Videorecenze očekávaného Samsungu SGH-i900 Omnia

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

:) ale samozřejmě, že je kvalitní, kdo nezkusil, nechce věřit, teoretizování o nesmyslnosti VGA na 2,8" je samo o sobě nesmysl, řečeno slovy klasika: Teorie je šedivá, strom života se zelená!.
Jasně VGA 3,5" a výš, to je luxus, ale kdo to má tahat v kapse u košile :tlem: . Myslím, že cesta se už celkem jasně rýsuje, širokoúhlé displeje 3 - 3,5" v rozlišení WVGA.
Mimochodem displej Diamonda není kvalitní jen jemností, ale i přesností a citlivostí. Mimochodem i to, že je přední strana Diamonda kryta tvrzeným materiálem a tak se při dotyku nijak neprohýbá je také velmi příjemný zážitek. Rukama mi prošlo už hodně PDA a komunikátorů a musím odpovědně říct, že displej Diamondu je skutečně hodně luxusní záležitost.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

to už rovnou bych sem mohl přitáhnout 7" displej z autorádia, neprohýbá se vůbec, čitelnost výborná, filmy s titulkama OK takže je lepší než nakej diamond! :lolek:

jinak 2,8" normálně a 2,8" v autě je rozdíl, to Uni (3,5") v autě vypadal menší než ve skutečnosti
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Kulík »

Proč mluvíme o displeji v autě ;oI ? Myslel jsem, že původně byla řeč o displeji Omnie :wink:
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Velke rozliseni ma i
vyuziti na malem displeji,
kdyz treba clovek rad na PDA maluje,
tak se hodi mit vice pixelu.
mp
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Bold 9700

Post by mp »

Taky mi to přijde jako lehká demagogie :-) Za chvíli se nám asi diskuze přenese k LCD televizím 42" ve full HD rozlišení. Taky je na ně pěkná podívaná a taky je kvůli tomu nenosíme s sebou do města
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

2.8" ať už QVGA nebo VGA je vysoce posazená laťka, ale jen v kategorii telefonků, u kterých je kladen důraz na pohodlné přenášení, nikoli na funkčnost.
kapu wrote:Velke rozliseni ma i
vyuziti na malem displeji,
kdyz treba clovek rad na PDA maluje,
tak se hodi mit vice pixelu.
No já na pda kreslím často, a to je právě důvod, proč ještě stále, úplně maličko, pošilhávám po 5" HTC Advantage. Displeji o velikosti 2.8" v kreslení nepomůže ani svěcená voda, natož VGA :-)
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Kulík »

Standa: Souhlasím do puntíku. Diamond mám jako skutečné PDA ve smyslu toho slova, tedy kapesní digitální asistent :-), a když kapesní, tak skutečně do kapsy a ne do batohu :) . Jen bych tě poopravil, i u malých telefonků je kladen důraz na funkčnost, ta je kupř. u Diamondu dotažena hodně daleko. Ale ne každé zařízení se hodí na každou činnost, Diamond se hodí na kreslení stejně dobře, jako Advantage k telefonování :) , oba obě činnosti umí, ale jejich primární zaměření je jinde. Po Advantage jsem také pokukoval, je skutečně super, ale nakonec jsem skončil u Shifta, plnohodnotný systém mě přesvědčil a nelituji.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”