Spekulace: Pracuje HTC na modelu Touch HD Pro?
vieš niekto si nevie dať 2 a 2 dokopy a pre takých je tu otupujúca masová reklama typu US pre blbcov ;)Chrono Leggionaire wrote:nechápu, že má někdo tendenci neustále dávat slovo "iPhone" do většiny svých příspěvků, byť je to povětšinou úplně mimo mísu. Já vím, že je to fenomén doby a většině z vás nedá spát, ale mohli byste se trošku krotit.. Přece jen je toto forum primárně o WM...aspoň zatím.
Dioda
Je fakt že při této cenové kategorii by mi tam ta dioda chyběla. Momentálně je to jediná věc, která mi vadí na Diamondovi.
-
Chrono Leggionaire
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 10
A pointa vlastního příspěvku?OVCA wrote:
vieš niekto si nevie dať 2 a 2 dokopy a pre takých je tu otupujúca masová reklama typu US pre blbcov ;)
Negativní reklama, kterou tady stále dokola někteří předvádíte, je taky reklama. Navíc jak už jsem napsal několikrát, na tomto fóru bezpředmětnou. Mám oblíbená CZ a zahraniční fóra, která se věnuji iPhone. Byl bych rád, kdyby se k nim smartmania jednou nezařadila.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Mne by sa niečo takéto páčilo. Momentálne mám Raphaela a na HW klávesnicu som si mimoriadne rýchlo zvykol. Pridal som podporu diakritiky a už stylus + SW klávesnicu nepoužívam vôbec. Jediné, čo mi u Raphaela chýba je väčší displej.
Ako isté negatívum hodnotím absenciu 4-smerneého HW tlačidla. Keby Touch HD mal také tlačidlo, tak by som už ľutoval svoju peňaženku. A diódový blesk je nevyhnutnosť, ale ak by bol xenónový blesk, tak by to bolo úplne super
Význam 5 mpix foťákov akosi nechápem. Najskôr by sa mali zamerať na to, aby tie 3 Mpix fotili skutočne pekne a kvalitne. Na N73 a novšie modely sa snáď ani jedno PDA bohužiaľ nechytá.
Ako isté negatívum hodnotím absenciu 4-smerneého HW tlačidla. Keby Touch HD mal také tlačidlo, tak by som už ľutoval svoju peňaženku. A diódový blesk je nevyhnutnosť, ale ak by bol xenónový blesk, tak by to bolo úplne super
Význam 5 mpix foťákov akosi nechápem. Najskôr by sa mali zamerať na to, aby tie 3 Mpix fotili skutočne pekne a kvalitne. Na N73 a novšie modely sa snáď ani jedno PDA bohužiaľ nechytá.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Preboha co mate stale s tym bleskom, ak je toto kriterium pri vybere PDA tak uz neviem. Kto len trochu hoci rekreacne foti, tak musi uznat, ze vsetky fotky z mobilov ci uz 1 alebo 10 MPX stoja za prd... Fotak u PDA beriem ako +, ale len z dovodu fotenia napr. fotiek pre MMS resp. dokumentacnej foto...
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
V zaserele mistnoti ti je prave ta dioda nanic (zaserela = polojasna - je videt, tam neni rozdil diody videt), poznas to v uplne zatemnene (= nic neni videt). Jenze tam pak musi byt takove ISO, ze to je samy sum a na fotce stejne nic neni. Jina situace je u makra, tam samozrejme rozdil videt je.
Osobne mi to prijde asi tak ucelne jako "zrcatko" u fotaku na mobilu. Pouzivam pouze ke sviceni pri hledani cesty ;)
Osobne mi to prijde asi tak ucelne jako "zrcatko" u fotaku na mobilu. Pouzivam pouze ke sviceni pri hledani cesty ;)
-
Shooter
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
na co diodu pro posviceni na cestu :D u 3.8 displeye staci nahodit bily pozadi zamacknout svetelnej senzor, aby si myslel ze je max tma a nahodil nejvetsi podsviceni displeye a pochybuju ze by 3.8 s max podsvicenym bilim pozadim nesvitil :D
P.S. pro ty co to berou prilis vazne
: nenadavejte tady na tehle prispevek, ze dioda by svitila lip :D
P.S. pro ty co to berou prilis vazne
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení: