Surface Pro 3

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Surface Pro 3

Post by Radek Hulán »

Používám Surface 99% času s klávesnicí, tak mě zajímá jedno - když používám Surface jako tablet, pak jej vypnu, připojím klávesnici, zapnu, funguje vám tato v přihlašovací obrazovce? Moje naběhne jako aktivní až na ploše Windows, kdy se na ní dá psát.

Dělá vám to stejně?

Plus cca 2x se mi stalo, že za chodu odpojená / připojená chvíli odmítala reagovat, ale neumím ani nechce se mi to simulovat, kde je tam pravidlo.

// edit: udělal jsem hard-reset, pročistil konektory, a vypadá to ok :)
tom1522
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD7

Surface Pro 3

Post by tom1522 »

Zdravim vas,mam dotaz.na Bazos.cz casto nekdo prodava Surface 3 ,za 8-12000,-,na fotce jeste ve folii zabalene,zkouseli jste nekdy kontaktovat prodejce?ma cenu na takove nabidky reagovat?diky za info,Mam Surface 1 a jsem maximalne spokojeny,tak se divam po dalsim Surface domu.diky
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Surface Pro 3

Post by chmeldas »

Nejlevnější Surface Pro 3 stojí na US MS Store 799$. V Německu jsou ceny kolem 799€... Na tom inzerátu něco smrdí. :twisted:
tom1522
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD7

Surface Pro 3

Post by tom1522 »

jasne,to vim,ale opravdu borec za 8300,- na i3,256 SSD :-)nedelaji se doufam kopie Surface?,jak napr.hodinek Suunto !!
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Surface Pro 3

Post by htcjirka »

No, moc bych tomu nevěřil ,ale pokud chceš vyhodit peníze luftem a čekat co za překvapení dostaneš..
PetrCBR
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 520, iPhone 5, Huawei P9 Lite

Surface Pro 3

Post by PetrCBR »

S 256GB SSD se delaji jen i5 a i7. Za takovou cenu nesezenes ani surface pro 2.
l0lz
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Post by l0lz »

Takže, týždeň so surface by som zhodnotil takto:

Po vybalení som mal z toho tabletu veľmi dobrý dojem. Výborné spracovanie, nikde nič nevŕzga (čo som ešte u žiadneho telefónu/tabletu/laptopu nezažil). tablet je na svoju veľkosť celkom ľahký, tenký, dobre sa drží, virtuálna klávesnica je tiež super. WOW efekt bol poriadny.
Tento displej je hádam najkrajší čo som videl. Taká lumia 920, 820, 1520, ipad air, macbook air môžu len závidieť. Jedine v čom zaostáva je zobrazenie čiernej pri pohľade z väčšieho uhla. (To sa da vidiet aj na videách z YouTube)
Výdrž batérie super, celý deň vydržal (Word, emaily, skype, web, steam chat) ešte keď som sa vrátil domov tak mal 27%
Kickstand je veľmi užitočná vec, ale to je na dlhé písanie.
Tento tablet vie naozaj nahradiť laptop aj tablet dokopy.
Chladenie: vetráčik je skoro vždy vypnutý. Zapne sa iba pri veľmi náročnom SW, ako napr. Spracovávanie 3D máp v source SDK. Či hraní desktopových hier (source engine)

Čo sa mi ale už menej páči, je zvuk chladenia, ktorý ma dosť irituje. Nehovorím o syčaní vzduchu, hovorím o divnom vrčaní ktoré je ešte silnejšie keď je surface položený na drevenom stole, či podlahe.

Chcel by som Vás poprosiť (vlastníkov Surface Pro 3), či by ste si pozreli nasledujúce videá/nahrávky a odpovedali, či aj váš Surface vydáva takéto zvuky, alebo či je to hodné reklamácie
https://www.youtube.com/watch?v=RhYRN8YRFyU" onclick="window.open(this.href);return false; (kamera: Lumia 820)
A tu nahrane z mikrofonu čo ma surface:
https://www.youtube.com/watch?v=mkTpVpTkWNU" onclick="window.open(this.href);return false;

A tiež ešte wifi. Zdá sa mi že surface ma problém s Wifi, keď ma CPU vysokú teplotu a ide naplno. Pozrite tu: https://onedrive.live.com/redir?resid=C ... hoto%2cpng" onclick="window.open(this.href);return false;
motylu
nováček
nováček
Zařízení: Surface Pro 3 (i5, 4 GB RAM), Nexus 7 (2012)

Surface Pro 3

Post by motylu »

l0lz: Tak ve srovnání s mým kouskem to fakt vydává nějakej divnej rachtající pazvuk. Když se mně spustí větráček, tak jen mírně šustí vzduch ven, ale žádnej jinej zvuk to nevydává...

Jinak co se týká ostatních uživatelů, máte někdo typ na odzkoušenou fólii na displej (nejlíp z Ebaye), která nijak moc nezkresluje barvy a nečiní problémy při psaní perem na displeji? Mnou dřív zmiňovaný fólie, co jsem si objednal z Ebaye, jsou hodně dobrý v tom, že jsou díky svojí tloušťce odolný vůči mechanickýmu poškození a krásně po dvou dnech zmizely všechny bublinky po nalepení, ale vůbec se na tom nedá psát - rozpoznávání tahu pera nepravidelně vynechává a navíc ve fólii zůstávají obrysy napsanýho textu a nakreslenejch obrázků - takže fólie z displeje šla samozřejmě hnedka dolů. Jestli má někdo dobrou zkušenost s nějakou fólií na displej, tak se prosím podělte. Díky
Radek Hulán
smartstar
smartstar

Surface Pro 3

Post by Radek Hulán »

Reklamoval jsem klávesnici k Surface. Občas se odpojovala od zařízení. Ve čtvrtek (před pár dny) jsem to zadal na webu, vytisknul si štítek pro UPS a zdarma odeslal. V pondělí to měl doručené Microsoft v Německu. Včera to prohlídli. Dnes posílají UPS nový kus, bude tu max do pátku. To by asi šlo.

Jinak zde:
https://myservice.surface.com/en-IE/pages/welcome.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
datinko
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+

Surface Pro 3

Post by datinko »

Vyskúšam to aj ja (klávesnicu). Len neviem, či mi to zoberú, keď som to nekupoval v Microsofte, ale DE eshope..

/edit: Hurá, vyzerá to tak, že zoberú každý cover, nezávisle od toho kde bol kúpený (berú to podľa výrobného čísla).
Keby mi ešte poslali späť z EN rozložením, budem happy.
Dragis
nováček
nováček
Zařízení: Apple iPhone 5S, Nokia Lumia 1520

Surface Pro 3

Post by Dragis »

Také přemýšlím o koupi nevím nevím ale ta cena :???:
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Surface Pro 3

Post by veigy »

Jak dobře si umí poradit Windows 8.1 s různou jemností na displejích? Kupříkladu, když k Surface připojím monitor (konkrétně Dell U2414H), dá se nějak docílit toho, aby na obou displejích bylo nastaveno DPI na "tak akorát", respektive na monitoru bez zvětšení a na Surface se zvětšením (150%)?
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Surface Pro 3

Post by tslany »

Na Win10 to jde jen globálně, a už z principu řekl bych, že když se kvůli tomu musí uživatel odhlásit, tak to asi nebude jen tak nějaký jednoduchý zásah. Řešení by asi bylo nějak nastavit virtuální rozlišení onoho displeje na "150%" (tj. monitor s fyzickými 2560x1600 by měl nastavených 3840x2400), při následném downscalingu na fyzické rozlišení a při zachování škálování 150% by to mělo vypadat jak 100% :-D
veigy
smartmaniak
smartmaniak

Surface Pro 3

Post by veigy »

No co vím, tak na Win 8 jsou dva režimy: 1. napevno zvětšení např. 150% pro všechny obrazovky 2. nastavíš verbálně velikost zvětšení např. "nejmenší" a systém si sám inteligentně řídí podle úhlopříčky a ppi daných monitorů. Bohužel se obávám, že ta druhá možnost je sice inteligentní, ale může se stát, že by systém zvolil nevhodné zvětšení pro jeden ze dvou monitorů a změna zvětšení na jednom monitoru by nebyla jednoduchá, ba dokonce nemožná.

Právě proto bych rád nějaký poznatek z praxe, kdy na Surface je nastaveno typicky 150% a na normálním monitoru je požadavek 100%...
Radek Hulán
smartstar
smartstar

Surface Pro 3

Post by Radek Hulán »

Surface jsem nezkoušel v tomto, ale na stole mám dva monitory a každému z nich mohu ve Win 8.1 nastavit jiné zvětšení písma.. Takže pohoda, ne?
veigy
smartmaniak
smartmaniak

Surface Pro 3

Post by veigy »

To by stačilo... Kde se to dá nastavit?
pavel.tresnak
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 950

Surface Pro 3

Post by pavel.tresnak »

Připoj monitor, nastav zvětšení 100%. Před změnou monitoru je nutné nové přihlášení. Já to mám tak, že když jdu z práce domů, odhlásím se z profilu. Doma se přihlásím a mám 150% a používám jen surface.
Radek Hulán
smartstar
smartstar

Surface Pro 3

Post by Radek Hulán »

Nová klávesnice dorazila a při připojení funguje detekce na 100% :-)
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Post by wallax »

No...mal som si dať ochrannú fóliu hneď na dobrý kus :-( už som našiel mikro škrabančeky...
l0lz
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Post by l0lz »

nová klávesnica dorazila :D, z eBay, ale nová neotvorená, reaguje na 100%. Kvalitný kúsok. (červená) :tlem:
Post Reply

Return to “Tablety a další zařízení”