Přenos zaplacených aplikací na jiný účet
-
jpastorius
- nováček

- Zařízení: nokia lumia 92010
Re: Přenos zaplacených aplikací na jiný účet
Jj pravda chmelas.ja se puvodne ptal o predani nakoupeneho zbozi jine osobe to by dle me bylo fer zavest...treba formou prevodu.ja s uctu stratim druhy ziska.proc by to mel platit znova kdyz mu to planuji prenechat.ja zaplatil.je to dle me nedoresena formalita
Takže by to chtělo přejít na model, který používá Apple, protože je mnohem více uživatelsky vstřícnější. Já si na svůj účet koupím v OS X nebo iOS aplikaci a může ji používat celá rodina, samozřejmě zadarmo. Doufám, že to Microsoft také brzy zavede.
-
jpastorius
- nováček

Jako uzivatelsky ja apple nejdal.a taky cenou.ale i tak jsem si poridil vse od applu:)
Mě odešel iPhone a momentálně pro mě Apple telefon nemá (jsou to všechno hrozná pádla a kupovat starý 5S se mi nechce), proto jsem u MS (Windows Phone mi vyhovují, je to jiné než Apple, samozřejmě, ale spolehlivost a jednoduchost tu je stejná), akorát vidím, jak je Apple fakt v mnoha věcech hodně napřed a jak jsou drobné detaily důležité.
-
jpastorius
- nováček

5s je super no problem ho koupit.vydrzi jeste roky
-
jpastorius
- nováček

Ja potreboval na tel hlavne app co mam na ipadu na muziku.a moznost zapojit zvukovku apogee .
5S je hodně dobrý, jenže zase když vidím optimalizace iOS na starší zařízení, tak mám trochu obavu z jeho "zabití". Uvidíme na podzim, mají vydat menší iPhone, tak snad se tak stane
A zatím si docela užívám (v dobrém) s Windows Phone na Lumii 
-
jpastorius
- nováček

To driv stahnou to zakulaceny padlo s divnou cockou:)))