SMS unAccent / Kubik - SMS zdarma do všech sítí
SMS unAccent 2.3.0 - SMS zdarma do všech sítí (VF, O2, TM)
na tom se uz prej pracuje ale kdy bude oprava .......... ?
Nefunguje mi integrace do menu na HTC Diamond. Threaded SMS mám vypnuté. Čím to může být?
Na WM 6.1 to po disablování je je o jedno menu nahoře...

-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Mě zatím funguje bez problémů, ale poslal jsem si na vlastní číslo zkušební zprávu a když jsem ji pak otevřel tak jako číslo odesílatele bylo uvedeno 999.
Mám vodafone a když jsem posílal SMS přes jejich internetovou bránu, tak přicházely normálně jako bych je posílal ze své sim. Takhle bych se musel u všech sms podepisovat a na opačné straně nepůjde jen odkliknout REPLY když není uvedeno moje číslo.
Taky se chci zeptat jak pokročila oprava bugu s Async. Snad tu nebudu za rejpala, je to jinak výborný prog, i ta grafická jednoduchost mi vyhovuje, nemusím mít všude obří barevná tlačítka a hlavně je free a nikde se nemusím registrovat.
Mám vodafone a když jsem posílal SMS přes jejich internetovou bránu, tak přicházely normálně jako bych je posílal ze své sim. Takhle bych se musel u všech sms podepisovat a na opačné straně nepůjde jen odkliknout REPLY když není uvedeno moje číslo.
Taky se chci zeptat jak pokročila oprava bugu s Async. Snad tu nebudu za rejpala, je to jinak výborný prog, i ta grafická jednoduchost mi vyhovuje, nemusím mít všude obří barevná tlačítka a hlavně je free a nikde se nemusím registrovat.
Pro vyřešení ActiveSync konfliktu, smažte z registrů klíč
(v programu to fixnu, až budu mít chvíli čas).
Odesílatel u VF: v programu to implementováno je, cURLy bOi to na bráně nedodělal...
Code: Select all
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\Extensions\ContextMenus\ActiveSync\ActiveSyncConnect\{C0682D6E-0BEE-433b-83EE-8B74277F0B9C}Odesílatel u VF: v programu to implementováno je, cURLy bOi to na bráně nedodělal...
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Díky za rychlou reakci, po upravě registrů funguje BT Async bez problémů.
-
Tonda512
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S Plus
Taky stejnej problém.....škoda, jinak chválim, funguje spolehlivěfarokh wrote:Mě zatím funguje bez problémů, ale poslal jsem si na vlastní číslo zkušební zprávu a když jsem ji pak otevřel tak jako číslo odesílatele bylo uvedeno 999.
-
finnak
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
zdravim,mam dotaz.
app je to vyborna,ale co me zarazi
je fakt,ze kdyz pisu vice textu,tak se mi posleze
zacme text schovavat za virtualni
klavesnici. jde s tim neco udelat?
treba nejaky scroolovani?
app je to vyborna,ale co me zarazi
je fakt,ze kdyz pisu vice textu,tak se mi posleze
zacme text schovavat za virtualni
klavesnici. jde s tim neco udelat?
treba nejaky scroolovani?
-
Rypi
- přispěvatel

- Zařízení: E-ten X600
Ahoj, byl by velký problém integrovat program do telefonu tak, že bych napsal zprávu v klasickém dialogu(WM) a pak bych jen kliknul unAccent a odebraly by se mi háčky a čárky?
No bohuzial nefunguje... ked zmazem uvedeny kluc tak nieje aktivne menu (na pravom kontextovom tlacitku) po rozbaleni spravy.Díky za rychlou reakci, po upravě registrů funguje BT Async bez problémů.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Tak to je zvláštní, určitě jsi smazal ten správný klíč?
U mě se tento problém neobjevil a BT synchronizace zase funguje jako dřív. Jaké máš zařízení a verzi Windows Mobile?
U mě se tento problém neobjevil a BT synchronizace zase funguje jako dřív. Jaké máš zařízení a verzi Windows Mobile?
zmazal som spravny kluc, wm6, hp614c, ale ak si najdem chvilku casu skusim pre istotu este raz.
Zdravim, moc pěkný prográmek,používám i Gibo SMS, tam jde nastavit přihlašovací údaje, ale tady jsem je v menu-pokročilé-mé údaje také našel, ale nejdou vyplnit. Nevíte jak tam ty údaje dostat?
-
skyluke.
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond, HTC Hero
Je stále potřeba mít zrušené vláknové SMS i při nejnovější verzi 2. 3. 0. ...?
Viděl bych to jako problém, vláknové sms mi nevadí, a už jsem si na ně zvykl a vyhovuje mi.
Viděl bych to jako problém, vláknové sms mi nevadí, a už jsem si na ně zvykl a vyhovuje mi.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Já si vláknové SMS taky oblíbil,ale zdarma je holt zdarma a to jdou i vláknové sms stranou 
-
Tonda512
- stálý přispěvatel

A bude se řešit to, aby sms přicházei jakoby z mého čísla a ne z XXXXX, A je to vůbec možné udělat?
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Už jsem se na to ptal.Odpověď:

Ale ty máš O2, viď ? A blbne ti to taky, tak to je divný.
Pokud je to pravda, tak nevím jak moc to může tvůrce programu ovlivnit.mdop wrote:Odesílatel u VF: v programu to implementováno je, cURLy bOi to na bráně nedodělal...
Ale ty máš O2, viď ? A blbne ti to taky, tak to je divný.
-
Tonda512
- stálý přispěvatel

jj, O2 a taky blbne..je tu někdo komu to funguje?
-
skyluke.
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond, HTC Hero
Už jsem se bál HR, když v tom jsem narazil na problem registru a activesyncu, takže díky. Program perfektní. Sice ho používám i se zapnutými vláknovými sms, ale i tak je použitelný. Dosud jsem používal Gibosms, ale zjistil jsem, že je placený. Teď mám jaksi finanční krizi, takže unAccent je má záchrana.
Mám jeden dotaz. V Menu/Pokročilé/Mé údaje je Phone number; chápu to dobře, že se vyplněné číslo dosadí samo do odesílacího formuláře jako tomu je na vodafonesms.cz, když posílám sms do Vodafone sítě, a příjemci se zobrazí toto číslo, či jméno je-li číslu přiřazeno jméno...?
unAccent testuju už pár dní a stále mi je trnem v oku ní přiliž pěkná růžová ikona. Pokud autor má zájem, nech mě kontaktuje na IM, nebo na mail a mohli bychom se domluvit...
Mám jeden dotaz. V Menu/Pokročilé/Mé údaje je Phone number; chápu to dobře, že se vyplněné číslo dosadí samo do odesílacího formuláře jako tomu je na vodafonesms.cz, když posílám sms do Vodafone sítě, a příjemci se zobrazí toto číslo, či jméno je-li číslu přiřazeno jméno...?
unAccent testuju už pár dní a stále mi je trnem v oku ní přiliž pěkná růžová ikona. Pokud autor má zájem, nech mě kontaktuje na IM, nebo na mail a mohli bychom se domluvit...
-
Docent
- přispěvatel

- Zařízení: Dell AXIM X51v, Vodafone 845
jj, s tím číslem jsi to pochopil dobře... Je tam ale zrada, že se jeho délka počítá do odeslané SMS, leč počítadlo znaků v programu s tím jaksi nepočítá... Takže počítadlo ukáže, že se zpráva vejde do jedné SMS, ale ve skutečnosti jsou dvě.