Česká ROM 614c - WM6.5,6.1,6.0 (24.2.2012 6.5.3 v0.9)
-
---UFO---
- častý přispěvatel

- Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Česká ROM 614c - WM6.5, WM6.1, WM6.0
Zatial sa mi to nestalo, ale posielam malo SMS a velmi casto davam iny soft. Takze vela veci nemozem riadne otestovat.
- svenhassel
- častý přispěvatel

- Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Chtělo by to když kuchtíš romky aspoň vždycky v základu jako my pracovat na běžném vybavení z PDA, které tam je vloženo od MS. Aby jsi buď viděl dříve nebo mininálně měl přehled o možných chybách. Aby jsi byl prostě v obraze .-) ,-) pač takhle občas to je o ničem. Jinak čest tvé práci
-
Honza Bouma
- přispěvatel

- Zařízení: SE Xperia X10
no super..musim rict,ze verze 0.5 LITE (ne EXTRA) je to,co jsem hledal...diky
-
j.zvolanek
- nováček

- Zařízení: HP-614-WM 6.1 build 21054 0.5 CZ , Radio: 0.89
Přesně tak, tato romka ver.05-normál je super,vše funguje ok
Zkoušel jsem více verzí!
Velká pochvala! Jen tak dál!
Ps: ještě bych přidal do:programy/utility/ samostatný prográmek ,,sms backup,,
nebo jestli by nešla udělat do CAB? Pepa
\\Necituj poslední příspěvek!! Lukáš Mano
Velká pochvala! Jen tak dál!
nebo jestli by nešla udělat do CAB? Pepa
\\Necituj poslední příspěvek!! Lukáš Mano
- svenhassel
- častý přispěvatel

to: UFO
Tak tě nepotěším, ale i v tej 0.5 verzi (EXTRALITE) nejde v smskách jich označit více stylusem, zkoušel jsem to i v HR resetu a stále to nejde, je to docela blbá chybka :// vše jinak šlape jak má, ale todle zlobí minimálně od 0.4 LITE verze co jsem zkoušel stále. Nevíš kde by mohla být chybka? Je to otázka registrů nebo nějakého nastavení bo tak něco? Pač třebas normálně text označovat jde a tak, ale v smskách a průzkumníkovi to nejde, nemůže se označit více položek stylusem. Prosím zkus se na tudle chybku podívat. Jinak vše super a řekl bych že oproti 0.4 tam lépe šlape wifi a bluetooth funguje též jak má. Nevím co stím je nu ://
Tak tě nepotěším, ale i v tej 0.5 verzi (EXTRALITE) nejde v smskách jich označit více stylusem, zkoušel jsem to i v HR resetu a stále to nejde, je to docela blbá chybka :// vše jinak šlape jak má, ale todle zlobí minimálně od 0.4 LITE verze co jsem zkoušel stále. Nevíš kde by mohla být chybka? Je to otázka registrů nebo nějakého nastavení bo tak něco? Pač třebas normálně text označovat jde a tak, ale v smskách a průzkumníkovi to nejde, nemůže se označit více položek stylusem. Prosím zkus se na tudle chybku podívat. Jinak vše super a řekl bych že oproti 0.4 tam lépe šlape wifi a bluetooth funguje též jak má. Nevím co stím je nu ://
-
---UFO---
- častý přispěvatel

Mne to oznacovanie sms funguje bez problemov. Oznacujem cez Nabídka - Vybrat zprávy - Několik a potom klikam na spravy ktore chcem oznacovat.
- svenhassel
- častý přispěvatel

Toe sice fajn, ale v normální originál romce a i v romce od Yevga to fungovalo normálně jako u každého pdačka že ťapneš na display a pak prostě označíš více smsek, přes nabídku to není ono, to dělám teď, takže furt tam je tenhle problém, když ťapneš a dáš táhnout myší po display aby jsi označil více sms nefunguje to. howgh :(
Toe sice fajn, ale v normální originál romce a i v romce od Yevga to fungovalo normálně jako u každého pdačka že ťapneš na display a pak prostě označíš více smsek, přes nabídku to není ono, to dělám teď, takže furt tam je tenhle problém, když ťapneš a dáš táhnout myší po display aby jsi označil více sms nefunguje to. howgh :(
-
---UFO---
- častý přispěvatel

Oki skusim sa na to pozriet.
to j.zvolanek: CAB si mozete stiahnut z prilohy. Pridam ho do dalsej verzie rom.
to j.zvolanek: CAB si mozete stiahnut z prilohy. Pridam ho do dalsej verzie rom.
- Attachments
-
- SMS Backup.cab
- SMS Backup
- (129.63 KiB) Downloaded 145 times
-
j.zvolanek
- nováček

Velice děkuji za CAB.sms-backup.Funguje vše OK!Krásný podvečer
Pepa
- svenhassel
- častý přispěvatel

Děkuju za snahu. Jsi dobrý developer .-)
Děkuju za snahu. Jsi dobrý developer .-)
- svenhassel
- častý přispěvatel

to:UFO
Tak musím konstatovat že po pár denních testech jsem objevil celkem jednu závažnou chybku a testoval jsem jí i na kámošovo 614c a dělá mu to to samé. WIFI sice funguje a když se připojí není sní problém, ovšem z nějakého záhadného důvodu se občas stane že když dám aktivovat WIFI tak buď to hrozně dlouho hledá síť, nebo jí nenajde vůbec a nebo to co dělá dost často nedokáže si to zařízení zapamatovat síťový klíč pro zabezpečenou WIFI zkoušeno i na více routerech zda nebyla potíž v tom mém domácím a nikoliv. Dělá to i na kámošovo verzi a u toho jsem zjistil dokonce že mu to dělá jak u v 0.4 tak i u verze 0.5 . Testováno na dvou odlišných verzích zařízení, myšleno z výrobní linky a ser.čísel. Mohl by jsi se zkusit na todle podívat?? Docela by to pomohlo a pak ještě na to označování smsek.
Tak musím konstatovat že po pár denních testech jsem objevil celkem jednu závažnou chybku a testoval jsem jí i na kámošovo 614c a dělá mu to to samé. WIFI sice funguje a když se připojí není sní problém, ovšem z nějakého záhadného důvodu se občas stane že když dám aktivovat WIFI tak buď to hrozně dlouho hledá síť, nebo jí nenajde vůbec a nebo to co dělá dost často nedokáže si to zařízení zapamatovat síťový klíč pro zabezpečenou WIFI zkoušeno i na více routerech zda nebyla potíž v tom mém domácím a nikoliv. Dělá to i na kámošovo verzi a u toho jsem zjistil dokonce že mu to dělá jak u v 0.4 tak i u verze 0.5 . Testováno na dvou odlišných verzích zařízení, myšleno z výrobní linky a ser.čísel. Mohl by jsi se zkusit na todle podívat?? Docela by to pomohlo a pak ještě na to označování smsek.
Promazáno od OT.
nazdar,
Problém s wifi potvrdzujem. Preinštaloval som WM na verzie kde mi Wifi fungovala na 100% a už mi nefunguje vôbec.
Ma s tým niekto skúsenosť??
pls help
Problém s wifi potvrdzujem. Preinštaloval som WM na verzie kde mi Wifi fungovala na 100% a už mi nefunguje vôbec.
Ma s tým niekto skúsenosť??
pls help
-
j.zvolanek
- nováček

Ahoj,já zase potvrzuji jak jsem tu už jednou psal že Wi-Fi na mém HP 614c -WM 6.1CZ verze 04,
ROM:MP-1.01.04, FM-v0.89 funguje naprosto bezvadně,používám ho denně!
Krásný večer Pepa 
ROM:MP-1.01.04, FM-v0.89 funguje naprosto bezvadně,používám ho denně!
- svenhassel
- častý přispěvatel

to:molci
Ahoj, jediné co ti poradím je zkus dát Hard reset a pokud ani to nepomůže tak jediné co ti poradím je zkus tam ještě jednou tu romku nahrát (flashnout) a pokud i takhle drsně ti nepůjde ta romka tak radím aby jsi přešel na tu co ti fungovala do doby než se nám mr.UFO vyjádří k našim topikům.
to:j.zvolanek
My víme že tobě to šlape .-)
Ahoj, jediné co ti poradím je zkus dát Hard reset a pokud ani to nepomůže tak jediné co ti poradím je zkus tam ještě jednou tu romku nahrát (flashnout) a pokud i takhle drsně ti nepůjde ta romka tak radím aby jsi přešel na tu co ti fungovala do doby než se nám mr.UFO vyjádří k našim topikům.
-
---UFO---
- častý přispěvatel

Chyba s wi-fi je pre mna velkou zahadou. Anie iba pre mna. Mozete si precitat fora na xda ku 6.5 a 6.1 romkam na 614c. Jednemu to ide druhemu nie. Zalozi od zariadenia. A dokonca aj na tom istom ta ista verzia rom raz ide, raz nie. Skor mi to pripada, za su tie ovladace od HP nejake divne. Ale bohuzial, ovladac ja neviem preprogramovat.
to all: Kedze zacal skolsky rok, tak budem mat teraz viac prace. Necakajte tak casto aktualizacie ROM.
to all: Kedze zacal skolsky rok, tak budem mat teraz viac prace. Necakajte tak casto aktualizacie ROM.
-
j.zvolanek
- nováček

,,UFO,,velice Ti děkuji za tvojí práci s novýma ROM. S verzí 05 jsem moc spokojeny!
Je jedna věc která my vadí, je jak tu už jednou psal ,,svenhassel,, že nefunguje v sms označit více zpáv stylusem!
Pepa
Je jedna věc která my vadí, je jak tu už jednou psal ,,svenhassel,, že nefunguje v sms označit více zpáv stylusem!
Pepa
- svenhassel
- častý přispěvatel

Mě na tu romku pomohlo to znovu celý ještě jednou naprat znova do zařízení a zatím musím zaklepat WIFI šlape, ale je fakt že teď jsem jí tolik nepotřeboval jako předposledně. uvidíme nu. nejde použít jinej ovladač z jiného HP modelu? Myslíš že mají tak rozdílné wifi karty?
Mě na tu romku pomohlo to znovu celý ještě jednou naprat znova do zařízení a zatím musím zaklepat WIFI šlape, ale je fakt že teď jsem jí tolik nepotřeboval jako předposledně. uvidíme nu. nejde použít jinej ovladač z jiného HP modelu? Myslíš že mají tak rozdílné wifi karty?
presne to som urobil a aj tak nešlape.svenhassel wrote:to:molci
- svenhassel
- častý přispěvatel

to: molci
i když jsi tam dal tu původní romku tak ti to už nejde? Nebo ti to nejde furt na v. 05? Můžeš nám prosím napsat jakej máš model? Seriové číslo i romku atp? Kdyžtak zkusíme porovnat jestli máme stejná nebo seriově rozdílná zařízení.
i když jsi tam dal tu původní romku tak ti to už nejde? Nebo ti to nejde furt na v. 05? Můžeš nám prosím napsat jakej máš model? Seriové číslo i romku atp? Kdyžtak zkusíme porovnat jestli máme stejná nebo seriově rozdílná zařízení.