Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Glance hodin je určitě škoda, třeba se nokia ve finále rozhodne jinak a zpřístupní je i majitelům 520/521 já se bez nich obejdu, naopak probuzení telefonu dvojím poklepáním je super věc, na tohle se těším. 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Na IPS ti jsou hodiny k nicemu,do par hodin by jsi mel telefon vybity. 
- Cheetah007
- smartmaniak

Dobře ale v tom případě je zvláštní že 720ka mající také ips glance clock dostane.
Navic už někdo zmínil,ze ty hodiny by aktivoval patrně proximity senzor, takže aktivni stále by určitě nebyly
Navic už někdo zmínil,ze ty hodiny by aktivoval patrně proximity senzor, takže aktivni stále by určitě nebyly
-
htcjirka
- smartmaniak

Ty hodiny jsou aktivni tak jak je nastavis,pokud bude telefon na stole(a budes mit nastaveno trvale zobrazeni) svitily by porad.U L925 je take hlida proximity senzor,pokud mas zapnute trvale zobrazeni(anebo omezeni casem),pokud je telefon v kapse hodiny zhasnou,nocni mod apod.,ale tam je Amoled.Na neamoledech displejich funkce k nicemu(jak 720,920 apod) nebo vicemene pouzit aktivaci jen na par minut.Tak nepis nesmysly,ze je to skoda,kdyz je to na IPS funkce akorat na vybijeni baterky.
- Cheetah007
- smartmaniak

V tomhle případě ta funkce postrádá smysl, uznávám a nemá smysl se tím dál zabývat 
Pro rychlé zjištění času a toho zda nemám nepřijatý hovor či sms, je vhodnější "double tap to wake-up", coz je možná pohodlnější než mačkat zapínací tlačítko.
Pro rychlé zjištění času a toho zda nemám nepřijatý hovor či sms, je vhodnější "double tap to wake-up", coz je možná pohodlnější než mačkat zapínací tlačítko.
Tohle mam stejné jako Carlosso, tapnu na Nastaveni/Zvuk-pokrocila nastaveni, zobrazi se vylepšení a i když mam sluchátka připojené, menu je prázdné...veskere aktualizace mam instalované včetně té s názvem zvuk.htcjirka wrote:Musis mit pripojena sluchatka,jinak je volba neaktivni.
Last edited by tslany on Wed Jul 31, 2013 23:51, edited 1 time in total.
Reason: Dva příspěvky pod sebou.
Reason: Dva příspěvky pod sebou.
-
htcjirka
- smartmaniak

Jj,520 to ma bohuzel vynechane.
- Cheetah007
- smartmaniak

Jasne takže u vyšších modelu je tam ekvalizér a podobně samozřejmě s připojenými sluchátky kabelem, hudbu přes ně prakticky neposlouchám takže mi to nevadí a je možné ze to Nokia v některém updatu doplní.
Ptal jsem se protože mi carlosso psal ohledně nastaveni zvuku SZ hda mi to tam chybi také, ptal se už i zde ale nikdo mu neodpověděl.
Ptal jsem se protože mi carlosso psal ohledně nastaveni zvuku SZ hda mi to tam chybi také, ptal se už i zde ale nikdo mu neodpověděl.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Jj,docela mě to překvapilo když jsem jí koupil,hrabal se v ní a našel tohle.Mám totiž L820 a tam všechno v pohodě.Jinak přítelkyně je s 520 nadmíru spokojená
a to byla zastáncem robota a jabka :D
- Cheetah007
- smartmaniak

Tak já taky přeběhl od nakousnutého a spokojenost, tím samo netvrdím ze není co zlepšovat, dokonalý OS neexistuje a uzavřeny ekosystém nikdy otevřenost androidů nenabidne, zase je ale rychlý, plynulý neseká se a restart jsem snad nemel ani jednou.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
IMHO na LCD ty hodiny nemusí být tak žravé. Pokud se sníží frekvence obnovování displeje a vypne podsvětlení. Ostatně podobné to mají i starší nedotykové mobily. Teprve při tapnutí se rozsvítí a při dvojitém rovnou probudí.
Takhle bych to odhadoval..
- Cheetah007
- smartmaniak

Některé mobily to měly či ještě mají, máš patrně namysli reflexní vrstvu displeje, pak by byl čitelný i bez podsvícení ale tou 520ka určitě nedisponuje.
-
htcjirka
- smartmaniak

Takhle to rozhodne nebude,u IPS jake je u 520,720,920 bez podsviceni totalni tma.mimonaut wrote:IMHO na LCD ty hodiny nemusí být tak žravé. Pokud se sníží frekvence obnovování displeje a vypne podsvětlení. Ostatně podobné to mají i starší nedotykové mobily. Teprve při zapnutí se rozsvítí a při dvojitém rovnou probudí.
Ma to zmysel v noci.. A podla tych leakov a urcite nam to potvrdis z L925 to ma zmysel napr. v noci.. od 22-06.00 napr. velke vykyvy predsa nebudu a nema to co spinat. Zalezi od citlivosti toho senzora. Mozno FW update, ktory by citlivost upravil.. nevidim v tom problem.. Tak ci tak sa sem-tam automaticky jas upravuje cez FW update.htcjirka wrote:Ty hodiny jsou aktivni tak jak je nastavis,pokud bude telefon na stole(a budes mit nastaveno trvale zobrazeni) svitily by porad.U L925 je take hlida proximity senzor,pokud mas zapnute trvale zobrazeni(anebo omezeni casem),pokud je telefon v kapse hodiny zhasnou,nocni mod apod.,ale tam je Amoled.Na neamoledech displejich funkce k nicemu(jak 720,920 apod) nebo vicemene pouzit aktivaci jen na par minut.Tak nepis nesmysly,ze je to skoda,kdyz je to na IPS funkce akorat na vybijeni baterky.
Tomu Glance by mali dat vacsiu vahu.. podla videi tam ukazuje iba zapnute stmlenie zvuku a vibracie + hodinky.. (aspon tie vibracie) .. ale tie zmeskane hovory a zmeskana udalost by bodli.. Bol by to velky skok vpred, hlavne ked chyba ta notifikacna dioda.
V Androidoch aj ked nie je dioda sa daju pouzit tlacitka napr. cez aplikaciu NoLED.
- Cheetah007
- smartmaniak

Zajímavé srovnávací video, jak si vede 520ka rychlostně oproti 820ce, je pravda že některé náročnější app mají 1-2sec zpoždění a přičítám to velikosti RAM ale tak zlé to myslím nebude a záleží také zda byla app minimalizovaná, nebo zcela ukončená.
http://www.youtube.com/watch?v=0uOWX0603Ic" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak se to jeví vám? možnost přímého srovnání nemám,ale ty rozdíly na videu se mi zdají přehnané.
http://www.youtube.com/watch?v=0uOWX0603Ic" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak se to jeví vám? možnost přímého srovnání nemám,ale ty rozdíly na videu se mi zdají přehnané.
doma mozem odskusat ale on tam ma SETRIC
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
Chcem sa spýtať či je možné vymazat históriu prehratych video v polozke Hudba+video ?
Historiu hudby ide vymazat pomocou aplikacie stop music. Tam je volba clear music history
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
este mam otazku: ide vypnut otacanie obrazovky ?
-
FraDiavolo
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Jedná se o jeden z nepochopitelných nedodělků WP8. Tedy ne nejde.ransot wrote:este mam otazku: ide vypnut otacanie obrazovky ?
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
ale už je to slíbeno v budoucí aktualizaci systému