Dell Venue Pro
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Dell Venue Pro
Proc ten povzdech,cestina oficialne uvolnena nebude a bylo to uz davno jasne a recene pred mangem.
Dell Venue Pro
htcjirka: muzes dat zroj, kde to dell komentoval, protoze uvolneni dalsich jazyku je jen na vyrobci pripadne operatorovi?
-
htcjirka
- smartmaniak

Dell Venue Pro
Ne,pletes se,je to v rezii Microsoftu,ten jasne rekl,ze prvni genereace jazykove rozsireni nedostane.Tady to neni ani na vyrobci ci operatorovi.
-
DenyKr
- nováček

- Zařízení: Dell Venue Pro 16GB
Dell Venue Pro
Češtinu oželím, ale nenašel někdo nějaký fígl, jak přidat vlastní tón na SMS? Vážně mně ten výběr irituje, neb ani jeden tón nemá s oznámením SMS nic společného 
Dell Venue Pro
http://support.microsoft.com/kb/2413345/cs" onclick="window.open(this.href);return false;Jazyky dostupné ve vašem Windows Phone byly zvoleny výrobcem zařízení (OEM) a mobilním operátorem při výrobě, a to z jazyků dostupných u společnosti Microsoft. Ve vašem telefonu může být nainstalováno více jazyků, avšak různí výrobci zařízení mohou do svých zařízení instalovat různé sady jazyků.
navic jsem do MS i volal a plati to i pro telefony pred mangem, uvolneni je jen na vyrobci nebo operatorovi.
htcjirka: muzes uvest tvuj zdroj kde ms tvrdi opak?
-
htcjirka
- smartmaniak

Dell Venue Pro
Zdroju mas hned nekolik na techto strankach
prvni generace nema narok oficialne na cestinu..ani vyrobce s tim nic nestvori ba ani operator.Kdyz jsi tam volal lepe se priste informuj a vice cti.
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Dell Venue Pro
imaxik, tys tu odkazovanou stránku nedočetl dál, než za první odstavec, že?
Aktualizací Windows Phone nelze přidávat nebo odstranit jazyky. Nové verze softwaru Windows Phone sice mohou obsahovat podporu pro další jazyky, ty však budou dostupné pouze v nových telefonech. Po aktualizaci telefonu budou i nadále dostupné stejné jazyky jako před aktualizací
Na výrobci to tedy rozhodně nezáleží. Na operátorovi už vůbec ne, protože v Česku žádný operátor DVP neprodával. Pokud se ve světě Windows Phone hovoří o tom, že něco závisí na operátorech, jde obvykle o brandované telefony z oficiální distribuce operátora.
Aktualizací Windows Phone nelze přidávat nebo odstranit jazyky. Nové verze softwaru Windows Phone sice mohou obsahovat podporu pro další jazyky, ty však budou dostupné pouze v nových telefonech. Po aktualizaci telefonu budou i nadále dostupné stejné jazyky jako před aktualizací
Na výrobci to tedy rozhodně nezáleží. Na operátorovi už vůbec ne, protože v Česku žádný operátor DVP neprodával. Pokud se ve světě Windows Phone hovoří o tom, že něco závisí na operátorech, jde obvykle o brandované telefony z oficiální distribuce operátora.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
RE: Dell Venue Pro
Cestina se pres aktualizaci do telefonu neda dostat
Dell Venue Pro
Tak ja jsem citoval sam sebe ze 7. rijna http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 43#p227443" onclick="window.open(this.href);return false; ,kdy to tam nebylo a ted jsem si tam bohuzel nedival, takze jsem si nevsiml, ze to nakonec MS vzal na sebe, i kdyz puvodne opravu tvrdil i na telefonicke podpore, ze je to problem operatora a vyrobce, ze tam dalsi jazyky nejsou, a ze oni je maji hotove pro vsechny telefony.Vlasta W. wrote:imaxik, tys tu odkazovanou stránku nedočetl dál, než za první odstavec, že?
-
htcjirka
- smartmaniak

Dell Venue Pro
Tak se priste nedohaduj,protoze je to tak jak jsem psal 
Dell Venue Pro
htcjirka:ale neuvedl jsi zadny oficialni zdroj, kde by to bylo receno pred mangem.
navic si muzes precist http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 43#p227443" onclick="window.open(this.href);return false;
Kde je to resene a kde nam pokazde vyrobce/MS/op psal jiny duvod proc nebude cestina, a tak to asi vzal MS radeji na sebe
navic si muzes precist http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 43#p227443" onclick="window.open(this.href);return false;
Kde je to resene a kde nam pokazde vyrobce/MS/op psal jiny duvod proc nebude cestina, a tak to asi vzal MS radeji na sebe
Necroman wrote:Včera jsem se zúčastnil live chatu s jedním Microsoft Windows Phone Evangelistou a dostal jsem další informace o tom, proč nejsou všechny jazyky dostupné u všech telefonů s Mangem?
Martin wrote:first question: who made the decision and why: not-to-include new languages supported in Mango in current WP devices, only in new ones?frankpr wrote:martin: the languages supported are a decision made by the OEM resp. mobile operator, depending on where the devices are sold
there are Mango updates supporting new languages for some existing phones (e.g. HTC Mozart) in some countries (e.g. Russia, AFAIK)
-
htcjirka
- smartmaniak

Dell Venue Pro
Oficialnich zdroju je tu hned nekolik zde na foru i v clancich,lepe cti a pouzivej tlacitko hledat.ale neuvedl jsi zadny oficialni zdroj, kde by to bylo receno pred mangem.
Dale pres google jich najdes hned desitky,dale neni mou povinosti ti dokladat kazdou jasnou a vseobecne znamou vec.
Microsoft nic na sebe nevzaltak to asi vzal MS radeji na sebe
Dell Venue Pro
7. rijen 2011
vseobecne znama vec, ale nikdo nevi, kde to vzniklo
bludy to nejsou, proc by teda MS v rijnu tvrdil neco a pak to najednou zmenil, kdyz jsme se do toho zacali stourat
a taky mu nikdo neodpovedelNecroman wrote:Kdyz jsme u toho, kde to Microsoft ofifialne uvedl, ze to stare pristroje nedostanou, jen tak pro zajimavost?
bludy to nejsou, proc by teda MS v rijnu tvrdil neco a pak to najednou zmenil, kdyz jsme se do toho zacali stourat
-
htcjirka
- smartmaniak

Dell Venue Pro
My to vime,je to psane vsude mozne,to ze ty to nevis je tvuj problem 
Navic zadny říjen,uz na květnové tiskové konferenci Microsoftu bylo jasne prohlaseno, ze lokalizace pro prvni generaci nebude.
Navic zadny říjen,uz na květnové tiskové konferenci Microsoftu bylo jasne prohlaseno, ze lokalizace pro prvni generaci nebude.
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Dell Venue Pro
Nehádejte se, htcjirka má pravdu. MS nikdy nepotvrdil, že by pro první generaci další lokalizace vydal. Od vydání Manga (v září) je 100% jisté, že ani nikdy nevydá.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Dell Venue Pro
Bohužel je to tak. Já bych naopak stokrát obětoval češtinu proto, aby fungovalo wifi sdílení internetu a kompas 
Dell Venue Pro
Včera mi naskočil update 7740, je tam něco nového? Skryté wifi ani tethering není :(
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Dell Venue Pro
Je tam něco nového kolem MS Exchange a opraveno pár bugů. Nic viditelného.
Dell Venue Pro
Škoda, doufal jsem alespoň ve skryté wifi sítě. Ale zas potěšilo, že se update dostal i tenhle telefon, předpokládal sem, že update spíše nebude.
-
DenyKr
- nováček

- Zařízení: Dell Venue Pro 16GB
Dell Venue Pro
a já si říkal, proč mi žádná aplikace kompasu nefungujeStanda wrote:Bohužel je to tak. Já bych naopak stokrát obětoval češtinu proto, aby fungovalo wifi sdílení internetu a kompas