Známe cenu i datum uvedení Touche HD na náš trh!
Podle mě je to znamením (jak uz naznačoval i Hudecheck), že se nám nezadržitelně blíží WM7 - to už nebude systém, na který by (narozdíl od wm5->6->6.1) bylo možné plnohodnotně upgradovat stávající zařízení. Což uživatele nakonec stejně donutí koupit si zas další mašinku.marabu wrote:No taky nějak nechápu, že s tim lezou tak brzo po Diamondu. Ne teda, že já osobně bych chtěl Diamonda, ale rozdíl v ceně "jenom" cca 3500 za to, že to má o PALEC!!! větší display a lepší hardwarový parametry mi přijde dosta malej.
Ostatně, sedmičky přinesou ovládání prstem a do značné míry tím připraví HTC o dosavadní výhodu v podobě TouchFlo. Tak proč neprodávat, dokud to jde tak lehce?
Imho to mají hoši z marketingu dobře vymyšlené. Uvádění nových modelů s (jistě ne) náhodnou chybičkou na kráse (chybějící slot na karty, 200 MHz OMAP, malá paměť, chybějící Wi-Fi či GPS...) už je takovým koloritem poslední doby. Teď je jedinečná šance ždímnout spotřebitele pomocí "konečně-all-in-one" zařízení a pak s velikou pompou uvést HTC Multi-Touch Smaragd-o-Vltavín s revolučním systémem WM7, brilantím multidotykovým displejem a snad i zas s nějakou tou chybkou na kráse aby bylo co "zlepšovat" (květen/červen 2009
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Ja nevim, ale osobne si velice myslim, ze 50% z nas nevydrzi dlouho na WM7, pokud neprinesou neco revolucnejsi nez jen thumb-style/control.
Buh vi, kdy tu budou (muj odhad je nejdrive Q2-2009). Jen se kouknete, jak to vypada s W-Vista, porad je nepouziva vetsina, porad jede (z praktickeho hlediska, ne z vyzkumu lidi) na XP nebo 2k.
Take si myslim, ze ten posun nemuze byt tak extremne radikalni, protoze by MS musel zacit znovu s aplikacemi. Urcite nedokaze zachovat kompatibilitu a udelat full-thumb mod.
Jinak nevim, kde berete, ze nepujde upgradovat... (viz MPX200) Co je na touch stylu tak narocneho? Kouknete se na SPB Mobile Shell, kde jt o pekne zpracovane a bezi to temer vsude. Zkratka to je super optimalizovane, coz se o TF3D moc rict neda. Navic, MS zacina konecne myslet v programovani, ma mene bugu, takze si myslim, ze oni o moc narocnejsi system nez je TF3D neudelaji, HTC z toho zdime maximum. A kdyz to bude narocnejsi, tak ty zarizeni stejne nebudou, pokud opravdu nejaky cinan neudela 20000mAh baterku, ...
Jinak jestli vidite problem v multidotyku, tak ja docela verim, ze multidotyk bude moznost, ne nutnost.
Buh vi, kdy tu budou (muj odhad je nejdrive Q2-2009). Jen se kouknete, jak to vypada s W-Vista, porad je nepouziva vetsina, porad jede (z praktickeho hlediska, ne z vyzkumu lidi) na XP nebo 2k.
Take si myslim, ze ten posun nemuze byt tak extremne radikalni, protoze by MS musel zacit znovu s aplikacemi. Urcite nedokaze zachovat kompatibilitu a udelat full-thumb mod.
Jinak nevim, kde berete, ze nepujde upgradovat... (viz MPX200) Co je na touch stylu tak narocneho? Kouknete se na SPB Mobile Shell, kde jt o pekne zpracovane a bezi to temer vsude. Zkratka to je super optimalizovane, coz se o TF3D moc rict neda. Navic, MS zacina konecne myslet v programovani, ma mene bugu, takze si myslim, ze oni o moc narocnejsi system nez je TF3D neudelaji, HTC z toho zdime maximum. A kdyz to bude narocnejsi, tak ty zarizeni stejne nebudou, pokud opravdu nejaky cinan neudela 20000mAh baterku, ...
Jinak jestli vidite problem v multidotyku, tak ja docela verim, ze multidotyk bude moznost, ne nutnost.
dotaz
mohu skromný dotázek. A jak je to tedy s již zmiňovanými WM7? Kdy by měli přijít na trh a co přináší za tak velký přínost, četl jsem o nich nějaká povídání ale nic revolučního se mi na ich nezdá? Přináší multidotykovou podporu, chápu ale co dál? A je možné přejít zcela legálně pak na již zmíněný software, ikdyž nebude pracovat třeba na 100% protože nebude použit display který by tu technologii podporoval?Děkuji
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Já se také připojuji ke chvále na tento přístroj a hlavně na rychlost (od představení) s jakou se dostane na náš trh. Snad to nebudou neustále protahovat jako SE s X1. Dále si myslím,že kdyby se informace nedostali ven,tak by Diamonda a Raphaela koupilo daleko víc lidí,ale je pravda,že WM7 se blíží a u HTC moc dobře ví jak rychle.
Mne osobne sa multidotyk nezda prilis revolucni. A tazko povedat kedy tu budu WM7 a ake stroje budu s nimi predstavene. Myslim, ze by vyrobci kludne mohli pripravit Touch HD aj na WM7. Takto by sme mohli cakat stale na nieco lepsie a nove. Jedine, coho sa obavam pri Touch HD je absencia nejake navigacne klavesy 
Preco myslite, ze tento stroj je "odpoved" HTC na prichod WM7?
Preco myslite, ze tento stroj je "odpoved" HTC na prichod WM7?
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Ještě ho nemáš,tak si myslím že je dost času na to shánět navigační program. Možná se něco do té doby objeví. Dál si myslím,že i programy v rozlišení VGA není problém zobrazit,jen budeš mít po stranách úzké černé proužky. Je to tak?
EDIT: Podle mě co je důležitější,tak nikde jsem neviděl STYLUS. Nechce se mi věřit,že na větším display jako má HTC Touch HD by WM6.1 šli ovládat pouze prstem. Má někdo o tomto informace,nebo fotku se stylusem?
//Používej tlačítko Upravit, tslany
EDIT: Podle mě co je důležitější,tak nikde jsem neviděl STYLUS. Nechce se mi věřit,že na větším display jako má HTC Touch HD by WM6.1 šli ovládat pouze prstem. Má někdo o tomto informace,nebo fotku se stylusem?
//Používej tlačítko Upravit, tslany
-
Martynet
- nováček

- Zařízení: SE T610>Mio A701>iPhone3GS>iPhone4
To by me zajimalo, jak se na tom hrajou gamesy, kdyz to nema joystick ?!?
Asi pockam na tuhle hracicku... Ty nechybi nic a na klavesnici s..u
Nejlepsi je stejne Resco keyboard 
http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... e&ide=1057
Asi pockam na tuhle hracicku... Ty nechybi nic a na klavesnici s..u
http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... e&ide=1057
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení: