Známe cenu i datum uvedení Touche HD na náš trh!

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
spree
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Trophy

Post by spree »

Ked sa vlastne maju objavit prve zariadenia s WM7?
Bubu
nováček
nováček

Post by Bubu »

Myslíte si, že sa mi oplatí čakať na Touch HD alebo mám ísť do Diamonda? Bude Touch HD ponúkať Tmobile?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

To se zatím ještě neví, zda bude HD i u T-Mobilu. HTC s operátory určitě jedná, ale záleží, jak se k tomu postaví oni samotní.
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Touch HD je pěkný. Ideální bude s HW klávesnicí a opravdu výkonným grafickým chipem s kvalitním TV-Outem... Že by Touch HD Pro? :tlem: Ještě bych si počkal... Nevěřím tomu, že nebude :wink:.
dair
nováček
nováček

Post by dair »

marabu wrote:No taky nějak nechápu, že s tim lezou tak brzo po Diamondu. Ne teda, že já osobně bych chtěl Diamonda, ale rozdíl v ceně "jenom" cca 3500 za to, že to má o PALEC!!! větší display a lepší hardwarový parametry mi přijde dosta malej.
Podle mě je to znamením (jak uz naznačoval i Hudecheck), že se nám nezadržitelně blíží WM7 - to už nebude systém, na který by (narozdíl od wm5->6->6.1) bylo možné plnohodnotně upgradovat stávající zařízení. Což uživatele nakonec stejně donutí koupit si zas další mašinku.

Ostatně, sedmičky přinesou ovládání prstem a do značné míry tím připraví HTC o dosavadní výhodu v podobě TouchFlo. Tak proč neprodávat, dokud to jde tak lehce?

Imho to mají hoši z marketingu dobře vymyšlené. Uvádění nových modelů s (jistě ne) náhodnou chybičkou na kráse (chybějící slot na karty, 200 MHz OMAP, malá paměť, chybějící Wi-Fi či GPS...) už je takovým koloritem poslední doby. Teď je jedinečná šance ždímnout spotřebitele pomocí "konečně-all-in-one" zařízení a pak s velikou pompou uvést HTC Multi-Touch Smaragd-o-Vltavín s revolučním systémem WM7, brilantím multidotykovým displejem a snad i zas s nějakou tou chybkou na kráse aby bylo co "zlepšovat" (květen/červen 2009 :wink:?)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Ja nevim, ale osobne si velice myslim, ze 50% z nas nevydrzi dlouho na WM7, pokud neprinesou neco revolucnejsi nez jen thumb-style/control.

Buh vi, kdy tu budou (muj odhad je nejdrive Q2-2009). Jen se kouknete, jak to vypada s W-Vista, porad je nepouziva vetsina, porad jede (z praktickeho hlediska, ne z vyzkumu lidi) na XP nebo 2k.

Take si myslim, ze ten posun nemuze byt tak extremne radikalni, protoze by MS musel zacit znovu s aplikacemi. Urcite nedokaze zachovat kompatibilitu a udelat full-thumb mod.

Jinak nevim, kde berete, ze nepujde upgradovat... (viz MPX200) Co je na touch stylu tak narocneho? Kouknete se na SPB Mobile Shell, kde jt o pekne zpracovane a bezi to temer vsude. Zkratka to je super optimalizovane, coz se o TF3D moc rict neda. Navic, MS zacina konecne myslet v programovani, ma mene bugu, takze si myslim, ze oni o moc narocnejsi system nez je TF3D neudelaji, HTC z toho zdime maximum. A kdyz to bude narocnejsi, tak ty zarizeni stejne nebudou, pokud opravdu nejaky cinan neudela 20000mAh baterku, ...

Jinak jestli vidite problem v multidotyku, tak ja docela verim, ze multidotyk bude moznost, ne nutnost.
psychopat
přispěvatel
přispěvatel

dotaz

Post by psychopat »

mohu skromný dotázek. A jak je to tedy s již zmiňovanými WM7? Kdy by měli přijít na trh a co přináší za tak velký přínost, četl jsem o nich nějaká povídání ale nic revolučního se mi na ich nezdá? Přináší multidotykovou podporu, chápu ale co dál? A je možné přejít zcela legálně pak na již zmíněný software, ikdyž nebude pracovat třeba na 100% protože nebude použit display který by tu technologii podporoval?Děkuji
OVCA
přispěvatel
přispěvatel

Post by OVCA »

toto je presne to čo som chcel, má to čo chýbalo diamondu a má to čo má PRO, a nemá to čo mi na PRO vadilo ;)

Proste počkám si na prvé zariadenia a odozvy na WM7 a zariadenia s WM7 a bud beriem toto, alebo niečo s WM7 ;)

Ale už fakt neviem čo by lepšie mohli s WM6.1 vydať ;)
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

Post by hafush »

Já se také připojuji ke chvále na tento přístroj a hlavně na rychlost (od představení) s jakou se dostane na náš trh. Snad to nebudou neustále protahovat jako SE s X1. Dále si myslím,že kdyby se informace nedostali ven,tak by Diamonda a Raphaela koupilo daleko víc lidí,ale je pravda,že WM7 se blíží a u HTC moc dobře ví jak rychle.
spree
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Trophy

Post by spree »

Mne osobne sa multidotyk nezda prilis revolucni. A tazko povedat kedy tu budu WM7 a ake stroje budu s nimi predstavene. Myslim, ze by vyrobci kludne mohli pripravit Touch HD aj na WM7. Takto by sme mohli cakat stale na nieco lepsie a nove. Jedine, coho sa obavam pri Touch HD je absencia nejake navigacne klavesy :???:
Preco myslite, ze tento stroj je "odpoved" HTC na prichod WM7?
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hafush »

Řekl bych,že to HTC nezamýšlelo jako "odpověd" na WM7,ale spíše chce přesvědčit lidi aby nečekali na WM7 a trh se hejbal.
OVCA
přispěvatel
přispěvatel

Post by OVCA »

Aký navigačný program by tma šiel ;)???
Chcel by som tam iGO8, ale nenašiel som skin na také veľké rozlíšenie :-D
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hafush »

Ještě ho nemáš,tak si myslím že je dost času na to shánět navigační program. Možná se něco do té doby objeví. Dál si myslím,že i programy v rozlišení VGA není problém zobrazit,jen budeš mít po stranách úzké černé proužky. Je to tak?

EDIT: Podle mě co je důležitější,tak nikde jsem neviděl STYLUS. Nechce se mi věřit,že na větším display jako má HTC Touch HD by WM6.1 šli ovládat pouze prstem. Má někdo o tomto informace,nebo fotku se stylusem?

//Používej tlačítko Upravit, tslany
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

iGO 8 má dávno skin na 800x480, viz. např. Toshiba Portege, nějaké PNA a/nebo PC verze :wink:

4hafush: v praxi jde o stejně široký displej jako má Universal, ty 0,3 palce navíc dělá jenom "širokoůhlý přídavek" jak již psal Sir Andrew
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by hafush »

Tak to je super,že IGO8 má 800x480.

Našel jsem foto,kde je stylus vidět,takže HURÁ a sem s ním. Vánoce se blíží.
Attachments
stylus2.jpg
stylus2.jpg (5.95 KiB) Viewed 4663 times
stylus1.jpg
stylus1.jpg (7.78 KiB) Viewed 4663 times
RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S4

Post by RadekB »

Škoda, že nemá HW klávesnici, na kterou jsem zvyklý u Kaisera. Jinak je to super dělo.
Sigi-ACS
přispěvatel
přispěvatel

Post by Sigi-ACS »

Tak sem zas na vazkach, uz sem byl pevne rozhodnut pro Raphaela, ale sakra tahle masinka me zas nahlodala...
samson010
přispěvatel
přispěvatel

Post by samson010 »

RadekB : ak si ho zakupim , kupim k nemu aj bluetooth klavesnicu a bude to podla mna celkom pohoda , mini klavesnicu ,
Nebude mat problem so spustou hier a aplikacii s ktorymi nema problem napriklad HTC touch pro kvoli rozliseniu displaya?
Martynet
nováček
nováček
Zařízení: SE T610>Mio A701>iPhone3GS>iPhone4

Post by Martynet »

To by me zajimalo, jak se na tom hrajou gamesy, kdyz to nema joystick ?!?
Asi pockam na tuhle hracicku... Ty nechybi nic a na klavesnici s..u :-) Nejlepsi je stejne Resco keyboard :-)
http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... e&ide=1057
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Teda osobne jsem temer nezazil zadnou poradnou hru na PDA, ktera by se ovladala vyhradne sipkama... Pravda, mohlo to mit alespon opticky joystick...

Premyslim, jestli neni lepsi Galaxy 7 (asus), jen nema 3.5mm Jack :-\
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”