Microsoft ale i Nokia maji na vse more casu,to je bohuzel pravda.Dnes nikdo nechce cekat na tamto,tohle apod.
Jinak reklamosystem hazi umyslne dlouhodobe klacky pod nohy tak at si "nasere".Od sluzeb Google jsem se s radosti odpoutal,neprinasi zadnou pridanou hodnotu,ba naopak,Microsoft nabizi dnez uz mnohem vice a kvalitneji.Navic otevrit schranku Google na PC a Microsoftu je propastny rozdil,Google me porad neco vnucuje/vnucoval.
Přechod na Windows Phone 8
pod poslední přísp.htcjirky se nedá než souhlasně podepsat. S každým slovem. A to mne MS taky vytáčí, např. neschopností oznámit co bude v další aktualizaci, na čem pracují, byť chápu, že nechtějí ukazovat karty dopředu, tak některé zásadní chybějící věci co konkurence má by oznámit přece klidně mohli - notifik.centrum, VPN apod.
Edit: navíc přechodem z příšerného gmailu na outlook.com člověk jen získá a původní gmail může např. maily jen přeposílat apod., nevidím v tom žádný problém, je to jako změna telef. čísla, žádná tragédie.
Edit: navíc přechodem z příšerného gmailu na outlook.com člověk jen získá a původní gmail může např. maily jen přeposílat apod., nevidím v tom žádný problém, je to jako změna telef. čísla, žádná tragédie.
Re: Přechod na Windows Phone 8
Tak radikalni bych zase nebyl. Gmail je stale vyborna sluzba, prinejmensim posunula ostatni vyrazne dopredu. Klasicky hotmail byl z minuleho stoleti, outlook je vyrazne dal. Netroufnu si rict co je lepsi, rekl bych stale gmail, ciste z uzivatelskeho pohledu, ale rozdil je jiz maly a zalezi na kazdem co mu vyhovuje.
Osobne jsem take z gmailu utekl, posledni kapkou bylo zruseni activesyncu. Tim jsem se take degoogloval a krome obcas vyhledavace (kde to stale nejde a jsem zvykly) a youtube se snazim google ignorovat. Nelibi se mi jak se chovaji a sam je podporovat nebudu. Osobne mam problem s androidem, nikdy se mi nelibil a bez google sluzeb uz vubec nedava smysl.
Takze kdo pouziva hlavne google sluzby, ten logicky tihne k droidu.
Osobne jsem take z gmailu utekl, posledni kapkou bylo zruseni activesyncu. Tim jsem se take degoogloval a krome obcas vyhledavace (kde to stale nejde a jsem zvykly) a youtube se snazim google ignorovat. Nelibi se mi jak se chovaji a sam je podporovat nebudu. Osobne mam problem s androidem, nikdy se mi nelibil a bez google sluzeb uz vubec nedava smysl.
Takze kdo pouziva hlavne google sluzby, ten logicky tihne k droidu.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Já přešel z iPhone 4 tedy iOS6x přechod byl bezproblémový, s ovládáním jsem se velice rychle sžil, navíc mi tiles v metru přijdou lepší než klasické ikonky, aplikací které potřebuji jsem také nalezl hafo kromě jedné a to skenování dokumentů a následné převedení/uložení fotky vč. oříznutí okrajů do PDFka,něco jsem našel ale kvalit Scanner Mini http://www.mactrast.com/2012/12/readdle ... p-for-ios/" onclick="window.open(this.href);return false; na iOS bohužel nedosahuje a ten autor na WP8 nevytvořil, doporučíte? klidně i placené děkuji.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Mrkni na HandyScan ci HD Scanner.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Handyscann to je ono! moc děkuji. 
Jde nějak v store vymazat historie nákupů/stažených aplikací jako je tomu možné u AppStore či google lay nebo jen jednotlivé položky? prostě si tam nechám ty které jsou nejlepší a zbytek smažu, na žádný způsob jsem nepřišel, kromě tedy založení nového WinLive účtu...
Jde nějak v store vymazat historie nákupů/stažených aplikací jako je tomu možné u AppStore či google lay nebo jen jednotlivé položky? prostě si tam nechám ty které jsou nejlepší a zbytek smažu, na žádný způsob jsem nepřišel, kromě tedy založení nového WinLive účtu...
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Taky poizivam iOS a proto nych potreboval vsechno prevest do WP 8.Cheetah007 wrote:Já přešel z iPhone 4 tedy iOS6x přechod byl bezproblémový, s ovládáním jsem se velice rychle sžil, navíc mi tiles v metru přijdou lepší než klasické ikonky, aplikací které potřebuji jsem také nalezl hafo kromě jedné a to skenování dokumentů a následné převedení/uložení fotky vč. oříznutí okrajů do PDFka,něco jsem našel ale kvalit Scanner Mini http://www.mactrast.com/2012/12/readdle ... p-for-ios/" onclick="window.open(this.href);return false; na iOS bohužel nedosahuje a ten autor na WP8 nevytvořil, doporučíte? klidně i placené děkuji.
Pro Android má MS přímo aplikaci, která hledá ekvivalenty ve svetě WP.http://www.windowsphone.com/en-us/store ... ignin=true
Pro iOS asi ne, nicméně zde nastupuje Nokia, která udělala web, který by s přechodem měl pomoci (nezkoušel jsem): http://xyo.net/lumia/?country=CZ
Pro iOS asi ne, nicméně zde nastupuje Nokia, která udělala web, který by s přechodem měl pomoci (nezkoušel jsem): http://xyo.net/lumia/?country=CZ