HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Locked
flatliners
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 64GB SpaceGray

Post by flatliners »

když sem měl ještě HD,tak sem používal nějaký tweak který v touchflo na hlavní obrazovce zobrazoval datum "st 11 18" a ne "st XI 18" jak je to standartně,jenže si nemůžu vzpomenout jak se jmenoval.neví někdo?dík
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by strojvudce »

Tak o tweaku nevím, ale toto umí změnit AdvancedConfig. A těch formátů datumu nabízí několik. Jen nevím, nakolik je funkční na HD2.
Žabža
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Post by Žabža »

no, nevím jestli je blbější "st 11 18" nebo "st XI 18". Rozhodně obojí je od výrobce trapná chyba.
flatliners
přispěvatel
přispěvatel

Post by flatliners »

tak v advancedconfig se to zmenit sice da,ale neulozi se to,takze bohuzel...
stannanek
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2/16GB, PDA ASUS 639

Post by stannanek »

Zdravím, tak 16.11. jsem u Sunnysoftu objednal a dnes mi napsali, že zboží odesílájí, tak jsem na ten zázrak zvědavý. Po iPhone 3GS mohu srovnávat.
BINY1
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD 2

Post by BINY1 »

Všchny zdravím, dnes jsem obdržel od vodafonu HTC HD2 začinam zkoušet ale bohužel nejak nevim jak na video...zkusil jsem konvertor co jsem pouzival pro iphone...tato videa nejdou přehravat....nejake .avi co tu mam tak take nejdou...a ještě tu mam par dilu simpsnovi ale ty taky nejdou? Myslel jsem že ma podporu Divx taže přehraje každý film .avi ... mohl by mě to prosím někdo vysvetlit co delam špatně :-(
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by pretorian »

děláš špatně to,že jsi si myslel,že HD2 má podporu Divx standartně v sobě a to nemají ani Windows na stolním počítači včetně 7 verze :) takže stačí nainstalovat program CorePlayer a pojede ti vše co máš v PC :) (nemá podporu 5.1 zvuku - AC3...zatím :))
marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG G3, note 8.0

Post by marek_proksa »

dobrý den,
HD 2 je moje prvné WM zařízení, doted sama nokia a symbian, kteerá mi už šla na nervy..tak jsem objednal tenhla zázrak u vodafone, chci se teda jen zeptat jestli je přístroj v české distribuci zatím ještě v angličtině? v uvodu fora je popisována změna v HTC sense na češtinu pomocou nastavení v registrech...nedaří se mi najít tu cestu...j :evil: ak říkám první wm zařízení...prosím poradte, děkuji moc..m
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Musíš si nainstalovat nějaký editor registrů.
mirekp
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2 dříve nokia

Post by mirekp »

nazdárek, tak jsem si miláška taky už pořídil u vadafonu dnes večer. říkali že má mít českou lokalizaci a opravdu při zasunutí simky a spuštění to na displeji ukázalo zda chci češtinu-česká vlaječka, nebo angličtinu- anglická vlaječka. dal jsem tam českou vlaječku, ale stejně mi to běhá anglicky. poté jsem teda v nastavení vybral lakalizaci czech a stejně stále angličtina. dále nevím zda to je normální, ale když nabíjím tak telefon nejde otevřít, při psaní textovky se displej nepřeklopí (nevím zda to je taky normální) a nevím jak funguje ten stmívací senzor. někde na videu jsem viděl že pokud se telefon zakryl tak zhasl. mě to nedělá nic.
co se týče dobíjení a práce už jsem to asi odhali, že pokud telefon otevřu a pak začnu nabíjet, tak to funguje. pokud ale je uspalý a začnu nabíjet, tak ho neotevřu.
mistr63
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC HD 2 Léo

Post by mistr63 »

Tak dobrý večer. Dnes jsem koupil LEO u Vodafonu. A začal laborovat. 1. Pokud jste již předtím vlastnili HD -černej šutr,byl problém s kontakty .Bylo vše jak ze SIM ,tak telefonu.
Najděte ingHideSim prográmek a je po problému. Jen nemůžu najít "jméno vlastníka" Ach ty Korejci !!! "Zoom Board 2.1" klávesnice se nevypíná ani po soft resetu . A zase nemá dirku na poutko. Jinak stroj Excelent :grin:
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Jaký Korejci zase? Ve WM6.5 jméno vlastníka není, ale je na to patch. Samozřejmě to tu na fóru je. Lidi prosím hledejte, trošku snahy by neuškodilo.
MrGespant
nováček
nováček

Post by MrGespant »

Včera mi přišel od Vodafone tenhle nadhernej kousek. První dojem byl úplně výborný, ale postupně začaly přicházet problémy.
1. Tak se podíváme na informace o zařízení.
Verze operačního systému: 5.2.21864 (možná je to nějaký jiný označení, ale myslel jsem, že je to WM6.5)

2. Nastavení GPRS
Asi fakt nevím co a jak, ale s tímhle jsem si hrál dost dlouho. Mimochodem doteď nemám připojení k Internetu funkční. Na WM je nastavení v podstatě stejné u všech zařízení, takže zkopírovat to ze stránek Vodafone i z mého předchozího zařízení opravdu nebyl problém (APN, uživatel, heslo, IP Vodafon proxy) ale net nejede (ano mám aktivní službu u Vodafone :-) ). Fakt si nevím rady - do Vodafone nemá cenu zatím chodit, protože pro prodavače by to asi nejspíš byla první příležitost držet to v ruce...
Napadá mě snad jediná věc - mám už pár let starou SIMku - může to mít vliv?

3. FM Rádio
Tak super - konečně snad zařízení, které bude umět pořádný rádio... Pouštím aplikaci, zasunuji sluchátka... A... aplikace se zobrazí, deset vteřin se v prostředku točí takový ty 4 barevný tečky (prostě to něco zpracovává) a pak bum... aplikace se zavřela a jsme zpátky na výchozí stránce...

teď jdu na navigaci.... tak uvidíme....
flatliners
přispěvatel
přispěvatel

Post by flatliners »

zjistil sem jednu zvlastni vec.kdyz si nastavim u upominek nejakou melodii a potom nastavim budik a melodii k nemu tak hraji pri zvoneni budiku obe melodie dohromady.jak pro upominky tak pro budik.predpokladam ze je to chyba rom.nevite co s tim?
BINY1
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD 2

Post by BINY1 »

pretorian wrote:děláš špatně to,že jsi si myslel,že HD2 má podporu Divx standartně v sobě a to nemají ani Windows na stolním počítači včetně 7 verze :) takže stačí nainstalovat program CorePlayer a pojede ti vše co máš v PC :) (nemá podporu 5.1 zvuku - AC3...zatím :))

Děkuju moc za odpoved...ted me tu asi nejdo ukamenuje za další stupidní dotaz ale už me bolej oči prolejzanim tech stovek odkazu... kde to vemu ten core player? to se da stahnout ckracknuty nebo mam nekde koupit ...vubec nevim :-) napadl me MarketPlace ale tam to neni....
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

Post by fido_cz »

2MrGespant:
WM 6.5 samozrejme v telefonu mas

AD2: V Sense jdi na zalozku nastaveni-bezdratove ovladaci prvky-datove spojeni, tam zadej CR a sveho operatora a vse se ti nastavi samo.

2BINY1: Co zkusit pouzit google :wink:
MrGespant
nováček
nováček

Post by MrGespant »

fido_cz wrote:2MrGespant:
WM 6.5 samozrejme v telefonu mas

AD2: V Sense jdi na zalozku nastaveni-bezdratove ovladaci prvky-datove spojeni, tam zadej CR a sveho operatora a vse se ti nastavi samo.
Myslis, ze to nebyla prvni vec co jsem udelal? Pote jsem samozrejme teprve zacal s rucnim nastavenim...
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

Post by fido_cz »

A jak mam asi vedet, ze si to take zkousel?
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

tak s tim netem je to zajimavy protoze mi se u kazdy romky .. at origo nebo vareny ... pri prvnim zapnuti a instalovani nastavili i automaticky sluzby mobilniho operatora vcetne netu ... u td2 ktera byla v cz lokaci mi to nabizelo i v nastaveni vsechny tri operatory .. u ostatnich byl vzdy jenom ten ktery se automaticky nastavil pri prvnim spusteni ...
zavolal bych si na vodafone nebo navstivil prodejnu ... pripadne zkusil hardreset a nechal to nastavit znova ... (predtim provedl zalohu pokud uz tam mas nejaky veci nahrany)
lnadeb
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Post by lnadeb »

Zdravím přítomné, mám dotaz jestli při provedení HR bude v zařízení program CoPilot nebo jestli ho tam někdo ručně doinstaloval, vzhledem k tomu, že je uložený na paměťové kartě a tím pádem po provedení HR již nebude v zařízení nainstalován. Děkuji za odpověď.
Locked

Return to “HTC HD2”