OmniaPRO: Všeobecná diskuze, první dojmy, tipy, triky
i kdyz na konci toho videa mi nejak nesedi specifikace zarizeni,je tam psane wm 6.1 a pamet 500mb ale na strankach...http://mobilizujeme.cz/samsung/samsung- ... obile-6-5/.." onclick="window.open(this.href);return false;. se pise wm 6.5 takze nevim
...v kazdem pade me se libi vic tato verze ktera se prodava od o2,jen mam trosku obavu s podporou
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
A víš jestli se tady bude tahle verze prodávat? Mně se libí mnohem víc o Wm mi nejde,to si tam dohraju klidně sám navíc proč 6.5 kdyź díky Touch wiz skoro nepoznáme,ze to běží na WM? Nechce se někdo Samsungu zeptat zda-li se tahle verze tady bude prodávat? Jinak ta od O2 je stejná jako třeba od mobildicka ne?
proc 6.5 asi proto ze SNAD
budou lepe odladene a pripravene na snadnejsi ovladani a pak je mohu pouzivat bez Touch wiz.jinak jo vsechny dostupne b7610 v CR jsou zatim jen od o2
-
Daidalos
- smartstar

No tak to je fakt,to druhý fakt není Mobildick jí prodává za 11000 Kč a od O2 je za 11 500kč
..
A ví se tedy jestli ta upravená verze bude i zde v ČR?
A ví se tedy jestli ta upravená verze bude i zde v ČR?
to je taky fakt,ale taky ji prodava treba ALFAMOBIL 1800...za 11111kc ale je taky od o2...a dalsich mnoho prodejcu.ceny se lisi ale zatim co mam zjisteno vse o2
-
Daidalos
- smartstar

Takže oni to jako nakoupí od O2 a prodají to za nižší cenu? To je asi trochu blbost ne...
Pravděpodobně to kupují z jiných států a s O2 to nemá nic společneho.
Pravděpodobně to kupují z jiných států a s O2 to nemá nic společneho.
dej si vyhledat zbozi b7610 treba na Seznamu a uvidis ze ji ma mnoho e-shopu a na konci stoji telefon od o2,nikdy nevis kolik o2 na omnii vydelava,takze se najde nekdo komu treba staci mene 
Necituj poslední příspěvek. ziminix
Necituj poslední příspěvek. ziminix
-
Qaz
- častý přispěvatel

- Zařízení: Acer neoTouch S200, Qtek 8310
V Samsungu se zřejmě rozhodli, že kromě upgradu na WM 6.5 změní i vzhled OmniePro.
Takže ta faceliftovaná OmniaPro by se měla prodávat s WM 6.5, ta verze, kterou prodává O2 s WM 6.1, se s WM 6.5 prodávat nejspíš nebude.
Takže ta faceliftovaná OmniaPro by se měla prodávat s WM 6.5, ta verze, kterou prodává O2 s WM 6.1, se s WM 6.5 prodávat nejspíš nebude.
nejspis se prodavat nebude,ale mel by byt zdarma upgrade na wm 6.5 alespon tak sem to vsude cetl a doufam,ze to tak bude
-
Daidalos
- smartstar

Dwarf máš pravdu uznávám ...sem člověk 
Takže myslíte,že ta faseliftovaná se tady bude rovnou prodávat s WM 6.5 ? To by byla naprostá bomba :D ale kdy by to bylo? Někdy v polovině října? Klidně bych si počkal..
Takže myslíte,že ta faseliftovaná se tady bude rovnou prodávat s WM 6.5 ? To by byla naprostá bomba :D ale kdy by to bylo? Někdy v polovině října? Klidně bych si počkal..
-
xcookx
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire
Pujde do omnie pro nahrat TF z htc touch pro?
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Mělo by jít, ale ještě se to nikomu nepodařilo. Jde o to, že Samsung má jiný bootloader než HTC devices a tak se na to asi musí jinak. 
-
Daidalos
- smartstar

Ještě chtěl jsem se zeptat píší radio s RDS dá se využít RDS ? Předpokládám,že to bude spojené s TMC nebo ne?A je potřebné nějaké donastavování třeba jako u TP2?
Jo a co TV out dá se dokoupit kabel?Jo a je v balení nějaké pouzdro nebo je nutná ho dokoupit?
Prosím odpovězte

Jo a co TV out dá se dokoupit kabel?Jo a je v balení nějaké pouzdro nebo je nutná ho dokoupit?
Prosím odpovězte
-
Grga Pitic
- nováček

- Zařízení: Samsung B7610
Našel jsem takové dvě další "drobnosti" - dělá to i Vaše Omnia Pro ?
1.volám, telefon vyzvání, nikdo to nezvedá, chci to típnout tlačítkem, ale (alespoň mně) tlačítko nefunguje, dokud nedám telefon od ucha a senzor znovu neaktivuje displej (je to normální ? resp. má to tak být ? )
2.občas když zamknu telefon, tak se mi zničeho nic odemkne, fakt to nechápu, stává se to také někomu z Vás ?
1.volám, telefon vyzvání, nikdo to nezvedá, chci to típnout tlačítkem, ale (alespoň mně) tlačítko nefunguje, dokud nedám telefon od ucha a senzor znovu neaktivuje displej (je to normální ? resp. má to tak být ? )
2.občas když zamknu telefon, tak se mi zničeho nic odemkne, fakt to nechápu, stává se to také někomu z Vás ?
ad 1. asi to normalni bude, mam to taky tak. Ale popravde mi to nijak nevadi
ad 2. nestalo se mi to jeste. Jedine co me napada je, ze se ti telefon treba v kapse trochu pootevrel (pak se odemkne sam)
ad 2. nestalo se mi to jeste. Jedine co me napada je, ze se ti telefon treba v kapse trochu pootevrel (pak se odemkne sam)
-
fore
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S2 i9100 16 GB + 32 GB Lexar c.10
ja sem taky neco zjistil :D sice nevim jak toho docilit... ale kdyz pouziju zamikaci tlacitko tak se vypne prehravac hudby.. ale jen nekdy , treba onehda mi nekdo volal... a pred tim ... kdyz sme to zamcel tak to hralo dal...ale po telefonatu kdyz sem to zamcel prehravac se zastavil a pri odemceni zase rozjel :D ach jo :D ty komplikace zkuste to nekdo schvalne
2 danri: super, a co tim chtel basnik rici? 
Já myslel, že je to jasné. Jen to, že kdyby chtěl někdo vidět jak vypadá video z Omnie Pro tak se může podívat. Zatím jí nemá každý doma. 
-
Daidalos
- smartstar

Odpoví mi někdo prosím na moje otázky ? viz: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 10#p119614" onclick="window.open(this.href);return false;
dík