Než se zeptáte... aneb začátky s Windows Phone
Mám už skoro přečerpanej FUP, WIFI zrovna není po ruce a tak bych si chtěl pár velkejch aplikací do telefonu hodit přes PC místo stahování přímo telefonem, poradí někdo jak na to? Ani za boha se mi na to nedaří přijít... Mám Lumii 520...
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Aplikace ve formátu .XAP, si stáhni na store, zkopíruj na pamětovou kartu (Nedávej je do adresáře) chvíli vydrž, trvá než se zobrazí a pak je ve store normálně instaluj 
Podrobněji je to zde:
Jak mohu nainstalovat aplikace z karty SD?
Podrobněji je to zde:
Jak mohu nainstalovat aplikace z karty SD?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
I tak musi aspon mala data v telefonu protekat,protoze se kontroluje/porovnava verze se Store.
- Cheetah007
- smartmaniak

No FUP má jak píše "skoro přečerpaný", otázka je jakej má tarif či předplacenou kartu a zda mu to operátor pak sníží na 16/32 kb/s či úplně utne 
- Cheetah007
- smartmaniak

Mam menší problém.
Mám propojeny "lidé" s Facebookem, kontakty se mi tedy v nich zobrazují, je možné chatovat a další, prostě malý FB, jsem spokojen a aplikaci od MS dokud nebude odladěná, zatím instalovat nebudu, takhle mi to stačí.
Jde ale o to, že po propojení učtu Outlook s tím na FB, se mi do fotek mezi alba, nacpaly všechny fotografie a obrázky co mám v FB profilu, jde zvolit co se má zobrazovat a co ne? nikde jsem to nenašel, dík.
Mám propojeny "lidé" s Facebookem, kontakty se mi tedy v nich zobrazují, je možné chatovat a další, prostě malý FB, jsem spokojen a aplikaci od MS dokud nebude odladěná, zatím instalovat nebudu, takhle mi to stačí.
Jde ale o to, že po propojení učtu Outlook s tím na FB, se mi do fotek mezi alba, nacpaly všechny fotografie a obrázky co mám v FB profilu, jde zvolit co se má zobrazovat a co ne? nikde jsem to nenašel, dík.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Zdravim,přítelkyně hraje na své Lumii Jetpack Joyride a v Xboxu mě má v přátelích.Když se ale ve hře chce podívat na moje score (leaderboards) tak se jí nic neukáže.Jen to že si maá přidat přátelé aby si mohlanporovnávat score.Přitom mě v seznamu přátel má tak nevim kde je problém.Může to být tím že nemáme členstvý Gold?
A ty jí máš v přátelích? Nezapomněl jsi jí potvrdit? Doma nám to funguje... 
- Carlosso
- stálý přispěvatel

No já jí tam mám taky.
Zkusil bych jí vyhodit a zase přidat.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

To jsem teď vyzkoušel a nic.
Nemám mít někde zapnutou synchronizaci nebo něco?
Nemám mít někde zapnutou synchronizaci nebo něco?
A oba se vzájemně vidíte v přátelích? Zkus si přidat někoho ze zdejších - http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=145&t=25054" onclick="window.open(this.href);return false; a uvidíš, zda se dokážeš porovnat s náma. 
EDIT: poslal jsem ti žádost, tak to zkuste se mnou.
EDIT: poslal jsem ti žádost, tak to zkuste se mnou.
Vlez do hubu Hry -> Dole ... -> Dole je link Nastaveni ocharny dat, kde si nastavuješ co se muze zobrazovat ostatním -> Herni historie by mělo byt to co potrebujes...
- Carlosso
- stálý přispěvatel

To mám nastaveno dobře,je tam buď každý nebo spoluhráči a tak...Dal jsem každý,tak už to mam od začátku a nic...
EDIT: Online hráči se mi maj ukazovat ty co hrajou přímo na Xboxu nebo když hraju hru v mobilu?
Jo a ty data se mi už načetla ale musel jsem se přihlásit přímo na stránky Xboxu...Nechápu.
EDIT: Online hráči se mi maj ukazovat ty co hrajou přímo na Xboxu nebo když hraju hru v mobilu?
Jo a ty data se mi už načetla ale musel jsem se přihlásit přímo na stránky Xboxu...Nechápu.
Paul Thurrott sepsal svoji příručku o Windows Phone. Vypadá nabitá informacemi - má to skoro 700 stran! Skoro bych si tpinul, že tam najdete cokoliv o ovládání WP 
Ovšem samozřejmě je to v EN.
Více zde: http://winsupersite.com/windows-phone/p ... 8-complete
(odkazy na stažení dole pod článkem)
Ovšem samozřejmě je to v EN.
Více zde: http://winsupersite.com/windows-phone/p ... 8-complete
(odkazy na stažení dole pod článkem)
- Cheetah007
- smartmaniak

Dobrá práce ale celé bych to asi nepřečetl:D
Zeptám se na tohle, stáhnul jsem si skvělou aplikaci Ringtones Pro http://www.windowsphone.com/s?appid=7a3 ... cbb4ba8300" onclick="window.open(this.href);return false; nemá chybu, z nabídky si vybere snad každý, zvuky jsou kvalitní a je možné je uložit přímo do telefonu a pak použít jako vyzvánění.
Čekal jsem ze po připojení telefonu k PC je naleznu ve složce Ringtones, tam však nejsou...povolil jsem ve Win7 i zobrazování skrytých a systémových souborů ale prostě se nezobrazí, je nějaká možnost je dostat do PC?
Zeptám se na tohle, stáhnul jsem si skvělou aplikaci Ringtones Pro http://www.windowsphone.com/s?appid=7a3 ... cbb4ba8300" onclick="window.open(this.href);return false; nemá chybu, z nabídky si vybere snad každý, zvuky jsou kvalitní a je možné je uložit přímo do telefonu a pak použít jako vyzvánění.
Čekal jsem ze po připojení telefonu k PC je naleznu ve složce Ringtones, tam však nejsou...povolil jsem ve Win7 i zobrazování skrytých a systémových souborů ale prostě se nezobrazí, je nějaká možnost je dostat do PC?
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Každá aplikace má své vlastní úložiště, které není pro ostatní aplikace, ani pro průzkumníka v PC viditelné. Jediná možnost je řešit to cloudem, třeba přes SkyDrive, jestli to teda ta aplikace umožňuje.
- Cheetah007
- smartmaniak

Dik za info, takže je to někde v systému a tam se přes MPT nelze dostat...skydrive mě samo napadl také ale tahle aplikace stejně jako ostatní co jsem zkoušel to neumí, nechám to plavat nic tak důležitého to není.
Ahojte, existuje na WP 7.8 sports tracker ktory dokaze behat na pozadi ? Vdaka ...
Asi ne, to byl také jeden z důvodů proč jsem Lumii 800 prodal. WP8 už to umí, ale už se mi několikrát stalo, že aplikace spadla, na důvod jsem nepřišel, nicméně trasa byla v háji...
Já na WP7 používal RunSat a pokud si vzpomínám , tak byl schopen "přežít" příchozí hovory a myslím i focení, ale už si to nepamatuji na 100%