HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Locked
Holda
přispěvatel
přispěvatel

Post by Holda »

podle me bude problem na strane ROM. Prece jen je to novinka ten procesor, tak nez bude naplno vyuzitelny chvili to potrva
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

ja bych rekl, ze ten CPU je na rychlosti Kaisera sakra znat, a jeste v kombinaci se 128MB RAM. Je to vazne rychly stroj (pouzivam bez CZ lokalizace), tam nevim jak to je.
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Parada měl jsme jen grizzliho v ruce :-) To su rád že něco dělaj stěma procesorama! A nevíš teda jesli to budou využívat i do budoucna, ale asi jo ne :-D
Musím pochválit klávesnici to vyklápění se mi líbí, jen ten pidi displej :cry:
Allnei
nováček
nováček

Post by Allnei »

Může mi nekdo říct rozměry displeje ? nejak to nikde nemuzu sehnat
Robo7
nováček
nováček

Post by Robo7 »

Ospen wrote:V nově dodávaných Kaisrech je CZ už v extROM
Mam dotazek myslite ze kdybych chtel mit v kaiserovi anglinu ze to bude problem, kdyz tam ted budou tlacit tu cestinu.Pujde to nejak lehce prehrat?Omlouvam se za Lamovskou otazku.... :wink:
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

v tomhle případě stačí provést to, co už jsem psal. po hard resetu udělat v průběhu customizace soft reset..
uiqjirka wrote:Pato nemusi,odhalil jsem chybu..
jo, tak to je "nenormální" situace, v tom případě není třeba dělat SR..
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

Ospen wrote:V nově dodávaných Kaisrech je CZ už v extROM
a stale tolik zpomaluje pristroj???

Jinak uz se cena blizi pod 17 tisic :smt038 ( Cena včetně DPH: 17 125,29 Kč )
krmec
nováček
nováček

Post by krmec »

Zdraím všechny majitele tohoto zařízení. Mám ho teprve chvíli a je to můj první chytrý mobil. Mohl by mi někdo říct jestli podporuje Mass storage a jak? Dále se mi nedaří zprovoznit e-malového klienta. Asi dělám něco špatn, ale nevím co.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Bohuzel je znatelny rozdil ze sunnysoft cestinou bez ni,pouzivam Kaisera bez cestiny,kterou jsem odinstaloval.S cestinou se Kaiser v nekterych castech dost zamyslel a zpomaloval,co jsem cestinu odinstaloval,tento problem jsem nezaznamenal.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak

Post by p.a.Ť.o »

krmec wrote:...jestli podporuje Mass storage a jak?
mohla by fungovat např. aplikace wm5torage (free) nebo softick card export (shareware)...
Radek Hübl
smartstar
smartstar

Post by Radek Hübl »

uiqjirka wrote:Bohuzel je znatelny rozdil ze sunnysoft cestinou bez ni,pouzivam Kaisera bez cestiny,kterou jsem odinstaloval.S cestinou se Kaiser v nekterych castech dost zamyslel a zpomaloval,co jsem cestinu odinstaloval,tento problem jsem nezaznamenal.
prave proto se viz vyse ptam jak to je u novych varek :wink:
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak

Post by p.a.Ť.o »

to MAOrh:
moc nechápu... je jedno, jestli je cab v externí romce nebo v adresáři My Doc. důležité je, jestli je ten cab (=lokalizace) nainstalovaná nebo ne. v tom je rozdíl ;)
krmec
nováček
nováček

Post by krmec »

Myslel jsem tím, jestl se mi v Commanderu karta zobrazí jako výměnný disk aby se na ni dalo kopírovat.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak

Post by p.a.Ť.o »

to krmec:
vždyť jsem to napsal. nainstaluješ si to nebo to, a přepneš si zařízení do režimu storage.
nehledě na to, že pokud použiješ plugin do total commanderu, tak se do zařízení taky dostaneš (kopírování na kartu ale bude pomalejší)...
vap
nováček
nováček

Male srovnani Kaisera s TyTnem

Post by vap »

Male srovnani Kaisera s Tytnem
Tytn hmotnost se stylusem 176g
tloustka max 25,50 uprostred (min) 22,00
Sirka max 58,7 uprostred 58 delka 112,5
Kaiser hmotnost se stylusem 190g
Tloustka max 21,50 uprostred (min) 19,6
Sirka max 59,43 uprostred 59,00 delka 112,35
Rozmer obrazu na displaji maji oba stejny57,5x43, Kaiser ma vsak uzsi okraj mezi hranou displaje a rameckem.
Podsviceni Kaiser nikdy nevypina i kdyz ma nastaveno, ze ho vypnout ma, tak po uplynuti prednastavene doby jen snizi jas na prvni stupen. Rozsvitit display lze lehkym stiskem tlacitka fotoaparatu, kterym se nevyvola zadna akce jen se rozsviti display. Zda se, ze display Kaisera je pouze trasmitivni, tedy propousti svetlo jen ven (odrazi maximalne asi 5%), zatimco display Tytna je transreflektivni, tedy dokaze cast z vnejsku prichazejiciho svetla odrazit zpet (maximalne asi 15%) takze pri minimalnim podsviceni je na primem slunci na Tytnovi pri trose dobre vule obraz videt, tak na Kaiserovi neni videt skoro nic a musi se zvysit jas, naopak pri maximalnim stupni podsviceni je na primem slunci display Kaisera lepe viditelny, nez display Tytna. Kaiser ma o mnoho vetsi rozsah jasu, pri minimalnim podsviceni je o neco tmavsi nez Tytn a pri maximalnim podsviceni je o hodne moc jasnejsi (asi stejna uroven jasu jako kdyz na Tytnovi spustite fotoaparat), to vsak za cenu brutalni spotreby. Rozdil ve spotrebe mezi maximalnim a minimalnim podsvicenim (ale stale svitil) u Tytna je cca 35mA (±5mA) u Kaisera cca 120mA(±5mA)!!! Takze pri praci s maximalnim podsvicenim vydrzi Kaiser maximalne polovinu doby nez pri praci s minimalnim podsvicenim! (mereno v AEbutton plus)
Celkove je Kaiser pekny otesanek a basti energiji tak 2-3x rychleji nez TyTn, doufam tuto vlastnost vylepsi nejaka pristi verze ROM.
Radek Hübl
smartstar
smartstar

Post by Radek Hübl »

p.a.T.o wrote:to MAOrh:
moc nechápu... je jedno, jestli je cab v externí romce nebo v adresáři My Doc. důležité je, jestli je ten cab (=lokalizace) nainstalovaná nebo ne. v tom je rozdíl ;)
stale si nerozumime.....proberem to vecir na PM at nespamujem forum :wink:
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Pokud je .cab v extrom po HR se nainstaluje zpet.Pokud ma nekdo Kaisera z prvni vlny kde je .cab v My Documents po HR je navzdycky pryc,pokud si ho nezalohujete.
SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy S10+

Post by SPIKEBOY »

... a môže sa ten *.cab použiť aj z iného Kaiser-a, ak sa náhodou neurobí (zabudne) záloha ?
Radek Hübl
smartstar
smartstar

Post by Radek Hübl »

na strance zpet to je napsane...ano da se pak hodit i do jineho kaisera :wink:
Allnei
nováček
nováček

Post by Allnei »

Na sposte webu ctu ze ma Kaiser prisvetlovaci diodu ale podle obrazku to tak nevypada muze mi to nekdo potvrdit/vyvratit ?
Locked

Return to “HTC TyTN/TyTN II”