Dostal, včera, konečně. Zapnutá wifi i mobilní data. Kontrola aktualizací a po zhruba 15-ti 20-ti minutách je to tammbelas wrote:Dostal někdo update FW 1308 Polkomtel PL PLUS ? Mám Portico a zatím nikde nic. Stále je telefon aktuální, jak dál hledat aktualizace, nic to nenajde a nemůže to být tím, že mám jednu oblast nastavenou na CZ+USA ?
To čekání mě opravdu štve, všude se píše že to je uvolněno a nikde nic
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
Marek920
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Nokia Lumia 920 - black
Taky se mi ji nedari ziskatMarek920 wrote:Dostal, včera, konečně. Zapnutá wifi i mobilní data. Kontrola aktualizací a po zhruba 15-ti 20-ti minutách je to tammbelas wrote:Dostal někdo update FW 1308 Polkomtel PL PLUS ? Mám Portico a zatím nikde nic. Stále je telefon aktuální, jak dál hledat aktualizace, nic to nenajde a nemůže to být tím, že mám jednu oblast nastavenou na CZ+USA ?
To čekání mě opravdu štve, všude se píše že to je uvolněno a nikde nic
Polkomtel PL Plus distribuce od Maxshopu? Nevím co s tím, uvažuji že zkusím do továrního nastavení a pokud pak to nepujde tak to flashnu natvrdo. Nebaví mě čekat. před dvěmi týdny se mi objevila, říkal jsem že ji nainstaluji druhý den a druhý den nic a telefon se hlásil jako aktuální, nechápu. Pak distribuci FW stopli v USA a v EU taky asi, nyní se to rozjíždí.
Stačí čekat-a to mě nebaví.
Stačí čekat-a to mě nebaví.
Zkoušeli jste někdy něco kupovat ze Storu?
Snažil jsem se zaplatit debetní kartou ale pokaždé mi to vyhodí hlášku, že způsob platby nelze ověřit. Volal jsem do své banky a vše mám nastavené v pořádku. Jsem zmatený. 920ku mám dovezenou z polska - Orange, nepředpokládám, že by to na to mělo vliv, ale kdyby to náhodou někdo chtěl vědět...
Poradíte prosím?
Snažil jsem se zaplatit debetní kartou ale pokaždé mi to vyhodí hlášku, že způsob platby nelze ověřit. Volal jsem do své banky a vše mám nastavené v pořádku. Jsem zmatený. 920ku mám dovezenou z polska - Orange, nepředpokládám, že by to na to mělo vliv, ale kdyby to náhodou někdo chtěl vědět...
Poradíte prosím?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Samozřejmě, že kupuje na Store, jinak to ani nejde 
kartu máš tedy normálně přidanou k MS account?
kartu máš tedy normálně přidanou k MS account?
Ani tohle nejde. Píše to už při přidávání.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
No, v tom bude problém.
kartu přidáváš na webu, nebo v telefonu?
kartu přidáváš na webu, nebo v telefonu?
Jeste muzes vyzkouset pridat si PayPal, pokud mas. Moji kartu (btw. CSOB) to take nechtelo vzit, nastesti mam 2 a ted platim pres PayPal.
Zkoušel jsem web, i z mobilu. nefunguje nic, pořád to háže stejnou hlášku. Jsem z toho špatný a PayPal jsem nechtěl...
Kdyby měl někdo zájem 
http://aukro.cz/nokia-lumia-920-cerna-k ... 49483.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aukro.cz/nokia-lumia-920-cerna-k ... 49483.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mám podobný problém, mám kartu zaregistrovanou v MS account a když jsem nakoupil aplikaci, tak mi přišel mail že moji kartu nešlo ověřit a že dokud to nezaplatím nebudu moct nakupovat dál. Během 2 týdnů přišly další dva emaily že to stále nejde ověřit tak jsem se nějak rýpal v natavení u bankovního účtu i u MS account a náhle mi došel mail že částka je uhrazená, ale nic jsem v nastavení nezměnil, alespoň si to neuvědomuju. Každopádně jsem nakoupil znovu na kartu a znovu mail, že nešlo ověřit kartu. Ten stav je doteď tak čekám co bude.Krutoslav wrote:Zkoušeli jste někdy něco kupovat ze Storu?
Poradíte prosím?
edit: trochu jsem to domotal, mail přišel a bylo v něm napsáno. "u vašeho posledního nákupu je nutné provést aktualizaci účtu u společnosti MS"
-
FraDiavolo
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Zkoušeli jste někdo nějaký "iPhone headset"? Chci si koupit http://www.sluchatka.net/etymotic-research-hf5/" onclick="window.open(this.href);return false; kdyby fungovala ta verze, u který udávaj že je jenom pro iPhone bylo by to supr. Díky za odpověď.
PS: teď jsem zkoušel nějakej HTC třítlačítkovej headset (nejspíš byl k Desire HD), co se mi tu válel, a všechno funguje jak má, nevíte jestli ty ajfouňácký fungujou stejně?
PS: teď jsem zkoušel nějakej HTC třítlačítkovej headset (nejspíš byl k Desire HD), co se mi tu válel, a všechno funguje jak má, nevíte jestli ty ajfouňácký fungujou stejně?
-
grafic
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia LUMIA 950
Měl jsem tam teď chvilku sluchátka od novýho iPhonu, ale ovládání hlasitosti nefungovalo. To prostřední tlačítko nějak reagovalo, ale moc jsem nepochopil jeho funkci:)
-
FraDiavolo
- přispěvatel

OK díky moc, holt se spokojim s jednočudlikovym headsetem.
-
SchanoZdenek
- přispěvatel

To nemůžu upravili jsme si to do auta tak že jsme půlku držáku uřízli :Dhtcjirka wrote:Reklamuj,me kloub nevrze.Dlouho jsem nevidel tak vynikajici zpracovani drzaku a k tomu od konkurence.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Proc urizli? 
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Dostal jste někdo už OTA pro telefon z první várky z Německa? Zatím marně čekám a flashovat (a reinstalovat) se mi nechce..
-
jardas
- nováček

- Zařízení: HTC Diamond, NOKIA Lumia 920
Mám poslední aktualizaci. Jak nastavím odmykání poťukáním na displej ?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tato aktualizace(1308) jeste neprinasi a ani nema prinaset odemknuti dvoklikem.
-
jardas
- nováček

- Zařízení: HTC Diamond, NOKIA Lumia 920
Aha, dík. A jak toho lze dosáhnout ? Na inernetu už jsou videa, to maj rootnutý telefon ?