Ano mají vlastní termíny, které se značně liší.MyKE wrote:Zdarte lidi, už jsem tu něco podobného četl, ale chci se zeptat zda brandované firmwary např. z polské distribuce Orange mají vlastní termíny aktualizací, nebo každý firmware má stejný termín update? Přesněji zda Microsoft a Nokia ovládá OTA aktualizace, nebo Orange pokud mám takový firmware, jestli to je něco jako u Androidu. Pakliže ano, budu flashovat nebrand. Díky za odpověď.
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
FraDiavolo
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Crisp: normálně, že mi chrastí vibrace 
dokonce byla výměna vibračního motorku jediná věc, kterou lišáci napsali do protokolu o opravě.. Reklamoval jsem v cellnet v Praze a opravdu nebyl problém.
dokonce byla výměna vibračního motorku jediná věc, kterou lišáci napsali do protokolu o opravě.. Reklamoval jsem v cellnet v Praze a opravdu nebyl problém.
L920 Red z Maxshopu kupován 20.2.2013, vč.aktualizace Portico. Mobil nošený v obalu-moc prachu se tam asi nedostane-nevím, motorek vibrací bez problémů, zatím se chrastění neprojevuje a snad ani neprojeví.mimonaut wrote:no, já nejsem nový majitel, problémy jsem měl, ale pozitivní je, že to v servisu již dokáží opravit. Měsíc po návratu ze servisu a ani kousek prachu. A vibrační motorek vyměněn a bez chrastění. Nicméně taky by mne zajímalo, jak jsou na tom novější kusy..xwritter wrote:Ahoj noví majitelé, jakou máte zkušenost vy s vibracemi a s prachem na proximity senzoru? Díky
Tak si zvykam, sice me neco z androida chybi, ale to se da prezit. Ale celkem me stve navigace. Chybi me tam treba lepsi planovani, vyber z vice tras, razeni do pruhu ci info tabule. Ale hlavne dnes, jedna cesta v pohode, pak navigovani do dalsiho misto a proste nic. GPS signal byl, misto to naslo, dal jsem jet a pak uz se sipka nepohnula. porad na miste vyjezdu a takhle 4x za sebou. Mam neco spatne v nastaveni?
Já ji mám týden a zatím po prachu ani stopy. Ale štve mě jiná věc - tělo telefonu vrže, pokud ho zmáčknu uprostřed (vedle zamykacího tlačítka)
Nějak jsem ale nedohledal jiné téma - jak je to s predikcí českých slov na WP8? Nikde takové nastavení nevidím a pořád se mi píšou SMS relativně blbě na dotykáči, sázím tam jeden překlep za druhým
Nějak jsem ale nedohledal jiné téma - jak je to s predikcí českých slov na WP8? Nikde takové nastavení nevidím a pořád se mi píšou SMS relativně blbě na dotykáči, sázím tam jeden překlep za druhým
-
FraDiavolo
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
S tim vrzánim je to asi prostě smůla...
Predikcí českých slov myslíš asi našeptávač, že jo? Podívej se do Nastavení --> klávesnice --> Čeština ....a tam bys měl mít zatržený "Navrhovat text".
Predikcí českých slov myslíš asi našeptávač, že jo? Podívej se do Nastavení --> klávesnice --> Čeština ....a tam bys měl mít zatržený "Navrhovat text".
Jo, díky, už tam něco vidim, tak to zkusím stáhnout...
Cus, u Lumie 800 mi při přiložení tel. k uchu vypnul display, ale u L920 ne. Je to OK? Děkuju BigHlava
Ak je to pocas telefonovania (a nie je zapnuty hlasny odposluch), tak to urcite v poriadku nie je.
JAký je ted nejnovější firmware? nejaký číslo
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Poslední oficiální verze OS je 8.0.10211.204, firmware mám 1232.5951.1249.1001. Telefon je z oficiální Německé distribuce
Lidi mužete mi poradit co stáhnout za aplikaci teda jestli vubec nejaka taková existuje na Lumii 920 aby vždycky když mi prijde zpráva nebo mi nekdo zavola aby jako upozorneni pak začala blikat LED dioda? 
- mimonaut
- smartmaniak

Nemůžeme, protože taková neexistuje. Ostatně lumia920 ani stavovou diodu nemá, že..
Nemáte lidi návod jak si flashnout jakýkoliv firmware, který mám stažený? Flash oficiálního finského FW, nebo např. mám teď Orange porico, výjde upgrade a časem abych se k němu mohl vrátit z důvodu reklamace... Už jsem proletěl mnoho stránek, ale z většiny případů jsou ty návody zastaralé. Údajně se to dělá přes recovery, ale jak ho vyvolat a flashnout jaký chci. Budu rád za podrobnější info.
Jinak byl jsem několik let na Androidu a tam jsem Xkrát flashoval a opravoval bricklé mobily. Díky.
Jinak byl jsem několik let na Androidu a tam jsem Xkrát flashoval a opravoval bricklé mobily. Díky.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nejsou zastarale,jsou porad stejne od Lumie 800.Sam sem vkladal svuj navod minimalne uz 6x.Jaky firmware si nakoupirujes do slozky RM-821 takovy pak uvidis po zapocati recovery.Už jsem proletěl mnoho stránek, ale z většiny případů jsou ty návody zastaralé.
Pro pokrocile funkce je potreba sahnout k placene navigaci,celkem logicke.Chybi me tam treba lepsi planovani, vyber z vice tras, razeni do pruhu ci info tabule.
Tímto příspěvkem jste mě vážně dostaljozzzy wrote:Lidi mužete mi poradit co stáhnout za aplikaci teda jestli vubec nejaka taková existuje na Lumii 920 aby vždycky když mi prijde zpráva nebo mi nekdo zavola aby jako upozorneni pak začala blikat LED dioda?
Ale volně navážu, zajímavá aplikace by byla taková, která u telefonů bez stavové diody by tuto diodu simulovala na displeji, že by blikal/svítil jeden bod někde v rohu. Mohl by se třeba pohybovat, aby se "nevypaloval" displej.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
V Lumii 920 je IPS nikoliv Amoled.
- mimonaut
- smartmaniak

..to by ten bod musel na stejném místě třeba rok v kuse, aby to trošku bylo vidět a oproti amoledu by to bylo stále minimálně. LCD se znatelně začne vypalovat podle mých zkušeností po cca 1,5 roku nonstop provozu, což je u mobilu většinou víc než deset let..
tak se nemusím bát mít každou noc zapnutý NFC hodiny 
Tim bych si nebyl tak jistej, po tom co sem viděl, co se stalo s mým počítačovým monitorem (IPS), když jsem dva měsíce nehnul oknem od firefoxu.