Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Jde nějak změnit klávesnici u sms z qwerty na tu normální s T9 ?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Ne, klávesnice je pořád stejná, ale když si stáhneš český našeptávač, píše se na ní bezkonkurenčně rychle, navíc slovník automaticky opravuje překlepy. Mnohem lepší, než T9. Umí i slovní spojení a učí se tvému stylu psaní..
Ještě možná upřesním ten Skype - od byl jednu chvíli integrovaný tak jak píšeš, to je do "poeple hubu", ale v další aktualizaci to zmnizelo, asi nějaké problémy, ale tak nějak doufám, že se to tam zase vrátí, protože to bylo super.
-
jardas
- nováček

- Zařízení: HTC Diamond, NOKIA Lumia 920
Máte někdo zkušenost s nákupem v Praze u 1-2umobil.cz ? Chtěl jsem koupit u Mobildick , ale nemaj ho skladem . Pokud 1-2umobil doporučíte, tak asi pro 920ku zitra zaběhnu. Dík.
- mimonaut
- smartmaniak

V zásadě je to jedno kde koupíš. Důležité je, aby byl určený pro EU distribuci a aby byl nový s dokladem.
-
jardas
- nováček

- Zařízení: HTC Diamond, NOKIA Lumia 920
Jo, to ja vím. Několik šedivek už jsem koupil. Ale nemužu zapomenout, jak jsem kdysi koupil šedivku a když přestala fungovat, tak reklamace u prodejce zamítnuta z důvodu utopení přístroje. Kdyz jsem o podobných případech četl, tak jsem si myslel že přeháněj a pak se mi stalo totéž. A za chvíli se po něm slehla zem, i když měl v době nákupu kamenný obchod. Vím že ji můžu servisovat v ofiko servisu ale příp. výměnu řeší prodejce.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Skype je stale v bete,toto "stazeni" z people hubu je docasne,pusobilo to nekterym problemy.do "poeple hubu", ale v další aktualizaci to zmnizelo, asi nějaké problémy, ale tak nějak doufám, že se to tam zase vrátí, protože to bylo super.
Tak prave proto ani nemusis resit kde ho zakoupis.Vím že ji můžu servisovat v ofiko servisu ale příp. výměnu řeší prodejce.
- mimonaut
- smartmaniak

Případnou výměnu IMHO řeší servis. Pokud prodejce, tak na základě oficiálního vyjádření servisu a z toho se nemůžou vykroutit. Osobně jsem kupoval u buldogtel, což je prodejce snad s nejhorší pověstí, a reklamace v servisu byla i s jejich záručákem naprosto v pohodě.
Ahoj, neví někdo zda existuje na WP8 něco jako dynamic background, co jsem měl na WP7.5? Jednalo se o aplikaci co měnila automaticky tapety na zamknuté obrazovce.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Asi milion http://www.windowsphone.com/cs-cz/searc ... en+picture" onclick="window.open(this.href);return false;
- mimonaut
- smartmaniak

Na změnu lockscreenu můžeš pod wp8 použít snad každou wp8 optimalizovanou aplikaci, u které to dává smysl. Facebook, bing, počasí.. Je jen na vývojářích, co na LS nacpou. Osobně si nechávám bing obrázky, jsou super. :
Ciste teoreticky ma zaujima ci sa niekto stretol s predajom krytov mam na mysli polykarbonatoveho tela pre Lumiu 920. Ide o to ze som cakal na cierne prevedenie L920 lenze Orange SK predava bielu verziu /oficialna CZSK disribucia/ a z dovodu o vyse 100eur nizsej ceny oproti sedivkam z eshopov som napokon kupil bielu. Je pravda ze biela je nevsedna urcite aj zalezitost image no ja som skor zastanca ciernej. Preto ma zaujima ak by som chcel v buducnosti Lumiu "prekrytovat" ci bude taketo nieco mozne. Co sa tyka technickej pasaze montaze/demontaze s tym problem nemam.
-
htcjirka
- smartmaniak

Neni s tim problem,jiz nyni se daji kryty zakoupit(i primo v CZ napr.),ikdyz je jich pomalu.
takových ano, ale ne jako dynamic background. Jde mi o to abych si mohl z různých složek v galerii vybrat pozadí a aby se měnilo. To jsem zatím nenašel.steelspace wrote:Asi milion http://www.windowsphone.com/cs-cz/searc ... en+picture" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stimpi
- nováček

- Zařízení: Lumia 920, Nexus 7
Hele a neumí to defaultne windows?...fotky označit jako oblíbené a na Lock screen nastavit obrázky?...
Včera mi dofrčala aktualizácia na telefón. Ešte som nemal kedy vyskúšať foťák, tak dám vedieť. Dúfam, že i reštarty zmiznú...
přečti si komenty na heurece. Tam bych nekoupil ani slanou vodu!!!!!!jardas wrote:Máte někdo zkušenost s nákupem v Praze u 1-2umobil.cz ? Chtěl jsem koupit u Mobildick , ale nemaj ho skladem . Pokud 1-2umobil doporučíte, tak asi pro 920ku zitra zaběhnu. Dík.
Celkom som prekvapeny s vydrzou baterie po vsetkych negativnych komentaroch ktore som precital.
Moj stav po 1 dni /cca 5x hovor, 5x sms, 3x mail, skype a viber chat, Store/:
http://tinypic.com/r/2agmfis/6" onclick="window.open(this.href);return false;
Moj stav po 1 dni /cca 5x hovor, 5x sms, 3x mail, skype a viber chat, Store/:
http://tinypic.com/r/2agmfis/6" onclick="window.open(this.href);return false;
-
htcjirka
- smartmaniak

Neboj,to je jen odhadni doba,velmi nepresna,vypocitana sw.
Lumia ti 9 dni nevydrzi.Musel by jsi ji mit ve vitrince a v leteckem modu,pak mozna ano.
Lumia ti 9 dni nevydrzi.Musel by jsi ji mit ve vitrince a v leteckem modu,pak mozna ano.
Nepochopili sme sa. Je mi jasne ze nevydrzi 9 dni. Islo o to ze po cca 30hod padlo 10% baterie co je slusne. Cakal som ze cca 50% po vsetkych ohlasoch.