-rom/.
http://www.modaco.com/content/i8000-omn ... i8000-rom/.
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Cože ofiko update pro Omnii pro až příští rok? Tak to si počkam jestli sem příjde ta upravená verze rovnou s 6.5 a hezčíma tlačítkama. A ten odkaz to je tedy na ROM pro B7610 ?
-
rybar73
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung B7610, Samsung Omnia 7
no mi by ty "srac.ky" ani nevadily ale radsi pockam na ROMku pro PRO. Tohle by sice taky fungovalo ale buh vi jak 
Mam taky technicky problem.. Mam Omniu pro uz asi tyden ale za cely cas sem sa nedokazal pripojit na ziadne nezabezpecene wifi. Ked ma Wifi WPA-PSK siforvani (ci jak sa to pise) tak to ide, ale nezabezpecene nech robim co robim mi nejde. Nevie mi dakto poradit co robim zle alebo mam nastavit?
Jo k tomu pripojeniu fonu na TV. Ja som to skusal s kablom co som mal k noki N95 8GB a FUNGOVALO to uplne nadherne.. je to ta verzia s jackovym konektorom.
Jo k tomu pripojeniu fonu na TV. Ja som to skusal s kablom co som mal k noki N95 8GB a FUNGOVALO to uplne nadherne.. je to ta verzia s jackovym konektorom.
-
xcookx
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire
Zhasne displej a prehrava se video na TV?Nebo jede displej i obraz na tv?
Oba displaje idu naraz.. teda aspon myslim ale na 99% oba.
Mozno to ale neni idealny kabel co som skusal lebo ked pripojim sluchatka tak sa ma vzdy opyta ake som pripojil a ked som pripojil ten kabel nic s anepytalo rovno siel obraz aj so zvukom do TV..
S tym Wifi nikto nic??
este ma napadlo.. Ked mam zapnuty prehravac a mam zapnutu fukciu Etiketa tak sa mi dakedy stava ze ked mam mobil v nohaviciach tak mobil to zle pochopi a mysli si ze som ho polozil na display a vypne zvuky neda sa to dako osetrit ze pocas prehravania bude fukciu etiketa ignorovat?
Mozno to ale neni idealny kabel co som skusal lebo ked pripojim sluchatka tak sa ma vzdy opyta ake som pripojil a ked som pripojil ten kabel nic s anepytalo rovno siel obraz aj so zvukom do TV..
S tym Wifi nikto nic??
este ma napadlo.. Ked mam zapnuty prehravac a mam zapnutu fukciu Etiketa tak sa mi dakedy stava ze ked mam mobil v nohaviciach tak mobil to zle pochopi a mysli si ze som ho polozil na display a vypne zvuky neda sa to dako osetrit ze pocas prehravania bude fukciu etiketa ignorovat?