==> PocketElmaAdam_Ch wrote:Gravity Defied(Java) = Elastomania(PC) = Motogear(SP)
Nejlepsi hry?!
Tak to prosím oprav tam na tom linku. Je tam napsáno, že to pod WM5 jede.Jiří Hrma wrote:jen skoda ze PocketElma nejede pod WM5 :(
Abych se přidal
PS: Kde se dá sehnat ten Duke Nukem? Paříval jsem ho na stařičké Pentium I. 133 MHz. To byli časy. Teď má už víc i telefon
jj diky, uz sem to prepsal... Jinak www.pocketelma.com uz nefunguje (oficialni stranka hry), takze se uz asi verze pro WM5.0 nikdy nedockame :( skodaOndřej Fabianek wrote:Tak to prosím oprav tam na tom linku. Je tam napsáno, že to pod WM5 jede.
-
Jakub Krieger
- můj třetí příspěvek

čau, nemohli byste mi poslat nejakou zavodni hru(auta) nebo let. simulator na muj mail [email protected] (prosim full, dik moc), nemuzu nic sehnat
...janak nej je podle me openjazz a snail(jelikoz mi nebezi wwp at delam, co delam)...jo a to gravity defied je taky dobry, uz to parim s prestavkama rok a porad me to bavi:)
...janak nej je podle me openjazz a snail(jelikoz mi nebezi wwp at delam, co delam)...jo a to gravity defied je taky dobry, uz to parim s prestavkama rok a porad me to bavi:)
-
Jiří Hálek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
-
davidvojtus
- nováček

-
alternativ
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
-