Windows Mobile 6.5 pro Omnii Pro - upgrade, zkušenosti
Ta zenska byla evidentne mimo. Na tenhle zpusob updatu a toho, ze bude me upozornili primo v centrale Samsungu na Florenci, kde jsem osobne byl. Takze je to ofiko a zadnej nejakej prodejce.
Navíc po kliknutí na eshop se objeví výstraha, že opouštíte internetové stránky společnosti Samsung a nyní se nacházíte na stránkách společnosti SETOS. Takže pokud to nejsou podvodnící, měly by to být skutečně ofiko stránky Samsungu.
Jinak potvrzuju, new pc studio jsem si z cd nainstaloval včera a po instalaci se to updatovalo okamžitě na tu 7.
Jinak potvrzuju, new pc studio jsem si z cd nainstaloval včera a po instalaci se to updatovalo okamžitě na tu 7.
To je bohužel tak, když jde ženská, která prodávala rohlíky v krámu dělat technickou podporu
Tak snad to nějak zprovozněj, protože když zavoláte na tech. podporu pokaždý vás odkáží na servis Britex, kde to údajně přehrají...
Tak snad to nějak zprovozněj, protože když zavoláte na tech. podporu pokaždý vás odkáží na servis Britex, kde to údajně přehrají...
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
No jenže ono na Florenci neni Samsung technická podpora,ale jen vystavní krámu ve skutečnosti se tam nic ani neprodává,ona tam v podstatě jen ukazuje Samsungovské výrobky takže jim je jedno jestli má IQ 160 a nebo 90 ..
Domnívám se, že byla myšlena žena z příspěvku od Ghantera v 10:11 z telefonické technické podpory Samsungu.
Ano přesně tak, myslel sem ženu z tech. podpory...
Divné je to, že sem teď procházel weby samsungu v anglii, americe, německu a slovensku (tady na fóru někdo ze slováků psal, že už má v omnii pro WM6.5) a na žádném z těchto webů update pro omnii pro nenabízejí
Divné je to, že sem teď procházel weby samsungu v anglii, americe, německu a slovensku (tady na fóru někdo ze slováků psal, že už má v omnii pro WM6.5) a na žádném z těchto webů update pro omnii pro nenabízejí
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
Divné to není když jde ten update oficiální cestou jenom přes tu aplikaci New PC Studio. Samostatný updater není, proto to nikde neprezentují
kdepak, na Florenci maji centralu, markting a technickou podporu. Kram maji mozna v prizemi.
Jenze jediny Britex je na Kladne a tam se mi fakt nechce
Jenze jediny Britex je na Kladne a tam se mi fakt nechce
-
Daidalos
- smartstar

Já ho měl,co si pamatuju tak to byl myslím Holandský nebo Německý nejsem si jist,každopádně tam byla i čeština..
Jinak za tu ženskou se omlouvám,zahlíd jsem příspěvek o Florenci a pobočce Samsungu tak jsem myslel,že se bavíte o tom..
Jinak za tu ženskou se omlouvám,zahlíd jsem příspěvek o Florenci a pobočce Samsungu tak jsem myslel,že se bavíte o tom..
No myslel sem update pomocí NPS, ale na ofiko stránkách v anglii, americe.....nic nepíší o updatu :( je to jen dostupný na českých webu. Jo servis je v Kladně, ale stejně si myslím, že by sme tam jeli zbytečně
daidalos : pletes si Florenc s Florou
-
Daidalos
- smartstar

Tak proč si psal Florenc?
A na Florenci opravdu Samsung centrálu nemá,to ty si to pleteš..Tazz1 wrote: Na tenhle zpusob updatu a toho, ze bude me upozornili primo v centrale Samsungu na Florenci, kde jsem osobne byl
jasne a ja jsem na tom Florenci byl asi v Tescu, ne ?? Budova Oasis, Sokolovska ulice, hned u vylezu z metra. Ta predvadeci prodejna je na Flore.
-
Daidalos
- smartstar

Promiň ale bydlim ani ne 100 metrů vedle téhle prodejny.
Heh,teda teď jsem koukal na jejich stránky a opravdu to je centrála. Byl jsem tam před 1,5 měsícem a týpek mi tvrdil,že to je předváděcí prodejna,že ani náhodou tam TV out nemaj,že se tam nic neprodává,prý se tam výrobky jen předvádí..
Navíc ta prodejna na to vypadala,byla dost malá na to aby to bylo centrum Samsungu..
Takže to museli přesunout na Floru,ale promiň poznam kde je Flora a Florenc
Heh,teda teď jsem koukal na jejich stránky a opravdu to je centrála. Byl jsem tam před 1,5 měsícem a týpek mi tvrdil,že to je předváděcí prodejna,že ani náhodou tam TV out nemaj,že se tam nic neprodává,prý se tam výrobky jen předvádí..
Navíc ta prodejna na to vypadala,byla dost malá na to aby to bylo centrum Samsungu..
Takže to museli přesunout na Floru,ale promiň poznam kde je Flora a Florenc
Jasne, nema cenu se hadat
. Zvlaste, kdyz nam vsem jde o to same. Nekdy jdou veci rychleji nez stihneme zaznamenat. Presun zvladaji rychle...ale s tim s cim by si chvatnout meli, tak tam se loudaji 
-- sob led 16, 2010 13:25 --
Tak už někdo přes PC studio aktualizoval na WM 6.5 ? Už mi to nehlásí, že se nedá připojit k serveru, ale "pro změnu", že uvedené zařízení není podporované.
-- sob led 16, 2010 13:25 --
Tak už někdo přes PC studio aktualizoval na WM 6.5 ? Už mi to nehlásí, že se nedá připojit k serveru, ale "pro změnu", že uvedené zařízení není podporované.
To, že zařízení není podporované zavání trochu modifikaci od O2.
Doufám, že nemáš pravdu. Se modlím, aby to toho 18. jelo.
Tak mě osobně na tom tolik nesejde Omnia mi funguje dobře a můžu říct, že i rychle a vpodstatě mi nic nechybí ale samozřejmě pokud by update byl dostupný updatoval bych rád.
A proč zrovna toho 18. ? Někde bylo nějaké vyjádření, že by to mělo být 18. dostupné ?
viz strana 18 - příspěvek od tazz1
"...s konecnou platnosti primo ze Samsungu dozvedel, ze upgrade na WM 6.5 by mel byt dostupny od pondeli 18.1. a to prostrednictvim prilozene aplikace..."
v to doufám:)
"...s konecnou platnosti primo ze Samsungu dozvedel, ze upgrade na WM 6.5 by mel byt dostupny od pondeli 18.1. a to prostrednictvim prilozene aplikace..."
v to doufám:)
Tak tak. Byl jsem si vyzvednout vyhru z vanocni souteze a samozrejme jsem k tomu hned stocil rec.
No pozitri uvidime
No pozitri uvidime