Windows 10 Mobile: Release preview
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Windows 10 Mobile Technical Preview
Build 10240 leaknut pro L640/XL/930, spíš asi jen tak pro zajímavost:
http://wmpoweruser.com/windows-10-mobil ... ia-640-xl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wmpoweruser.com/windows-10-mobil ... ia-640-xl/" onclick="window.open(this.href);return false;
zlepsili zas vykon,to sa mi paci
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
řešil jste to někdo? ve WP 8.1 to normálně šlo nastavit. Tady ať hledám jak hledám tak to nejde. Nejde to ani v desktopových W10. Je to dost otravnérobsol wrote:Jde nějak zakázat v Outlook aby v doručené poště nezobrazoval celou konverzaci vč. složek odeslané pošty atd?
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Ten odkaz mi ve Win10 spolehlivě shodí IE11SmetyCZ wrote:Build 10240 leaknut pro L640/XL/930, spíš asi jen tak pro zajímavost:
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Tak to asi jen tobě... jede v poho jak v EDGE tak IE11 
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Fascinuje mne, ze ve Windows feedback je hromada jednoslovnych vykriku viz Outlook, Cortana a casto takove chu.oviny maji vice hlasu nez smysluplne reakce...
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Luks wrote:Ten odkaz mi ve Win10 spolehlivě shodí IE11SmetyCZ wrote:Build 10240 leaknut pro L640/XL/930, spíš asi jen tak pro zajímavost:
Já mám s WMPoweruser problém i s IE na WP8.1, je to trhaný a už mi to párkrát shodilo prohlížeč.
Na obou PC s W10 tento odkaz shodí IE. Edge to zobrazí v pohodě - dá-li se tak nazvat ten rozsypaný čaj...Luks wrote:Ten odkaz mi ve Win10 spolehlivě shodí IE11SmetyCZ wrote:Build 10240 leaknut pro L640/XL/930, spíš asi jen tak pro zajímavost:
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
mne na PC funguje skvelo, pouzivam len edge.
Na vsetkych 8 PC s W10, ktore mam k dispozicii, odkaz funguje OK v IE11 aj Edge.JirkaTom wrote:Na obou PC s W10 tento odkaz shodí IE. Edge to zobrazí v pohodě - dá-li se tak nazvat ten rozsypaný čaj...
-
TomSoft
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LUMIA 950 XL
Opravdu přínosná debata ve vlákně s mobilními Windows
Komu ještě něco nefunguje? Nebo co dnes vaříte na oběd?
Pište, moderátoři jsou na dovolené
sorry, už jsem to nemohl vydržet
Komu ještě něco nefunguje? Nebo co dnes vaříte na oběd?
Pište, moderátoři jsou na dovolené
sorry, už jsem to nemohl vydržet
Ten odkaz se týká W10M, verze 10240, takže debata o něm je ve správném vlákně. Že sem někteří píšou pi.oviny, je věc jiná... 
-
TomSoft
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LUMIA 950 XL
No tak teď jsi to napsal skvěle... odkaz, ale debata není o odkazu, ale právě o těch pi*ovinách 
Už jsem po obědě, reaguji na odkaz: našel se nějaký odvážlivec, který zkusil 10240 stáhnout a nainstalovat ?SmetyCZ wrote:Build 10240 leaknut pro L640/XL/930, spíš asi jen tak pro zajímavost:
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Já to chtěl zkusit, ale tyhle ROM jsou jenom v čínštině, ne?
Kromě toho má to být starší verze, než ta co má teď (snad tenhle týden) přijít, tak to asi nemá cenu...
Nicméně, pokud do konce týdne nic nevyjde a najdu, že je ROM v trochu smysluplným jazyce, tak to o víkendu prubnu.
Kromě toho má to být starší verze, než ta co má teď (snad tenhle týden) přijít, tak to asi nemá cenu...
Nicméně, pokud do konce týdne nic nevyjde a najdu, že je ROM v trochu smysluplným jazyce, tak to o víkendu prubnu.
-
robsol
- stálý přispěvatel

Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
tak jsem s hrůzou zjistil, že nový kalendář neumožňuje přidat účastníka schůzky jako nepovinného
. Proboha proč když to v 8.1 bez problému šlo. To jako se budou všechno učit znovu?
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Ty vo.e! Není to final tak nedělej závěry, proboha
-
robsol
- stálý přispěvatel

No nechci prudit, ale na W10 desktop to už final je a tam to taky neumí základní věci. Takže jsem dost skeptický.
Takže dnes to nebude ? Twitter @GabeAul zatím mlčí...
(resp. píše že preferují úterý a čtvrtek)
robsol: W10 desktop je skoro final, ale Edge a aplikace Kalendář, Pošta...atd. jsou na začátku své cesty a čeká je hodně vývoje...
robsol: W10 desktop je skoro final, ale Edge a aplikace Kalendář, Pošta...atd. jsou na začátku své cesty a čeká je hodně vývoje...
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Chtěla bych se zeptat, používáte Windows Feedback? Štve mne, že při stejném filtru mi to někdy při hledání vyhodí plnohodnotné návrhy a někdy třeba jen jednoslovné štěky stylu "Cortana". A je to k něčemu, čtou vývojáři návrhy a problémy, nebo se zabývají jen těmi, co ocení spousta dalších lidí? Snažila jsem se o smysluplné návrhy (no docela špatnou anglinou někdy :D ) a zatím všude jen "upvote" 1. Ještě se chci zeptat. V Tech. Preview se mi zvláště Smartmanii straaaaašně špatně korigují texty, dost často mi to nepíše, kam kliknu, máte s tím taky problémy?.