Windows 10 Mobile: Release preview

Všeobecná diskuze o nové verzi operačního systému Windows 10 Mobile
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: ***

Windows 10 Mobile Technical Preview

Post by JirkaTom »

Já osobně si myslím, že MS má tolik svých placených testerů (a řádově více těch neplacených), že na názory "z davu" bere jen okrajově... To ale neznamená nikdy nic neposílat.

Korekci textů myslíš v mobilu ? Pokud ano a pokud máš L535,tak to může být blbý dotyk, u tohoto mobilu to zlobí.
Mahtiel
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global

Post by Mahtiel »

Mám Lumii 535 SS pozdější várky, dotyk neblbne, naštěstí, mám zatím problém jen s umístěním kurzoru, sem tam se přehmátnu, aleb dotyk jinak fajn :). Ale na Smartmanii je editace opruz :(
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak

Post by JirkaTom »

Diskuze SM je dobrý "zkušební" ;-) web na testování ovladatelnosti. S prvními verzemi Edge (Spartanu) na mobilu diskuze SM téměř nešla ovládat. Dobrý prohlížeč si ale musí umět poradit se všemi weby...
AIKON
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray

Post by AIKON »

Ty jo tak mě W10 neskutečně ser....
Po prvotním nadšení kdy mi to šlapalo měsíc bez problému to je poslední týden nepoužitelnej šrot!
Vůbec nic jsem s tím nedělal nic neinstaloval nového a nic nefunguje najednou - lagování jak něco pokaždé obnovuje aplikaci třeba minutu, záseky úvodní obrazovky, menu, seznamu aplikací, kontaktů.... Z ničeho nic se mi ukáže nepřijatý hovor nebo to hodí hovor ale neukáže od koho. Edge padá jak schnilá Hruška, zasekává se. Samovolné restarty, po restartu je telefon 10 minut nepoužitelný....
Jako beru že je to testovací verze ale když Míťa 10166 šlape mesic jak vino a bez zasahu je z toho najednou takovej šrot tak to nechápu....
Počkám na 10240 a jestli to bude pokračovat du na 8,1.
Antuch
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Asus Zenfone 5

Post by Antuch »

Necituj prispevky nad tvymi. Koumes
Jsem na tom úplně stejně...dokonce jsem v týdnu zkusil vrátit se na 8,1 a pak jsem udělal upgrade bez zálohy a je to furt stejný. Denně restartuju tak 4x...včera se mi to seklo třeba po hovoru (nešel odemknout), pak při zkoušce navigace, dnes ráno mi nešel spustit edge...občas se stane, že nejde vzít hovor nebo ho naopak položit.

A co mě nejvíc stve , je přehrávač hudby...používám origo sluchátka s čudlíkem na pauzu...a když pauznu hudbu a do minut to zase nezmáčknu, tak se celý přehrávač resetuje...
Stejně je to i normálně, pokaždý ho musím spouštět od začátku a hledat písničku...což třeba u audio knihy je vážně opruz...
AIKON
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by AIKON »

Jo tak u hudby mám třeba Floydy ve FLAC celý album jako jeden soubor a jak to třeba posunu padne... Sluchátka mám Senny CX1 ty naštěstí ovladač nemaj :) Fakt nechápu že verze co byla tak stabilní a fajn je z ničeho nic nepoužitelná - jo a klávesnice chci třeba G a vždy tam skočí H nebo F prostě sousední písmeno a můžu se třeba pos.... Prostě ho tam nedostanu.
Kámoš má stolní W10 - čistá instalace a taky plno problému

Takhle MS NE TO NEBUDEM KAMARÁDI !

Už se těším na iPhone 6S - ten humbuk co MS kolem W10 dělal a teď takový nedodělky - stolní W10 - a mobilní prej ladit stabilitu a drobnosti me to přijde ale dost celkove nedotazené WP8-8,1 byl čistý systém tohle je kočkopes.
xzeit
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Huawei P30 PRO

Post by xzeit »

Hoši,nevím co tady brečite pořád na WP10??? Je to zatím verze pro testery. Nadávat na nefunkčnost vyvojařské verze,to je blbost. A pořad to má nárok na chyby,dokud nevydaji ostrou verzi tohoto systému....
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Post by relouth »

Je to testovacia verzia. ;)
S w10 je výborný systém. To že tvoj kamos ma s nim problém,nič neznamena.
Neplacte. Sami ste si to do tých telefonov dali
qwerty
smartguru
smartguru
Zařízení: L950, XRN5

Post by qwerty »

Kazdemu komu to nebezi dobre, odporucam reset do tovarenskych nastaveni a potom obnovit zo zalohy alebo aspon znova nainstalovat Windows Insider a nastavit v nom Fast alebo Slow Ring podla potreby.
AIKON
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by AIKON »

No tak chlapi - já tady přeci brečím nad tím, že měsíc to šlape jako víno a najednou je to nepoužitelný bez zásahu do toho systému - žádná aktualizace, žádná nová appka a td - za dnešek mám už 8 restartů.
Prostě nechápu co s tím najednou je, ani HR nepomohl.
Se stolním W10 FINAL má problém velká řada uživatelů to není o vzácném případu.
Co mi opravdu vadí je že MS tvrdí že W10 mobile je až na odladění hotov - teď je to takovej prapodivnej mix čekal sem, že to rozhraní dotáhnou dál a do jiné podoby.
AIKON
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by AIKON »

Qwerty - HR mám a čistý žádný ze zálohy a nic - co měsíc šlapalo teď z ničeho nic na 1020 nefunguje
Dragonerix
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 930

Re: Windows 10 Mobile Technical Preview

Post by Dragonerix »

To bude rukama :D
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak

Post by JirkaTom »

AIKON wrote:Jo tak u hudby mám třeba Floydy ve FLAC celý album jako jeden soubor a jak to třeba posunu padne... Sluchátka mám Senny CX1 ty naštěstí ovladač nemaj :) Fakt nechápu že verze co byla tak stabilní a fajn je z ničeho nic nepoužitelná......
Tento způsob práce s hudbou zdá se mi poněkud nešťastným...

Pokud tam máš takových "macků" (=velkých souborů s hudbou) více, nelze se divit, že s tím má přehrávač problémy. ;-)
A může to i "rozsrač.ovat" systém, protože si s tím neví rady. Samozřejmě: je to jen úvaha...

Další věc: nevím, jestli se dá ze dvou případů zevšeobecňovat, ale zdá se, že uživatelé s L1020 hlásí nejvíce problémů se "strárnutím" instalace W10M TP.

Stále ale platí nejvíce: W10M TP je preview... a tak je to třeba brát.
AIKON
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by AIKON »

Jo souhlas v tom jednom souboru je to na prd ale mám to tak od kámoše a chtěl si to poslechnout - jinak mám vždycky dělené na jednotlivé skladby.
No zestárlo to fest z ničeho nic a ,,omlazení,, tomu nepomohlo. Snad ta 10240 vyjde do neděle než s tím telefonem jebnu l zeď :( první týdny 10166 byly fajn teď je to za trest nebejt 10240 na spadnutí už tam mám zas 8,1.
Znovu opakuji - bejt to třeba po nějaké aktualizaci OK je to testovačka má nárok, ale bez zásahu týdny ok rychlý stabilní a najednou nepoužitelný? Tohle nechápu - ten kód snad není živej nestárne a pokud týdny funguje bez zásahu přeci z ničeho nic nemůže přestat - jo teď mám ,,hitparádu,, na úvodní obrazovce - mení se mi velikost ikon popisků celý to blbne jak zavirovaný :D
coolynko
nováček
nováček
Zařízení: nokia

Post by coolynko »

Ahojte .. potrebujem radu z downgrade z 10tky na 8.1 všetko prebehlo ok až nato, že mi ostali dve ikony TELEFÓN .. neviete ako to vymazať?
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Post by veigy »

Neřešit to asi... To jsou pozůstatky ze zálohy W10M...
Dragonerix
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 930

Post by Dragonerix »

Neměl si dělat obnovu [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950

Post by robsol »

Jo taky jsem nad tím přemýšlel co je to za haluz
Liliseek
nováček
nováček
Zařízení: Microsoft Lumia 535 Single SIM

Post by Liliseek »

Po instalaci W10M šlapalo"vše.jak ma" včera po cca 14ti dnech, prohlížeč Edge - padá, nebo je "černý" a nereaguje na zadáni adresy,nic neotevře... Telefon - ikonka mi pise, ze není signal, v Horni liste mam "Vodafone CZ " a stupnici signalu plnou, dovolat se mi jde, ale ja volat nemůžu - podle aplikace telefon totiz signal nemam... Tímto se pro me W10M do dalšího buildu stavaji nepouzitelne a resetovat furt telefon se mi opravdu nechce. Vracím se zatím na 8.1... Škoda :/
pogo8303
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite

Post by pogo8303 »

Co se týče signálu/nesignálu u Vodafone, nemusí to nutně být W10 - pokud pomůže zapnout/vypnout, je to známé téma tady i jinde...
Jinak, už by to opravdu chtělo novější build - včera mě vyděsil mobil, kdy po odemknutí problikával HS, nešlo tak 2 minuty nic dělat.
Pak jsem si tedy nastavil na outlook 2 ikony na ploše, abych se v tom vyznal, a mám otázku na Vás, kteří to tak používáte. Vám nevadí, že když máte u každého účtu notifikaci nepřečtené zprávy v LiveTiles a otevřete jeden účet, zmizí notifikace i z druhého? Jestli tohle neopraví nový build, tak píšu zase na insider fórum, tam mi to přijde užitečnější než přes feedback.
Post Reply

Return to “Windows 10 Mobile”