U nových Widlí to bude určitě ještě daleko horší, alespoň pro nás.
HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
To nejsi sám, ale fungovat by to mělo. Já to klasicky řeším taky přeposíláním, ale stejně mi to přijde trochu chaotické, čekal bych to jednodušší - podobně jako ve WM.
. Ta provázanost s Googlem je holt daň.
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Takze mam problem neviem co ale nieco mi na pozadi zerie baterku.Telefon som mal restartovany zapnuta synchronizacia a za hodinu co bol polozeny vedla mna ani som sa ho nedotkol zozral baterku z 28 na 10% najhorsie na tom je asi to ze to co to zerie to neorbi asi stale lebo to by mi nevydrzal ani den.Ako to mam kurna zistit co to je?To je strasne velka spotreba.
Já neměl problém ještě ani s jedním přístojem, co se týče signálu v Liberci. A najezdím toho spoustu po všech koutech.jacek wrote:@ucla220 : Liberec.....klasika se ztrátou signálu, mně na telefonu pomohlo nastavení na GSM a je po problému.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
G-mail jsem zatím nepoužíval, přijde mi takový...zvláštní. Asi to je o zvyku. Hlavně taky škoda, že němá žádný Widget a ani pořádné upozornění, nějaké vyskakovací okno...
Existuje něco na nastavení autorotace? Zdaleka ne všude je k užitku, někde i vyloženě překáží.
Na WM byla skvělá utilitka Touchresponse...vibrace při každém doteku...dost mi to usnadňovalo ovládání? Nevíte o něčem podobném pro Androida?
Existuje něco na nastavení autorotace? Zdaleka ne všude je k užitku, někde i vyloženě překáží.
Na WM byla skvělá utilitka Touchresponse...vibrace při každém doteku...dost mi to usnadňovalo ovládání? Nevíte o něčem podobném pro Androida?
-
janiss
- častý přispěvatel

NA autorotaciu mas aj widget priamo v DHD.Das pridat widget vo widgetoch najdes nastavenia a tam bude widget na autorotaciu hned druhe myslim ze by to malo byt.
Zaujimal by ma vas nazot na novy android.Presnejsie ci si myslite ze ho htc urobi aj do nasho dhd alebo ho puzije len v novych zariadeniach?A ako dlho by im to tak mohlo trvat?
Celkom by ma potesilo nove prostredie i ked s tymto som velmi spokojny.
Zaujimal by ma vas nazot na novy android.Presnejsie ci si myslite ze ho htc urobi aj do nasho dhd alebo ho puzije len v novych zariadeniach?A ako dlho by im to tak mohlo trvat?
Celkom by ma potesilo nove prostredie i ked s tymto som velmi spokojny.
2yamato: gmail - ja jsem cekal, ze bude automaticky mezi ostatnima mailama, ale je zvlast, trosku me to prekvapilo, ale protoze ho nepouzivam jako primarni mail, tak mi to az tak nevadi. Kdyz prijde novej mail, tak se mi to okamzite zobrazi v horni stavove liste a udela to zvuk.
A co se tyce vibrovani pri dotyku, tak to tam myslim je, ne? Aspon co si ze zacatku pamatuju, protoze mi to naopak vadi a ja to hned vypl.
A co se tyce vibrovani pri dotyku, tak to tam myslim je, ne? Aspon co si ze zacatku pamatuju, protoze mi to naopak vadi a ja to hned vypl.
- YAMATO
- smartmaniak

Ne, tohle jsou vibrace při každém dotyku s tím, že se dá nastavit jejich délka. Pro mě super věc.
Ještě ta autorotace: jde mi o to, že v některých aplikacích je pro mě autorotace vítaná (web prohlížeč, fotoalbum, sms), ale jinde naopak ne. A aby to šlo nastavit nastálo. Ve WM to nebyl problém.
Jinak ještě ke konstrukci...kryt sim a sd dvakrát sejmut a už nelícuje (no to ani předtím), mezera je ještě větší a hlavně už nedrží pevně, povrzává. Takhle odfláklou konstrukci jsem neviděl už hodně let
Ještě ta autorotace: jde mi o to, že v některých aplikacích je pro mě autorotace vítaná (web prohlížeč, fotoalbum, sms), ale jinde naopak ne. A aby to šlo nastavit nastálo. Ve WM to nebyl problém.
Jinak ještě ke konstrukci...kryt sim a sd dvakrát sejmut a už nelícuje (no to ani předtím), mezera je ještě větší a hlavně už nedrží pevně, povrzává. Takhle odfláklou konstrukci jsem neviděl už hodně let
- lookass
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
... zlatej Desire!! Koukám, že konstrukčně ho jen tak něco nepřekoná...
Asi to začaly vyrábět děti...
Asi to začaly vyrábět děti...
- jacek
- smartmaniak

to YAMATO: upřímně tě lituji, obdržet takový kus, tak jsem vytočenej do červena. Budeš reklamovat?,
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Tohle bych ani nereklamoval, ale rovnou jim hodil na hlavu. To si prostě za ty prachy nemůžou dovolit.
Moc bych za to netahalJackalJackal wrote:mike-biker: máš naprostou pravdu. Větší kapacita by se hodila a na tloušce bych to klidne zkousnul.
For all: Když už, tak se zeptám. Jak jste na tom s konektorem na nabíjení ? Mě jde krásně do telefonu, zacvakne a drží, ale když ho chci vyndat, tak sviňa drží pořád a musím dost tahat, abych vytáhl. Co vy ?
- YAMATO
- smartmaniak

Reklamovat, vracet...moc se mi nechce...kdyby nebylo té krytky, tak jsem z DHD nadšenej.
Jak je to vůbec s vracením zboží? Jaká je lhůta? A co s rozdělanými obaly?
Jak je to vůbec s vracením zboží? Jaká je lhůta? A co s rozdělanými obaly?
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

máš 14 dní na vrácení bez udání důvodu, jelikož jsi nákup provedl na dálku
já je osobně stáhl z prodeje a celou várku vrátil a pokud to HTC nevyřeší, tak je raději nebudu prodávat. opravdu nemíním platit z vlastních kapes lajdáckost HTC. jj kdyby bylo vše OK, tak samozřejmě souhlasím, že super phone
já je osobně stáhl z prodeje a celou várku vrátil a pokud to HTC nevyřeší, tak je raději nebudu prodávat. opravdu nemíním platit z vlastních kapes lajdáckost HTC. jj kdyby bylo vše OK, tak samozřejmě souhlasím, že super phone
Myslíte, že o tomto problému vedia v HTC? Rád by som sa dostal k ďalšej sérii a počkal kým sa táto rozpredá. Ako rýchlo vedia v HTC asi reagovať na požiadavku a zmeniť výrobu? 
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

Ano vědí, jelikož se jim s tímto problémem vrací dost telefonů.
- jacek
- smartmaniak

Takže po novém roce
čekám, až je bude mít VF.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

No nevím jesli 3 dobré kousky z 20 co jsmě měli na skladě je normální stav.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

ano nepsal, jelikož jsem to také netušil dokud se nám přístroje nezačali vracet. na některejch přístrojích to bylo naprosto OK, některé to měli v mezi, ale u některejch fakt děs. asi bylo pár číňanu na výrobním pásu po nějakém flámu 
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

bohužel dost našich kusů mělo tohle a docvaknout to nešlo. no snad to byla jen nějaká špatná serie

Tak tohle jsem ještě neviděl. :D