RAlien wrote:Zdravím mám to samé, obrovský flek cca 2 x 2 cm v horním pravém rohu. Jde vidět jen v umělém světle nebo když přijdu z venku ale i tak mě to rozčiluje. Zajímavé je že vždy po rozleštění zmizí a ukáže se až po nějaké době. Nevím co s tím mám telefon 2 dny a opravdu. Vyplatí se poslat vůbec telefon na reklamaci?
Samíc wrote:Šmouhy na displeji
Už jste se někdo setkaly s tímto problémem?
http://translate.googleusercontent.com/ ... fstpfKXdJA" onclick="window.open(this.href);return false;
Já už po druhé, po prvé hned po dvou dnech používání telefonu.
Telefon jsem zaslal na reklamaci, reklamace proběhla úspěšně, servisu mi vyměnili displej. Jenže po týdenním používání jsou tam neodstranitelné šmouhy opět. Tak jsem telefon odeslal znova na reklamaci. Jenom se bojím jestli se to nebude zase opakovat. Asi to vypadá na nějakou vadnou serii displejů.
Ahoj, to jsem já, co jsme tady řešil šmouhy jako první
První reklamace proběhla úspěšně a vyměnili mi nový displey.
Tak u druhé reklamace midělali problémy, reklamaci neuznali a poslali mi telefon zpět s vyjádřením, že vady se neprojevily, i když stejné šmouhy na displey pořád byly. Telefon jsem nepřevzal ( reklamovali jsme přes prodejnu T-mobile ) a T-mobil ho poslal opět zpět do servisu(firma ARVATO). Kdy po týdnu se mi telefon vrátit nazpět, znovu s tím, že vady se neprojevily a že šmouhy vyčitstili běžným způsobem. K mému překvapení při převzetí telefonu jsem žádné šmouhy nenašel, displey byl jako nový, ale nevěřím, že by šmouhy jen tak vyčistili. Myslím si, že mi vyměnili opět displey a toto vyjádření je kvůli tomu, aby nemuseli uznat druhou reklamaci, jelikož jsem požadoval při druhé reklamaci výměnu celého telefonu. Myslím si, že o této vadě vědí moc dobře. Teď mám displey bez šmouh a doufám, že to tak zůstane, každopádně jsem si na displey nalepil fólii.