Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vzdyt uz jsem to tu nejednou psal, ze barva fw je nepodstatna, leta znamy a overeny fakt.
-
PatasPuschkin
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Zdravím, měl bych na vás dotaz. Jde reklamovat telefon kvůli zahřívaní? Docela dost se zahřívá až pálí a nejvíc při jeho používání při nabíjení. Naměřil jsem na rámečku pod spouští fotoaparátu 50 stupňů. To už mi přijde docela dost.
-
htcjirka
- smartmaniak

Reklamovatelne to je, protože v prubehu vývoje revizí byla změna jak tepelne pasky co se materialu tyce, tak plochy pokryti v okoli procesoru.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
Jaká je vlastně nejaktuálnější revize hw?
-
htcjirka
- smartmaniak

2.0.3 je konecna.
-
lasted
- přispěvatel

- Zařízení: EX L930 , OPX, 950xl, Nexus 6P 128gb
Tak v tom případě mam knecnou.aspoň nějaká dobra zprava:)
-
htcjirka
- smartmaniak

No, to není vždy vyhra, protože u posledních revizi často odchazeji mikrofony (jeden ze ctyr), nekdy hure zpracovane, protože stroje uz tak pekne/presne nefrezuji telo atd.. takze nejnovejsi revize se nerovna automaticky to nejlepší.
Prvni revize 2.0.0.1 byly nejlepší drzaky, stacilo jen dat novejsi tepelnou pasku a neznate termin horky telefon, coz jsem si udelelal pekne v pohodli domova, otázka zhruba 5ti minut.
Revize 2.0.2 zase prinesla problémy s barvenosti displeje( bile) atd.
Prvni revize 2.0.0.1 byly nejlepší drzaky, stacilo jen dat novejsi tepelnou pasku a neznate termin horky telefon, coz jsem si udelelal pekne v pohodli domova, otázka zhruba 5ti minut.
Revize 2.0.2 zase prinesla problémy s barvenosti displeje( bile) atd.
-
lasted
- přispěvatel

- Zařízení: EX L930 , OPX, 950xl, Nexus 6P 128gb
Tak takové informace jsem netušil. Je pravda ze taky se mi někdy docela zahřeje ale jak jsi psal beru to jako fakt... Ne ze by mě to nějak extra vadilo. Ovšem, kdyby to tolik nehřálo bylo by to lepší:)
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Já mam ani ne měsíc starou CZ distro a mam 2.0.0.2
-
htcjirka
- smartmaniak

Tak jsou kupoval tam, kde mají stare zasoby/lezaky.
Zajímavé, že je "tolik" revizí 930 a 830 má jen jednu. :D
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Já mám revizi 2.0.0.0 a nula problémů 
-
htcjirka
- smartmaniak

Jak jsem psal, uplne první revize byly nejmene problematicke.
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
neviem kde by som to mal dat ale kedze moja RMA sa tyka 930 tak to dam sem:
Mal by som tu taku zaujmavu otazku:
Zajtra by mi mal dorazit telefon z RMA, pricom v protokole co dosiel na mail je napisane ze bola menena zakladna doska. Podla toho co som nasiel na nete sa niekedy stava ze napisu ze vymenena MB ale telefon je novy cely. Teoreticky keby sa tento pripad stal aj mne, mal by som právo na -
1 .opravenie protokolu s jasne uvedením ze bol vymeneny za nový kus,
2. a teda mal by som právo na odmietnutie a odstupenie od zmluvy ?
(pripadne 1. preskocit a rovno pozadovat 2.) ?
Mal by som tu taku zaujmavu otazku:
Zajtra by mi mal dorazit telefon z RMA, pricom v protokole co dosiel na mail je napisane ze bola menena zakladna doska. Podla toho co som nasiel na nete sa niekedy stava ze napisu ze vymenena MB ale telefon je novy cely. Teoreticky keby sa tento pripad stal aj mne, mal by som právo na -
1 .opravenie protokolu s jasne uvedením ze bol vymeneny za nový kus,
2. a teda mal by som právo na odmietnutie a odstupenie od zmluvy ?
(pripadne 1. preskocit a rovno pozadovat 2.) ?
-
htcjirka
- smartmaniak

Duvod proc by jsi mel odstupovat od smlouvy??Ikdyby byl meneny cely kus nebo jen deska moc bych nepiskoval a byl za to rad.Bod 2. Nemel.
P.S.
No vidis jak jsem psal v minulych postech, pri vadnych mikrofonech se meni deska, meli to udelat hned, hrozny amateri v Arvato delaji.
P.S.
No vidis jak jsem psal v minulych postech, pri vadnych mikrofonech se meni deska, meli to udelat hned, hrozny amateri v Arvato delaji.
-
kllr007
- smartguru

Hej mal si pravdu :D
Dovod - po minulej reklamacií som dostal dobry kus displeja, a nemienim v pripade noveho kusu zasa riesit ci jedobry a ci nie a v pripade vady na dalsiu RMA uz naozaj nervy nemam.
Ak bola menena len doska ok beriem, ak ale dalý cely novy fon, tym padom sa nezhoduje protokol so skutocnostou nie ? a tym padom mam dovod na odstupenie od zmluvy kedze novy kus mam pravo odmietnut.
Ono tym ze tu prvu RMA "posrali" tak to uz mam vlastne 2hu uznanu RMA tykajucu sa mikrofonov. Takze ak sa este raz pokazia (co je dost pravdepodobne) tak ho dam na tretiu RMA s tym ze v priapade uznania ziadan odstupenie od zmluvy (na toto snad este pravo mam :D )
Dovod - po minulej reklamacií som dostal dobry kus displeja, a nemienim v pripade noveho kusu zasa riesit ci jedobry a ci nie a v pripade vady na dalsiu RMA uz naozaj nervy nemam.
Ak bola menena len doska ok beriem, ak ale dalý cely novy fon, tym padom sa nezhoduje protokol so skutocnostou nie ? a tym padom mam dovod na odstupenie od zmluvy kedze novy kus mam pravo odmietnut.
Ono tym ze tu prvu RMA "posrali" tak to uz mam vlastne 2hu uznanu RMA tykajucu sa mikrofonov. Takze ak sa este raz pokazia (co je dost pravdepodobne) tak ho dam na tretiu RMA s tym ze v priapade uznania ziadan odstupenie od zmluvy (na toto snad este pravo mam :D )
-
Papek
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7 32GB + AT&T Lumia 640 LTE
Ked ti daju zly displej, tak to rovno posli na reklamaciu a napis, ze chces vratit peniaze. Tieto "vymeny MB" su asi nedokazatelne. Predajca tam moze kludne napisat, ze vymenil dosku a vonkajsi kryt a tym padom sa stale jedna o opravu. Bohuzial.
Otazne este je, ako sa da postupovat v pripade, ze ti chcu vratit telefon z reklamacie a novu zavadu by si objavil este pred prevzatim. Ci sa to rata ako dalsia vada a tym padom maju dalsich 30 dni, alebo sa to da na mieste otocit a pokracuje lehota povodnej reklamacie.
Otazne este je, ako sa da postupovat v pripade, ze ti chcu vratit telefon z reklamacie a novu zavadu by si objavil este pred prevzatim. Ci sa to rata ako dalsia vada a tym padom maju dalsich 30 dni, alebo sa to da na mieste otocit a pokracuje lehota povodnej reklamacie.
-
kllr007
- smartguru

Njn problem je ze zly displej alebo akukolvek inu vadu okrem mikrofonov som nereklamoval 2x a teda by mi peniaze zamietli kedze jedine mikrofon ma za sebou 2 uspesne rma.
Henti by zaujimalo.aj mna ale kedze mi pride kurierom neviem ako by som to riesil. Ak bude ale bude mat akukolvek vadu hned im napisem ze som neni spokojny s vybavenim RMA a chcem spet €. Najradsej by som ale bol.ak by vsetko bolo ok kedze mi uz nervy dochadzaju.
Henti by zaujimalo.aj mna ale kedze mi pride kurierom neviem ako by som to riesil. Ak bude ale bude mat akukolvek vadu hned im napisem ze som neni spokojny s vybavenim RMA a chcem spet €. Najradsej by som ale bol.ak by vsetko bolo ok kedze mi uz nervy dochadzaju.
Ahoj,
měl dotaz ohledně aktualizace WP8.1 na své L930. Jde konkrétně o:
Verze OS: 8.10.14226.359
Verze FW: 02540.000.19.14522.26003
Revize HW: 2.0.0.2
Product Code: 059W1N7
RM-1045 VAR EURO 7F CV BLACK 000-HU
Problém je ten, že mi telefon nenajde aktualizaci WP 8.1 Update 2. Pokud nainstaluju Windows Insider a zvolím Fast / Slow Ring, najde mi telefon již pouze WP 10.166. Nesetkal se z Vás s tím někdo ? Telefon jsem zkoušel několikrát přehrát, ale stále bez úspěchu.
Pros upřesnění, telefon byl v reklamaci, byla vyměně základní deska, popravdě nevím, jakou verzi HW měla předtím.
Předtím totiž problém se stažení Update 2 nebyl.
Nevíte, kde by mohl být zakopaný pes ?
Moc díky
měl dotaz ohledně aktualizace WP8.1 na své L930. Jde konkrétně o:
Verze OS: 8.10.14226.359
Verze FW: 02540.000.19.14522.26003
Revize HW: 2.0.0.2
Product Code: 059W1N7
RM-1045 VAR EURO 7F CV BLACK 000-HU
Problém je ten, že mi telefon nenajde aktualizaci WP 8.1 Update 2. Pokud nainstaluju Windows Insider a zvolím Fast / Slow Ring, najde mi telefon již pouze WP 10.166. Nesetkal se z Vás s tím někdo ? Telefon jsem zkoušel několikrát přehrát, ale stále bez úspěchu.
Pros upřesnění, telefon byl v reklamaci, byla vyměně základní deska, popravdě nevím, jakou verzi HW měla předtím.
Předtím totiž problém se stažení Update 2 nebyl.
Nevíte, kde by mohl být zakopaný pes ?
Moc díky
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Psal tu tu nekde na foru htcjirka ze už update 2 zrušily a je rovnou win 10 nic s tim neudelad