Windows 10 Final
-
- smartguru
- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Windows 10 Final
Na zacatku jsem nepatral, naskocilo to rovnou tmave. Ted koukam do nastaveni a toto tam nemas?
Windows 10 Final
Tohle tam opravdu nemám. Máš určitě finální verzi a ne TP?
-
- smartguru
- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Windows 10 Final
Ano, na 100%.
Windows 10 Final
TP som vyskusal len raz vo FEB 2015 na svojej L925. Na desktope som TP nikdy nemal. Moznosti zmeny temy tam mam od posledneho update Outlook Mail a kalendaru (aj ked stale mi nefunguje live tile a synchronizaciu mam len po manualnom clicknuti na sync).Sandra wrote:Tohle tam opravdu nemám. Máš určitě finální verzi a ne TP?
Windows 10 Final
Já to tam vážně nemám. Outlook Mail a Calendar mám aktualizovaný už asi dva nebo tři dny, ale možnost změny na dark tam prostě nemám... A to ani po restartu.
Windows 10 Final
Zmena temy je aj v oficialnom changelogu na store.
Windows 10 Final
Ano, mám tuto verzi.
edit: tak už jsem to pochopila, já celou dobu žiju v přesvědčení, že jde dark theme použít v celém OS a ono to jde jen v poště Teď jsem si prošla nastavení a našla jsem to. Docela fail umožnit to jen v jednom programu...
edit: tak už jsem to pochopila, já celou dobu žiju v přesvědčení, že jde dark theme použít v celém OS a ono to jde jen v poště Teď jsem si prošla nastavení a našla jsem to. Docela fail umožnit to jen v jednom programu...
Windows 10 Final
Ještě v kalendáři. Ale já bych to chtěla v celém OS tak, jak to udělá ten zásah do registru, který ale radši provádět nebudu.
-
- smartmaniak
- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Windows 10 Final
Ono jde více aplikací překlopit oficiálně do černé (třeba Edge), ale tím, že možnost dostala nyní i pošta a kalendář nejspíš svědčí o tom, že MS se snaží celkové tmavý mód pro Windows udělat (když navíc jde experimentálně povolit v registrech) a bude se nastavovat globálně snad se nemýlím...
Windows 10 Final
Kéž by, mám tmavé nastavení v OS X a je to pro oči mnohem příjemnější než světlé, tak snad i na tabletu to budu moct brzy nastavit. Jinak Edge nepoužívám, nefunguje v něm žádný doplněk (i když by mi stačily dva - Last Pass a AdBlock, tak není ani jeden z nich, takže prohlížeč k ničemu). A navíc v OS X jistě Edge nikdy nebude, takže synchronizace by také nefungovala, takže ať žije Chrome
-
- smartmaniak
- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Windows 10 Final
Já jsem obecně tmavému tématu na PC/tabletu nikdy nepřišel na chuť... Stejně ve výsledku jsou všechny webové stránky bílé a maily taky... navíc když si v Edgi přepnu tmavý mód, tak na notebooku s HD rozlišením mi připadá že vidím ještě méně obsahu než s bílým... :D